Työ- ja harjoittelupaikat nuorille

Jussi Hellsten

Tältä sivulta löydät Helsingin kaupungin nuorille suunnatut kesätyöt sekä eri alojen korkeakouluharjoittelu-, työharjoittelu- ja oppisopimuspaikat. Kaupungin kesätyöpaikat 16–17-vuotiaille tulevat hakuun 6.–27.2.

Kaikki Helsingin kaupungin avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta hel.fi/rekry Tietoa lyhyistä keikkatöistä 15 vuotta täyttäneille nuorille löytyy täältä. Onko sinulla Kesäseteli? Kesäseteliläisille kohdennetut työpaikat löytyvät täältä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Liikenne- ja katusuunnittelupalvelu

  Palvelussuhde

  1.5.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  10.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sinä liikenteestä ja kaupungin kehittämisestä kiinnostunut tulevaisuuden tekijä! Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen kesätyöpaikan alan ammattilaisten parissa?

  Haemme suunnittelijaharjoittelijoita Liikenne- ja katusuunnittelupalveluun alla oleviin tehtäviin:

  Liikennejärjestelmäyksikkö (1 harjoittelija). Tehtäviin kuuluu esimerkiksi pyörä- ja joukkoliikenteen suunnitteluun, uusien liikkumispalvelujen suunnitteluun, liikenneturvallisuuden edistämiseen sekä liikennejärjestelmäsuunnitteluun liittyvät avustavat työtehtävät.

  Liikenteenhallintayksikkö (1 harjoittelija). Tehtäviin kuuluu liikennetutkimusta avustavat tehtävät, mm. liikennelaskentojen (jalankulku-, pyöräily-, moottoriajoneuvoliikenne) tietojen tallennus ja käsittely, nettisivujen päivitys sekä liikennetutkimuksen kenttätyöt (mm. jalankulkuympäristöjen laadullinen havainnointi ja kesäkatuihin liittyvät kenttätyöt). Tietotekninen osaaminen, tarkkuus ja analyyttisyys sekä Excelin ja paikkatieto-ohjelmien osaaminen auttavat työssä onnistumista.

  Suunnitteluyksikkö (2 harjoittelijaa). Tehtäviin kuuluu suunnitteluyksikön vastuulla olevat liikenne- ja katusuunnittelun avustavat tehtävät. Suunnitteluyksikkö vastaa eri kulkumuotojen liikennejärjestelyihin, liikenteenohjaukseen, asukaspalautteiden valmisteluun sekä katu- ja rakennussuunnitelmien teettämiseen ja rakentamisen valmisteluun liittyvistä tehtävistä.

  Toiminnanohjausyksikkö (1 harjoittelija). Tehtäviin kuuluu tiedonhallintaan ja aineistoihin liittyvät tehtävät sekä liikenne- ja katusuunnittelun avustavat tehtävät yksikössämme. Toiminnanohjaus vastaa mm. Liikenne- ja katusuunnittelupalvelun aineistojen ajantasaisuudesta ja käytettävyydestä. Odotamme sinulta reipasta asennetta, tarkkuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Luemme eduksi paikkatieto-osaamisen (QGIS).

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa. Meillä tuetaan ammatillista kehittymistä ja annetaan harjoittelijoille vastuuta sekä vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. yhdyskuntasuunnittelusta, rakennus- tai liikennetekniikasta, tilastotieteestä, tietojenkäsittelytieteestä, maantieteestä.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Työsuhteen kesto on max 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2023. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen. Työstä maksettava palkka on 2 184-2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

  Olisiko tässä sinun paikkasi?
  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja voit aina kysellä lisää puhelimitse, lisätietojen antajan löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä hakemus heti tai vinkkaa hausta eteenpäin.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 10.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Kaupunkiympäristön toimiala, hallinto- ja tukipalvelut, viestintäpalvelut

  Palvelussuhde

  1.6.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  02.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Etsimme iloiseen joukkoomme viestintäalan harjoittelijaa työskentelemään media-, asukas- ja sisäisen viestinnän parissa. Tehtävät liittyvät Helsingin kaupunkiympäristön kunnossapitoon, suunnitteluun ja rakentamiseen.

  Viestintäalan harjoittelijana:

  - ideoit ja tuotat monipuolista sisältöä Helsingin kaupunkiympäristön toimialan some-kanaviin (Facebook, Twitter ja Instagram)
  - toimit some-asiakaspalvelijana ja selvität vastauksia asukkaiden kysymyksiin
  - kirjoitat medialle ja asukkaille tarkoitettuja tiedotteita ja verkkouutisia
  - ideoit ja kirjoitat uutisjuttuja intranetiin, jonka käyttäjiä ovat kaupunkiympäristön toimialan 1 700 työntekijää
  - kuvaat ja editoit videoita sekä valokuvia taitojesi mukaan
  - päivität internet- ja intranetsivuja ja/tai teet muita avustavia viestintäalan töitä, kuten tekstien editointia ja lehti-ilmoitusten taittoja.

  Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvia korkeakouluopintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Opintojen tulee olla meneillään/kesken harjoittelun alkaessa. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

  Arvostamme hakijoissa oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, sujuvaa kynää, some- ja videotuotantotaitoja sekä toimituksellista osaamista. Tehtävässä on hyötyä myös Adobe-ohjelmistojen hallinnasta.

  Meiltä saat mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi 25 viestinnän asiantuntijan kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, vauhdikkaita ja vastuullisia. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja työtä on mahdollista tehdä osin myös etätyönä.

  Työsuhde ajalla 1.6.-30.8.2023 tai sopimuksen mukaan (3kk). Työstä maksettava palkka on 2 185 - 2 475 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetäthän meille hakemuksen. Kerro siinä vapaamuotoisesti itsestäsi ja liitä mukaan ansioluettelosi.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Suursuon sairaala

  Palvelussuhde

  1.5.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  10.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Suursuonlaita 3 B, 00630

  Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin vaikuttavimpia ruokailuelämyksiä!

  Ruokapalvelutyöntekijänä työskentelet Suursuon sairaalan keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.

  Tarjoamme asiakkaillemme ravitsevan ja maistuvan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä.
  Asiakkaita on päivittäin noin 510 joista noin 80 ruokailee henkilöstöravintolassa arkisin.
  Etsimme vahvistukseksi sinua, joka hurmaat asiakkaamme laadukkaalla sekä palvelualttiilla asenteella.

  Kesätyöntekijänä vastaat kohteen ruokapalveluista yhdessä työtovereidesi kanssa. Työhösi kuuluu keittiön avustavat työtehtävät sekä keittiön siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen.

  Meillä on reilu ja vauhdikas työyhteisö, jossa otamme innolla vastaan sekä kokeneet konkarit, että tuoreemmatkin taitajat!
  Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa 6.15-17.00 välille.

  - sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
  - olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
  - kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
  - työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

  Tarjoamme sinulle:
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Työyhteisön ja uusia työkavereita
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen
  - Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä

  Lisätietoa henkilöstöeduista löydät täältä: https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/


  Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2023.
  Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään kanssamme vaikuttavia tekoja!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Koskelan seniorikeskuks

  Palvelussuhde

  15.5-17.9.2023 (sopimuksen mukaan)

  Haku päättyy

  28.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Käpyläntie 11, 00600

  Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin vaikuttavimpia ruokailuelämyksiä!

  Ruokapalvelutyöntekijänä työskentelet Koskelan seniorikeskuksen keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.
  Tehtävässä osallistut keittiön päivittäiseen toimintaan, salaattien ja lisukkeiden valmistamiseen, puhtaanapidon ja astiahuollon tehtäviin sekä ruoanjakeluun. Avustat ruoanvalmistuksessa ja tarvittaessa siirryt myös auttamaan naapurikohteisiin.

  Keskeisiä työtehtäviäsi ovat: Asiakaspalvelu, ruoan jakelu, lisäkkeiden valmistus, puhtaanapidon tehtävät ja astianhuolto. Mahdollisesti myös kassa työskentelyt ja ruoan valmistus valituksi tulevien osaamisen mukaan, työtä pyritään tekemään mahdollisimman monipuolisesti ja mielekkäästi osana tiimiämme

  Tarjoamme asiakkaillemme maistuvan ja ravitsevan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä, eli työt sijoittuvat myös viikonlopuille ja pyhille.
  Työvuorot sijoituvat välille klo: 5.30-19.00 ja pääsääntöisesti työ on aamupainotteista. Työtä tehdään yhdessä työkavereiden kanssa ja harvassa tehtävässä työskentelet täysin itsenäisesti. Tiimissämme on 34 vakituista työntekijää, joiden kesälomien lomittamiseen tarvitsemme apukäsiä.

  Asiakkaitamme ovat Seniorikeskus, sairaala, ryhmäkoti, koululaisia, perheasumisyksikkö ja henkilöstöravintola. Lisäksi valmistamme myös täytekakkuja sekä muita tilaustarjoilutuotteita.


  Viihdyt meillä, jos:
  - sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
  - olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
  - kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
  - työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

  Tarjoamme sinulle:
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Työyhteisön ja uusia työkavereita
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen
  - Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä

  Lisätietoa henkilöstöeduista löydät täältä: https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/


  Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2023.
  Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään kanssamme vaikuttavia tekoja!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Stara, kaupunkitekniikan ylläpito

  Palvelussuhde

  3.4.2023-31.10.2023

  Haku päättyy

  30.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Talttakuja 1, 00700

  Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

  Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin puutarhureita, puistotyöntekijöitä tai puutarha-alalle kouluttautuvia henkilöitä monipuolisiin viheralan töihin kaikille viherhoitoalueillemme keskustaan, pohjois-, länsi- ja itä-Helsinkiin sekä idän kartanopuutarhoihin. Tule kanssamme pitämään huolta Stadin puistoista ja viheralueista!

  Mitä teet?

  Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuolisia ja fyysisiä ulkotöitä, sisältäen muun muassa kasvillisuuden hoidon, yleisten alueiden puhtaanapidon sekä puistoalueiden varusteista ja kalusteista huolehtimisen. Työtehtäviisi sisältyy myös pienkoneiden esimerkiksi ruoholeikkurin ja siimaleikkurin käyttöä. Myös päältä ajettavien ruoholeikkureiden tehtäviä on tarjolla.

  Kuka olet?

  Sinulla on suoritettuna soveltuva viheralan ammattitutkinto ja/tai työkokemusta alalta ja olet vähintään 18-vuotias.

  Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja vastuullinen työskentelyote. Sinulla positiivista asennetta nopeastikin vaihtuviin työtehtäviin ja sääolosuhteisiin.

  Työt ovat fyysisiä, jolloin edellytämme hyvää fyysistä kuntoa.

  Eduksi on, jos sinulla on vähintään B-ajokortti sekä työturvallisuus- ja tieturvakortti suoritettuna. Myös pientyökoneiden ja päältäajettavien ruoholeikkureiden käyttökokemuksesta sekä kaupungin tuntemuksesta on etua. Etunasi on turvallisuusasioiden vuoksi hyvä suomen kielen taito.

  Mitä Stara tarjoaa sinulle?

  Tarjoamme sinulle monipuolista ulkotyötä mukavassa työyhteisössä. Töitä on tarjolla huhtikuusta lokakuulle sopimuksen mukaan. Tarjoamme erimittaisia työsuhteita kahdesta kuuteen kuukauteen. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä voit työskennellä.

  Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

  Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

  Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Asuntotuotanto, Hankekehitysyksikkö

  Palvelussuhde

  1.5.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei rakentamisesta ja asumisesta kiinnostunut rakennusalan opiskelija!

  Innostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristön asuntotuotantopalvelussa? Meiltä kaupunkiympäristön toimialalta saat sekä käytännön kokemusta että uusia näkökulmia omien opintojen tueksi ja pääset tutustumaan asuntorakentamiseen ja siihen liittyviin prosesseihin. Kesäksi 2023 haemme hankekehitysyksikköön kahta harjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin. Pääpaino on pienissä kehitystehtävissä sekä hankkeiden tietojen kokoamisessa ja päivittämisessä.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen, verkostoitumiseen ja vaikuttavaan työhön. Meillä tuetaan ammatillista kehittymistä ja annetaan harjoittelijoille vastuuta sekä vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet soveltuvan korkeakoulututkinnon opiskelija ja haluat kehittää itsestäsi alan asiantuntijan. Tehtävässä edelleytetään hyviä tietoteknisiä valmiuksia, mutta menestyminen tehtävässä ei kuitenkaan vaadi aiempaa työkokemusta. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen. Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Olisiko tässä sinun paikkasi?
  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja voit aina kysellä lisää sähköpostilla tai puhelimitse, lisätietojen antajat löydät alta.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 16.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu, Itäkatu 2

  Palvelussuhde

  1.6.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Tallinnanaukio 1, 00930

  Tervetuloa tutustumaan lastensuojelun avohuoltoon Helsinkiin Itäkadun perhekeskukseen!

  Työnkuvasi on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen, pääset näkemään ja kokemaan työtä, jolla on merkitystä! Yksin sinua ei jätetä, vaan tukenasi on aina tiimikavereita tai tiimin esihenkilö. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta, tämä on turvallinen paikka sitä hankkia.

  Toimit lomalla olevien sosiaalityöntekijöiden sijaisena, joten pääset työskentelemään useiden eri perheiden kanssa. Sinulle annetaan selkeitä työtehtäviä ja riippuen kokemuksestasi ja omasta innostasi, pääset kokeilemaan myös virka-aikaista päivystystä. Perehdytämme sinulle perusasiat, mutta varsinainen perehtyminen tapahtuu työnteon lomassa ja saat aina tarvittaessa henkilökohtaista opastusta.

