Ensiavun peruskurssi 16h

TÄLLÄ HETKELLÄ EI OLE TARKKAA TIETOA, MILLOIN SEURAAVA KURSSI JÄRJESTETÄÄN. SEURAAVA KURSSI ON MAHDOLLISESTI TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023. JÄRJESTÄMME KURSSIN MAHDOLLISESTI AIEMMIN, JOS KYSYNTÄÄ ON.

LUE TÄMÄ TARKASTI! 

  1.  Koulutus on tarkoitettu alueella asuville
    (Mellunmäki, Fallpakka, Vesala, Kontula, Kivikko, Kurkimäki)
    tai alueella koulua käyville 14-17 -vuotiaille nuorille.
  2. MUISTA TÄYTTÄÄ LOMAKE HUOLELLISESTI, että tietosi tulevat oikein.
  3. Muista perustella, minkä takia SINÄ tarvitset koulutusta. Hyvät perustelut auttavat sinua pääsemään koulutukseen. Paikkoja on rajoitetusti.
  4. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä nuoriso-ohjaajaan (0401781345 Lotta-ohjaaja).

MIKÄ ENSIAVUN PERUSKURSSI?

Kurssilla käydään läpi sellaiset perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella olisi hyvä olla takataskussa. Kurssilla opit, miten toimia hätätilanteessa tai vahingon sattuessa, sairaskohtauksissa tai esimerkiksi onnettomuustilanteessa. Tiedätkö, mitä teet, jos ystäväsi saa palovamman, satuttaa nilkkansa tai saa myrkytyksen? Koulutuksen jälkeen tiedät! Koulutuksesta saat itsellesi heti käteen kortin, joka on voimassa kolme vuotta.

Myös työnhaussa katsotaan etuna se, että olet kurssin käynyt. Se, että sinulla on ensiavun perustaidot, antaa myös sinulle itsellesi varmuutta toimia erilaisissa tilanteissa niin vapaa-ajalla kuin töissä.

Koulutus sisältää:
Ensiavun perusteet, 16 oppituntia (x 45min).
Koulutus on kolmipäiväinen.
Ensiapukortti on voimassa 3 vuotta.

Koulutus on kolmipäiväinen ja sinun tulee osallistua jokaiseen päivään!

Koulutukseen mahtuu 10 nuorta. Muista täyttää hakemus huolellisesti!

Olemme sinuun aina yhteydessä sähköpostitse, kun hakuaika umpeutuu. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä 040 1781345 (Lotta nuoriso-ohjaaja).

TÄHÄN TULEE HAKULINKKI, KUN HAKU AUKEAA.

Avainsanat