  Itäkadun avohuollon lastensuojelussa on 3 tiimiä, joissa kussakin on 7 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Nyt haemme jokaiseen tiimiin omaa sijaista kesäkuun alusta elokuun loppuun.

  Tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Lisäksi tarjoamme iloisen ja tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön! Työn alkamisen ajankohta on sovittavissa.

  Tule ihmeessä käymään niin jutellaan työnkuvasta tarkemmin!

  Kelpoisuusehto:

  Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

  Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (tuhka- ja vesirokko) sekä 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

  Luemme eduksi:

  Aikaisemman työkokemuksen lastensuojelun avohuollosta.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Kustaankartanon seniorikeskus

  Palvelussuhde

  1.5.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  10.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kivalterintie 16 K, 00620

  Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin vaikuttavimpia ruokailuelämyksiä!

  Kokkina työskentelet Kustaankartanon seniorikeskuksen keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.
  Työtehtäviisi kuuluu perusruokien valmistus reseptejä noudattaen sekä keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta huolehtiminen. Tarvittaessa hoidat myös jakelu- ja muita ruokatuotantotehtäviä sekä astiahuoltoa.

  - sinulla on suurkeittiötyöstä jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
  - olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
  - kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
  - työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi
  - olet käytettävissä 1.5. - 31.8.2023 välisen ajan

  Tarjoamme sinulle:
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Työyhteisön ja uusia työkavereita
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen
  - Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä

  Lisätietoa henkilöstöeduista löydät täältä: https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

  Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

  Tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Kustaankartanon seniorikeskus

  Palvelussuhde

  15.5.2023 - 15.8.2023

  Haku päättyy

  10.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kivalterintie 16 K, 00620

  Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin vaikuttavimpia ruokailuelämyksiä!

  Ruokapalvelutyöntekijänä työskentelet Kustaankartanon seniorikeskuksen keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.
  Tehtävässä osallistut keittiön päivittäiseen toimintaan, salaattien ja lisukkeiden valmistamiseen sekä puhtaanapidon ja astiahuollon tehtäviin. Avustat ruoanvalmistuksessa ja tarvittaessa työskentelet myös Kartanoravintolassa kassalla tai linjastoa hoitaen.

  - sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
  - olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
  - kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
  - työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

  Tarjoamme sinulle:
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Työyhteisön ja uusia työkavereita
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen
  - Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä

  Lisätietoa henkilöstöeduista löydät täältä: https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

  Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

  Tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Asemakaavoitus

  Palvelussuhde

  1.5.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei kaupunkisuunnittelusta ja paikkatiedoista kiinnostunut opiskelija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt suunnittelijaharjoittelijaa asemakaavoitukseen kesäksi 2023. Tehtävässä pääset tuottamaan asemakaavoissa tarvittavia paikkatietoanalyysejä ja osallistut asemakaavan digitalisaatioon liittyviin kehittämisprojekteihin.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet maantieteen tai muun soveltuvan alan korkeakouluopiskelija ja haluat kehittää itseäsi maankäytön suunnitteluun liittyvän tiedon asiantuntijana. Sinulla on myös kokemusta paikkatieto-ohjelmistoista ja tiedon analysoinnista.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2023. Työstä maksettava palkka on 2 152 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 13.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Asemakaavoitus, Kaupunkiuudistus

  Palvelussuhde

  1.5.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sinä kaupunkisuunnittelusta ja paikkatiedosta innostunut opiskelija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt suunnittelijaharjoittelijaa kesäksi 2023. Jos sinua kiinnostaa kaupunkilaisten osallisuus ja asukastiedolla johtaminen, on tämä tehtävä sinua varten! Harjoittelussa pääset kokoamaan yhteen kaupunkilaisille suunnatuista verkkokarttakyselyistä saatua aineistoa, ja analysoimaan sitä tulevien placemaking-hankkeiden lähtötiedoksi. Tehtävä sijoittuu asemakaavoituspalveluun, ja sitä tehdään yhteistyössä kaupungin asiantuntijoiden kanssa.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet maantieteen tai muun soveltuvan alan korkeakouluopiskelija ja haluat kehittää itseäsi maankäytön suunnitteluun liittyvän tiedon asiantuntijana. Sinulla on myös kokemusta paikkatieto-ohjelmistoista ja tiedon analysoinnista.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2023. Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 13.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, palvelut ja luvat

  Palvelussuhde

  1.5.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  16.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sinä ympäristönsuojelun opiskelija ja tulevaisuuden osaaja! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt ympäristöalan loppuvaiheen korkeakouluharjoittelijaa ympäristönsuojelun viestinnällisiin ja vuorovaikutuksellisiin tehtäviin kesäksi 2023. Tehtäviäsi ovat:

  - vehreät meluseinäkkeet -kokeilu: kokeilusta viestiminen sekä kokeilun seurannan suunnittelu, toteutus ja raportointi sisältäen mm. kaupunkilaisten kokemusten keräämisen
  - kaupungin ilmansuojelu- ja meluntorjunnan toimintasuunnitelman valmistelu: asukasvuorovaikutuksen suunnittelu, toteutus ja raportointi, suunnitelmien taustaselvitykset
  - biokaasun käyttö ja jakeluinfra: liikenteen benchmarking-selvitys Euroopasta ja Pohjoismaista

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä mahdollisuuden tehdä työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet ympäristöalan loppuvaiheen korkeakouluopiskelija, jolla on osaamista ja kokemusta erityisesti viestinnällisistä ja vuorovaikutuksellista tehtävistä.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta. Työn aloitus- ja päättymisaikatoive on 1.5.-30.9.2023, mutta tarpeen mukaan sitä voidaan hieman sovitella.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 16.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Tietojärjestelmät ja tietomallinnus -tiimi

  Palvelussuhde

  1.6.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  16.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sinä tuleva maanmittausinsinööri! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt harjoittelijaa rakennusten laserkeilaus- ja mallinnustehtäviin kesäksi 2023. Tehtävässä pääset mukaan mittaryhmän työhön kentällä ja konttorilla: laserkeilaamaan kaupungin rakennuksia kouluista kalliosuojiin ja käsittelemään pistepilviaineistoa rakennushankkeiden lähtötiedoksi. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaan pääset myös osallistumaan rakennusten tietomallinnuksen (BIM) kehityshankkeisiin.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet maanmittausalan korkeakouluopiskelija ja olet kiinnostunut laserkeilauksesta ja tietomallinnuksesta.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta. Lisäksi tarkempi aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 16.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat, Kaupunkimittauspalvelut, Kiinteistönmuodostus

  Palvelussuhde

  1.6.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  15.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Haluaisitko kehittää itsestäsi kiinteistötekniikan osaajan jatkuvasti kehittyvän Helsingin kaupunkiympäristön työtehtävien parissa?

  Haemme nyt korkeakouluharjoittelijaa kiinteistönmuodostusyksikön kiinteistötoimitukset-tiimiin kesäksi 2023!

  Korkeakouluharjoittelijan työnkuvaan kuuluvat toimitusvalmistelijan työtehtävät, kuten kiinteistötoimitushakemusten vastaanottaminen ja toimitusedellytysten selvittäminen, kiinteistötoimitukset-tiimin asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävät, kiinteistörekisterin pitäjän päätösten valmisteleminen sekä toimituskarttojen laatiminen. Työnkuvaa voidaan muotoilla valitun henkilön osaamisen sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

  Mitä toivomme sinulta
  Toivomme hakijalta kiinteistönmuodostustehtävissä noudatettavan lainsäädännön tuntemusta, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa kiinnostusta asemakaava-alueen kiinteistötekniikkaa kohtaan. Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittausalan yliopisto- tai korkeakoulututkinnon opiskelija. Katsomme eduksi kokemuksen kiinteistönmuodostustehtävistä ja Facta-kuntarekisteristä sekä englannin ja ruotsin kielen osaamisen.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Työsuhteen kesto on 3 kuukautta ja aloitus sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 15.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Etähoitopalvelut, Vallila

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  20.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510

  Lähihoitaja, tule meille kesäksi tekemään vaikuttavaa etähoitopalvelua!

  Etähoitopalvelussa tehtäviisi kuuluu kotihoidon käyntien tekeminen kuva- ja äänivälitteisesti. Etäkäyntien sisällön määrittelee kotihoito ja käynnin syyt vaihtelevat asiakaskohtaisesti aina valvotusta lääkkeenotosta voinnin seurantaan. Etähoitopalvelu luo edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa.
  Työ on kaksivuorotyötä ja osa-aikaista tai kokopäivä työtä. Vuorot ovat 4, 6 tai 7,5 tunnin pituisia aamu- tai iltavuoroja ja töitä on viisi päivää viikossa sijoittuen myös viikonloppuihin. Vaikka kesätyö on määräaikainen, niin meillä voi olla mahdollisuus tarjota vakituinen työpaikka kesän jälkeen.

  Tarjoamme sinulle:
  - Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön etähoitopalvelussa ja noin 100 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
  - Ison kasan uusia työkavereita ja työyhteisöllisyyttä
  - Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen

  Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä.


  Edellytämme sinulta:
  - lähihoitajan tutkintoa
  - Valviran rekisteröintiä

  Sen lisäksi toivomme sinulta:
  - Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti vanhusten parissa
  - Paineensietokykyä
  - Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
  - Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  - Hyvää suomen kielen taitoa

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa!


  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittujen tiedot tarkastetaan julkiterhikistä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  20.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki, 00510

  SAIRAANHOITAJA,
  tule kesätöihin turvapuhelinpalveluihimme!

  Etäyhteydet ja hoiva ovat arvokkaampia kuin koskaan ja me yhdistämme ne molemmat. Olitpa sitten opintojesi loppusuoralla oleva sairaanhoitaja tai jo kokemusta kartuttanut hoitotyön ammattilainen, tervetuloa meille töihin!

  Hoivapalveluissamme vastaanotamme asiakkaidemme turvapuhelinhälytyksiä ja avustamme heitä tarvittaessa hälytyskäynneillä. Teemme myös kotihoidon kanssa yhteishoitona etähoitokäyntejä asiakkaillemme kuva- ja äänivälitteisesti. Kehitys on vahvuutemme ja testaamme ja käyttöönotamme uusia ja innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Jos innostut uudesta, olet ehkä hakemamme henkilö.

  Sairaanhoitajana ensisijaisena työtehtävänäsi on toimia turvapuhelinpalvelun ammattilaisena delegoiden hälytyskäyntejä kiireellisyysjärjestyksen mukaisesti. Vastaat turvapuhelinhälytyksiin, neuvot asiakkaita ja osallistut myös itse pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta.

  Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

  Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppu- ja yötyötä.


  Edellytämme sairaanhoitajalta terveydenhoitajan, sairaanhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkintoa joko valmiina tai vähintään 140 opintopisteitä ja lääkehoito hyväksytysti suoritettuna. Katsomme alan työkokemuksen eduksi.

  Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä paineensietokykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen kielen osaamista ja ajokorttia.

  Tarjoamme sinulle:
  - Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön turvapuhelinpalvelussa ja noin 100 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
  - Ison kasan uusia työkavereita ja työyhteisöllisyyttä
  - Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen

  Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä.

  Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan.
  Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa!

  Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala,

  Palvelussuhde

  1.5.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  17.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sinä teknisen alan opiskelija ja tulevaisuuden arkkitehti tai insinööri, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt harjoittelijaa avustaviin projekti-insinöörin tehtäviin kesäksi 2023. Tehtävässä pääset tutustumaan Suomen suurimman asuntorakennuttajan arkeen ja osallistumaan avustaviin tehtäviin pääkaupunkimme upeissa asuntorakennushankkeissa.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet rakennusalan korkeakouluopiskelija ja haluat kehittää itsestäsi rakennusalan asiantuntijan.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen, siten että aloitus ja lopetuspäivät ajoittuvat välille 1.5 - 30.9.2023. Harjoittelun kesto 3kk. Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 17.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

  Palvelussuhde

  Kesätyötä ajalle 1.5.-30.9.2023

  Haku päättyy

  31.5.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Rautalammintie 2 3.krs, 00550

  Hei sinä innokas ja iloinen suuhygienisti, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

  Meillä suun terveydenhuollossa suuhygienisti työskentelee moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osana Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluita on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka.

  Kesätyötä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä eri toiminnoissa:

  - perushammashoidon hoitoloissa eri puolilla kaupunkia
  - liikkuvissa palveluissa
  - oikomishoidossa
  - Helsingin suun erikoishammashoidonyksikössä (Sehyk)

  Ilmoitathan hakulomakkeessa, mikä yksikkö kiinnostaa sinua eniten.

  Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomiomme myös toiveet osa-aikaisuudesta. Ota yhteyttä, niin jutellaan ja etsitään sinulle sopiva kesätyö!

  Lisätietoja antavat:
  Haagan THK-alueen hammashoitolat:
  osastonhoitaja Heli Nieminen heli.i.nieminen@hel.fi, p. 050 341 3006

  Pohjoisen THK-alueen hammashoitolat:
  osastonhoitaja Minna Kivelä minna.kivela@hel.fi, p. 050 340 1241
  osastonhoitaja Tiia Aalto tiia.aalto@hel.fi, p. 050 3400 533

  Kalasataman THK-alueen hammashoitolat:
  osastonhoitaja Marjatta Siitonen marjatta.siitonen@hel.fi, p. 040 178 3472

  Myllypuron THK-alueen hammashoitolat ja liikkuvat palvelut:
  osastonhoitaja Tanja Palsanen tanja.palsanen@hel.fi, p. 040 677 3090

  Keskustan THK-alueen hammashoitolat:
  osastonhoitaja Katri Kosunen katri.kosunen@hel.fi p. 050 341 3163

  Vuosaaren THK-alueen hammashoitolat:
  osastonhoitaja Hanne Hukka hanne.hukka@hel.fi, p. 040 758 6352

  Oikominen:
  osastonhoitaja Jaana Autio jaana.autio@hel.fi, p. 040 6531660

  Suu- ja hammaskeskus, perushoidon yksikkö:
  kati.vartiainen kati.vartiainen@hel.fi ,p. 040 3360433

  PKS-Sehyk:
  osastonhoitaja Heini Nevasto heini.nevasto@hel.fi, p. 040 5084031

  Tarjoamme vaikuttavan ja mielekkään työn helsinkiläisten suun terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi. Suuhygienistin palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2678,50 €/kk ja työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä. Lisäksi saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, joita ovat mm. työterveyshuolto, työsuhdematkaetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon sekä tuki liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

  Kelpoisuusehto:

  Suuhygienistin ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi tutkinto (ylempi hammashoitaja tai hammashuoltaja).
  Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat suuhygienistit, joilla on opintopisteitä vähintään 180.
  Tehtävässä edellytetään valmistuneiden osalta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

  Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu, Alueellinen suunnittelu

  Palvelussuhde

  1.5.2023 - 31.7.2023

  Haku päättyy

  10.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8 , 00580

  Hei Sinä maisema-arkkitehtiopiskelija! Oletko kiinnostunut asemakaavatasoisesta maankäytön maisemasuunnittelusta ja julkisen tilan kehittämisestä Helsingin kaupungilla? Tule meille kehittämään osaamistasi ammattilaisten opissa!

  Haemme kahta maisema-arkkitehtiharjoittelijaa maisema- ja yleissuunnitteluyksikön länsi- ja itätiimiin.
  kesäksi 2023. Tehtäviisi kuuluu osallistua tiimin hankkeisiin läntisessä tai itäisessä Helsingissä sekä omat suunnittelu- ja selvitystehtävät julkisen ulkotilan kehittämisessä ja maankäytön maisemasuunnittelussa.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Edellytämme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja maisema- tai kaupunkisuunnittelun parissa. Lisäksi odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus ja yhteistyötaidot sekä innostuksen maisema-arkkitehtuuriin.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2023.
  Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi 10.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Asemakaavoitus, Asemakaavakoordinointi

  Palvelussuhde

  1.5.-30.9.2023

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei kaupunkisuunnittelusta kiinnostunut opiskelija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt arkkitehtiharjoittelijoita kesäksi 2023 seuraaviin tehtäviin:

  - Länsisatama-Kalasatama -tiimi: Hanasaaren asemakaavoitukseen liittyvät tehtävät
  - Kantakaupunki-tiimi: Kaartinkaupungin asemakaavoitukseen liittyvät selvitykset tai Auroran sairaala-alueen ideasuunnittelu
  - Keskusta-tiimi: Eteläsataman alueen suunnittelutehtävät
  - Herttoniemi ja itäiset saaret -tiimi: Tammisalon rakennusinventoinnin jatkotyöstö
  - Mellunkylä-Vartiokylä -tiimi: Länsimäentien asemakaavan korttelipihatutkielmat ja havainnemateriaali sekä Mellunkylän tonttien täydennysrakentamisen tutkiminen
  - Vuosaari-Österdundom -tiimi: Puotilanrannan uuden asuinalueen, Vuosaarenlahden venesataman sekä Vuosaaren liikuntapuiston suunnittelutehtävät
  - Koivusaari-Lauttasaari -tiimi: Lauttasaaren täydennysrakentamiseen tai Munkkivuoren-Talinrannan alueen suunnitteluperiaatteisiin liittyvä suunnittelutyö
  - Pasila-tiimi: Mäkelänkadun bulevardikaupungin kaavarunkoon liittyvät tehtävät

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet soveltuvan alan korkeakouluopiskelija (esimerkiksi arkkitehtuuri tai maisema-arkkitehtuuri) ja haluat kehittyä maankäytön suunnittelun asiantuntijana.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.5.-30.9.2023. Työstä maksettava palkka on 2 184 - 2 474 euroa/kk. Palkka ja tehtävien tarkempi vaativuustaso määritellään harjoittelijan opinto- ja työkokemuksen pohjalta.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 13.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  20.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510

  Lähihoitaja, tule meille kesäksi tekemään vaikuttavia hoivapalveluita!

  Meidän hoivapalveluissa luodaan edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa.
  Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi, asiakkaiden neuvonta sekä osallistuminen pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille. Sen lisäksi työtehtäviin kuuluu kotihoidon käyntien tekeminen etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti.

  Työ on kolmivuorotyötä. Vaikka kesätyö on määräaikainen, niin meillä voi olla mahdollisuus tarjota vakituinen työpaikka kesän jälkeen.

  Tarjoamme sinulle:
  - Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön turvapuhelinpalvelussa ja noin 100 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
  - Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen

  Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä.

  Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät tietoa täältä https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/


  Edellytämme sinulta:
  - lähihoitajan tutkintoa
  - ajokorttia

  Sen lisäksi toivomme sinulta:
  - Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa
  - Paineensietokykyä
  - Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
  - Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  - Hyvää suomen kielen taitoa

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa!

  Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

  Määräaikainen työsuhde, Nuoret 16-17 -vuotiaat kesätyöntekijät

  Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelu ja luvat, pysäköinninvalvonta ja pysäköintipalvelut

  Palvelussuhde

  1.6.2023 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  27.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sina 16-17 vuotias, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä? Haemme nyt kahta toimistoharjoittelijaa avustaviin toimistotehtäviin kesäksi 2023 pysäköinnin valvonta ja pysäköintipalvelutiimiin.

  Tehtävässä pääset tutustumaan monipuoliseen toimistotyöhön muun muassa postin käsittelyn ja arkistoinnin osalta. Tehtäväkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet kiinnostunut tutusmaan erinäisistä toimistotehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Olisiko tässä sinun paikkasi?
  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja voit aina kysellä lisää, lisätietojen antajan löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä hakemus heti tai vinkkaa hausta eteenpäin.

  Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 27.2.2023 mennessä!

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hallinto, Hallintopalvelut, Päätöksenteon tuki

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan 3kk 1.4.-30.9.2023

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Toinen linja 4 A, 00530

  Haemme sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan hallintopalveluiden päätöksenteon tukeen kolmea oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään korkeakouluharjoittelijana kesällä 2023.

  Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluu erityisesti vahingonkorvausasioiden ja yksilöhuollon muutoksenhakujen päätösvalmistelua sekä avustamista tietosuojaliitännäisissä toimeksiannoissa. Lisäksi korkeakouluharjoittelijat avustavat myös toimialan lakimiehiä erilaisten toimeksiantojen valmistelussa. Tehtäviä on mahdollista painottaa opiskelijan aikaisemman työkokemuksen ja/tai opintojen painotuksen sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

  Tarjoamme harjoittelijoillemme mukavan työyhteisön, mielekkäitä työtehtäviä ja asiantuntijoidemme tuen työskentelylle. Tehtävät tarjoavat aitiopaikan sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen muuttuvaan toimintaympäristöön ja kokemuksen suuressa organisaatiossa työskentelemisestä.

  Hakemamme korkeakouluharjoittelijat ovat edenneet opinnoissaan maisterivaiheeseen. Luemme eduksi sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen sekä kunnan päätöksentekoa ohjaavan lainsäädännön tuntemuksen sekä tietosuojalainsäädännön hyvän tuntemuksen. Valittavat korkeakouluharjoittelijat ovat aktiivisia, oma-aloitteisia ja tottuneita itsenäiseen työskentelyyn. Menestyksekäs työskentely edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä keskittyä ilmaisussaan olennaiseen.

  Harjoittelut sijoittuvat aikavälille 1.4.-30.9.2023. Tarkempi harjoittelun ajankohta sovitaan erikseen kunkin harjoittelijan kanssa. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta.

  Määräaikainen työsuhde, Nuoret 16-17 -vuotiaat kesätyöntekijät

  Kaupunginkanslia, Hallinto-osasto, Oikeuspalvelut

  Palvelussuhde

  1.6.2023 - 30.6.2023

  Haku päättyy

  27.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Aleksanterinkatu 24, 00170

  Oikeuspalvelut tarjoaa tarkalle, ahkeralle ja motivoituneelle nuorelle mahdollisuuden tutustua oikeuspalveluihin ja hoitaa erilaisia toimistotehtäviä, mm. toimeksiantojen arkistointia.

  Tehtävä on kohdennettu 16 tai 17 vuotta vuoden 2023 aikana täyttäville nuorille.
  Henkilön tulee kyetä täyttämään oikeuspalvelujen henkilökunnan kulloinkin antamat tehtävät tunnollisesti.

  Eduksi luetaan mahdollinen kiinnostus oikeustieteellisiin ja/tai yhteiskuntatieteellisiin opintoihin tulevaisuudessa.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, ympäristöpalvelut, ympäristöseuranta- ja -valvontayksikkö

  Palvelussuhde

  1.6.2023

  Haku päättyy

  17.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei sinä ympäristöalan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristön toimialalla?

  Helsingin kaupungin ympäristöpalveluiden ympäristöseuranta- ja -valvontayksikössä on haettavana keväälle/kesälle 2023 kolmen kuukauden harjoittelupaikka ympäristöasioihin suuntautuneelle korkeakouluopiskelijalle jäte- ja meluvalvonnan tehtäviin.

  Tehtävässä on mahdollista päästä perehtymään myös muihin ympäristövalvonnan avustaviin tehtäviin. Työskentelet osana yksikön ympäristövalvonta-tiimiä, jossa toimii ympäristötarkastajia meluun, jätteeseen, pilaantuneisiin maihin ja ilmanlaatuun liittyvissä viranomaistehtävissä. Työtehtäviin kuuluu ympäristönsuojelu- ja jätelain valvontaan liittyviä avustavia tehtäviä, kuten jätehuollon ja roskaantumisen valvontaa sekä osallistuminen meluun liittyviin valvontatehtäviin.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet ympäristöalan korkeakouluopiskelija ja haluat kehittää osaamistasi meluun ja jätteisiin liittyvissä viranomaistehtävissä.

  Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, innostunutta asennetta, tarkkaavaista otetta sekä aitoa kiinnostusta lähteä mukaan ympäristövalvonnan työtehtäviin. Tehtävässä suoriutuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ympäristövalvontaan liittyvistä tehtävistä tai opinnoista.

  Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen. Tehtävässä on mahdollista tehdä osittaista etätyötä. Tehtävät vaativat kuitenkin viikoittaista läsnäoloa Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön KYMP-talossa Kalasatamassa. Harjoittelukohtainen palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

  Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  16.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Toinen linja 4 C Helsinki, 00530

  Haemme sosiaalityöntekijöitä tai sijaispätevyyden omaavia sosiaalityön opiskelijoita lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen alueellisiin työryhmiin Helsingissä. Yksiköissä on tarjolla kesätyötä kahden kuukauden ajalle sekä pidempiä sijaisuuksia, joissa aloittamisen ajankohta on neuvoteltavissa. Sijaisia haetaan Malmin, Maunulan, Lassilan, Kallion ja Kallio-Berghällin yksiköihin.

  Lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnissa työskennellään alle 18-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä kanssa enintään kolme kuukautta. Pääsääntöisesti palvelutarpeen arvioinnissa selvitetään erityisen tuen tai lastensuojelun asiakkuuden tarvetta. Palvelutarpeen arvioinnin yksiköt ovat moniammatillisia eli sosiaalityöntekijöiden lisäksi yksiköissä työskentelee sosiaaliohjaajia, sairaanhoitaja, perheneuvolan psykologi ja sosiaalityöntekijä ja aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja. Yhteistyötä tehdään paljon myös muiden toimijoiden ja viranomaisten kanssa.

  Yksiköiden vastuulla on myös virka-aikainen konsultointi ja neuvonta sekä uusien asiakkaiden lastensuojelun päivystys. Tilanteen vaatiessa yksikössä valmistellaan myös uusien asiakkaiden kiireellisiä sijoituksia tai avohuollon päätöksiä.

  Palvelutarpeen arvioinnin työ on vaihtelevaa ja nopeatahtista. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan lapsiperheiden arkeen, palvelujärjestelmään sekä yhteiskuntamme ajankohtaisiin ilmiöihin.

  Esihenkilön lisäksi perehdytykseen osallistuu koko työyhteisö. Sinulta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä avointa, aktiivista ja reipasta mieltä. Työn tekemistä auttaa aiempi kokemus lasten ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä ja Apotti tietojärjestelmän tuntemus.

  Kerrothan hakemuksessasi mihin yksiköön toivot työllistyväsi, ja jos sinulla on toive osa-aikatyöstä.

  Lisätietoja voit kysyä johtavilta sosiaalityöntekijöiltä Liisa Jokinen, liisa.jokinen@hel.fi, p. 050 330 3229 tai Pia Valkonen, pia.valkonen@hel.fi, p.050 552 3094

  Kelpoisuusehto:

  Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

  Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

  Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Tilat-palvelu, Asiakkuusyksikkö 2, Tekninen tiimi 2

  Palvelussuhde

  1.5.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  15.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Haemme kesäkaudeksi teknisen tiimiin ERIKOISAMMATTIMIEHIÄ.

  Tehtäviisi kuuluu:
  - Vastaat teknisen tiimiin 2 alueella olevien terveydenhuolto toimitilojen huolloista ja korjauksista.
  - LVI- sekä sähkölaitteistojen huolloista ja korjauksista.
  - Kiinteistöjen ylläpitotehtävistä.
  - Työhön kuuluu myös asiakaspalvelua.
  - Tietoteknisten järjestelmien käyttöä.

  Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.
  Kesätyöntekijät palkataan aikavälillä 1.5.-31.8.2023, kuitenkin enintään kolmeksi kuukaudeksi.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?

  Toivomme sinulta teknisen alan ammatillista koulutusta, esim. Lvi-asentaja, putkiasentaja, sähköasentaja, rakennus- tai kiinteistöalan koulutusta.

  Olethan vähintään 18-vuotias.

  Toivomme että olet kiinnostunut kiinteistöjen kunnossapitotehtävistä ja kiinteistöautomaatiosta. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja motivoitunutta asennetta työhön. Työhön liittyy myös asiakaspalvelua, joten et vieroksu asiakaspalvelutyötä vaan palvelet mielelläsi sisäisiä ja ulkoisia asiakkaitamme.
  Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, halua oppia uutta, kehittyä sekä jakaa omaa osaamista.

  Eduksi luetaan:
  Aikaisempi kokemus vastaavista kiinteistönhoito- ja kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi.
  B-luokan ajokortti.

  Jos jokin jäi vaivaamaan mieltäsi, olethan rohkeasti yhteydessä puhelimitse, yhteystiedot löytyvät alta.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, Maa- ja kallioperä, Pohjarakennus

  Palvelussuhde

  1.6.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  28.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpajankatu 8, 00580

  Hei Sinä geotekniikan opiskelija ja tulevaisuuden geotekniikan asiantuntija! Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupunkiympäristöllä?

  Etsimme nyt suunnittelijaharjoittelijaa kesäksi 2023. Tehtävässä pääset laatimaan rakennettavuusselvityksiä sekä avustamaan pohjarakennussuunnittelutehtävissä ja työmaiden asiantuntijavalvonnassa.

  Muutama syy valita meidät:
  Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden nähdä, millaista on tehdä työtä toimivan ja kauniin Helsingin hyväksi alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme loistavan tilaisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen sekä pääset tekemään työtä Helsinkiin vaikuttavissa asioissa.

  Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan periaatteisiin ja jokavuotisissa kyselyissä kesätyöntekijämme ovat kiittäneet hyvästä ilmapiiristä, moderneista työtiloista sekä monipuolisista työtehtävistä. Panostamme siihen, että Sinun olisi helppo sujahtaa osaksi työyhteisöämme. Perehdytämme ja kerromme toimialastamme.

  Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Henkilöstökortilla saat mm. alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja, kaupunkipyörän käyttöön maksutta sekä pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen.

  Mitä odotuksia meillä on sinulle?
  Toivomme, että olet geotekniikan alan korkeakouluopiskelija ja haluat kehittää itsestäsi geotekniikan alan asiantuntijan.

  Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Olet järjestelmällinen ja tarkka sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

  Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen.


  Tehtävän edellytyksenä on, että olet geotekniikan alan korkeakouluopiskelija ja että sinulla on suoritettuja kursseja maa- ja pohjarakentamisessa. B-ajokortti katsotaan eduksi.

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Palvelukeskus Helsinki, Tietohallinto, veromiehenkylä

  Palvelussuhde

  1.5.2023 - 31.7.2023

  Haku päättyy

  28.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Pakkalantie 30, 01530

  Meillä on tarjolla työharjoittelupaikka tietohallinnossa alan korkeakouluopiskelijalle!

  Tehtävässäsi työskentelet ICT-asiantuntijaharjoittelijana osana tietohallintoa. Työnkuvaasi kuuluu ICT-infran ylläpito, ongelmien ratkaisu, dokumentointi ja raportointi, sekä projektityöskentely. Vastaat työstäsi ICT-päällikölle. Työhön kuuluu olennaisena osana dokumentointi ja uusien asioiden omaksunta.

  Edellytämme sinulta tietotekniikka-alan kokemusta ja/tai opiskelupaikkaa, hyvää prosessien hahmottamiskykyä, sekä tietohallinnon palveluiden ja prosessien ymmärtämistä. Edellytämme sinulta sujuvaa suomenkieltä ja tyydyttävää englanninkielen taitoa.

  Toivomme sinulta kokemusta tietoverkkojen operoinnista ja palvelimien ylläpidosta, sekä työssäsi sinua tulee edesauttamaan, jos sinulla on kokemusta alla olevista osa-alueista:
  - Microsoft Server
  - Group Policy Management (GPO)
  - Active Directory (AD)
  - Application Virtualization
  - Microsoft Azure
  - Hyvää asennetta työhön, oma-aloitteista ja peräänantamatonta luonnetta sekä järjestelmällistä ongelmien ratkaisu- ja paineensietokykyä vaikeissakin tilanteissa.
  - Toimittajahallinta
  - ICT -prosessiosaamista
  - Raportointi ja dokumentointi taitoja

  Tarjoamme sinulle:
  - Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
  - Työyhteisön ja uusia työkavereita
  - Edullista henkilöstöliikuntaa ja Mentra by SATS -treenisovelluksen ilmaiseksi
  - Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen
  - Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä

  Lisätietoa henkilöstöeduista löydät täältä: https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään tulevaisuuden palveluita helsinkiläisille!


  Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama huumausainetestiä koskeva todistus.

  Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Stara, Kaupunkitekniikan rakentaminen, Pohjatutkimus

  Palvelussuhde

  1.4.2023-31.8.2023

  Haku päättyy

  13.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Rattitie 32 B, 00770

  Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

  Haemme nyt kesäksi määräaikaisia pohjatutkimusavustajia yksikköön, joka tutkii ja mittaa maaperää ja sen liikkeitä. Tule kanssamme pitämään huolta Helsingin maaperästä!

  Mitä teet?

  Tarjoamme kahta eri toimenkuvaa.

  Haemme kahta henkilöä avustamaan pohjatutkimustehtävissä. Avustat kahden hengen tiimissä pohjatutkimustehtävissä ympäri Helsinkiä sijaitsevilla työmailla. Tähän toimenkuvaan voi sisältyä myös työlautalta tehtävää pohjatutkimusta.

  Haemme kahta henkilöä tekemään pohjatutkimuksiin liittyviä pohjavesimittauksia, pohjavesiputkien kunnostustöitä sekä tarkkavaaituksia ja muita erikoismittauksia. Tehtävään sisältyy tulosten käsittelyä MicroStation ohjelmistolla ja teet yhteistyötä geoteknisten suunnittelijoiden kanssa.

  Kuka olet?

  Olet mieluiten alan opiskelija tai vastavalmistunut tai omaat soveltuvaa pohjatutkimus- ja/tai mittaustyökokemusta. Olet vähintään 18-vuotias. Mittaustehtävissä sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

  Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja vastuullinen työskentelyote. Työt ovat fyysisiä ulkotöitä vaihtelevissa olosuhteissa, joten edellytämme reipasta työotetta.

  Eduksesi luemme seuraavat osaamiset: tieturva 1, työturvallisuuskortti ja ensiapuosaaminen.

  Mitä Stara tarjoaa sinulle?

  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

  Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

  Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan huhtikuulta elokuulle.

  Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Voimme kutsua haastatteluihin jo hakuaikana.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

  Palvelussuhde

  2.5.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  31.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Bengtsårinlaituri, Bengtsår 920, 10900

  Bengtsårin leirisaari etsii kahta veneenkuljettajan pätevyyden omaavaa oma-aloitteista monitoimikipparia.

  Monitoimikipparin tehtävänä on vastata erityisesti Bengtsårin leirisaaren vesikuljetuksista sekä veneiden perushuolloista ja kunnossapidosta.

  Päivittäisiin tehtäviin kuuluu m/s Merikatin (8.5 m pitkä lastialus) ja m/s Bengtsårin (10 m puurunkoinen vesibussi) kuljettamista, koneen huolto- ja korjaustöitä sekä muita saaren arkeen liittyviä huolto- ja kunnostustöitä.

  Olemme päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten edellytämme, että asiakaspalvelun pitää hoitua tyylikkäästi. Asiakkaina on paljon lapsia ja nuoria, mikä asettaa erityisvaatimuksia turvallisuuteen ja huomiokykyyn liittyen vesillä liikuttaessa.
  Arvostamme erityisesti vastuuntuntoa ja turvallisuus edellä -ajattelua.

  Tehtävän vaatimukset:

  Kuljettajankirja, SRC-radiolupa ja (valintahetkellä) voimassa oleva merimieslääkärin todistus sekä hyväksytty huumetesti.

  Tehtävässä edellytetään perusosaaista päivittäisestä veneen -ja sen koneiden huollosta.

  Eduksi luemme kyvyn tulla toimeen nuorten kanssa sekä kokemuksen leiriolosuhteissa työskentelystä. Lisäksi kirvesmiehen ja talonmiehen taidot luetaan eduksi työssä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

  Palvelussuhde

  2.5.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  31.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Bengtsårinlaituri, Bengtsår 920, 10900

  Bengtsårin leirisaareen haetaan neljää (4) täysi-ikäistä opiskelijaa nuoriso-ohjaajan työhön.

  Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Leirisaari on n. 4,5 km pitkä ja 1,5 km leveä paratiisi. Saaren eteläosassa sijaitsee arvokas lehtokohde, joka on mukana valtakunnallisessa lehtojensuojeluohjelmassa.

  Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta, joissa majoittuu kerrallaan jopa 300-400 nuorta leiriläistä. Henkilökunnalla on saarella oma mökkikylä, jonne henkilökunta majoittuu. Majoituksen läheisyydestä löytyy henkilökunnan oma sauna sekä grillipaikka. Saarelta mantereelle on 800m matka vesiteitse, joka taittuu saaren omalla yhteysveneellä.

  Ensisijainen työtehtäväsi on toimia nuoriso-ohjaajana 15-17-vuotiaille nuorille kaupungin kesätyöntekijöille. Sinulla on työparina Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaaja. Ohjaatte yhdessä tiimiänne erilaisissa saaren päivittäisen toiminnan kannalta tärkeissä työtehtävissä.

  Päivittäiset työtehtävät vaihtelevat veneessä kansihenkilönä olemisesta nurmikon leikkaamiseen, puutarhan hoitoon ja pieniin saaren päivittäisiin huoltotöihin. Tämän takia olisikin toivottavaa, että sinulta löytyisi hieman peruskädentaitoja ja intoa tehdä ulkotöitä. Työtehtävät eivät ole teknisesti vaativia ja jokainen niitä kyllä pystyy tekemään, mutta vaativat välillä hiema käsien likaamista onnistuakseen.

  Ota huomioon, että työ tapahtuu saaressa ja sisältää mahdollisesti myös viikonloppu- sekä iltatyötä.

  Työn vaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus.

  Tehtävään valitun edellytetään olevan vähintään 18-vuotias. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asenne sekä reipasta mieltä ja kykyä tehdä töitä osana ryhmää.

  Eduksi luetaan aikaisempi kokemus työstä nuorten kanssa sekä kokemus veneilystä, huoltotöistä ja pihatöistä.

  Määräaikainen työsuhde, Nuoret 16-17 -vuotiaat kesätyöntekijät

  Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

  Palvelussuhde

  5.6.2023 - 9.8.2023

  Haku päättyy

  27.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Bengtsårinlaituri, Bengtsår 920, 10900 Hanko, 10900

  Haemme kesätyöntekijöitä saarityöntekijän ja keittiöapulaisen tehtäviin Bengtsårin leirisaarelle kesälle 2023.

  Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta, joissa majoittuu kerrallaan jopa 300-400 nuorta leiriläistä. Saarelta mantereelle on 800m matka vesiteitse, joka taittuu saaren omalla yhteysveneellä.

  SAARITYÖNTEKIJÄNÄ sinun päivittäiset työtehtäväsi vaihtelevat veneessä kansihenkilönä olemisesta nurmikon leikkaamiseen, puutarhan hoitoon ja pieniin saaren päivittäisiin huoltotöihin. Tämän takia olisikin toivottavaa, että sinulta löytyisi hieman peruskädentaitoja ja intoa tehdä ulkotöitä. Työtehtävät eivät ole teknisesti vaativia ja jokainen niitä kyllä pystyy tekemään, mutta vaativat välillä hieman käsien likaamista onnistuakseen. Työtehtäviä et ikinä joudu tekemään yksin vaan sinulla on aina apuna täysi-ikäinen nuoriso-ohjaaja joka auttaa ja opastaa sinua kaikissa työn eri vaiheissa.

  KEITTIÖAPULAISENA osallistut kaikkeen keittiön perustyöhön ruuan esivalmistamisesta, salaatin valmistamisesta, keittiön siistimiseen sekä ruoan esillepanoon. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu myös auttaa kokkeja heidän sitä tarvitessa. Toivottavaa olisi, että sinulta löytyisi hieman kokemusta ruuanlaitosta ja kiinnostusta taloudenhoitoon.

  Ota huomioon, että työ tapahtuu saaressa, jossa majoitutaan työpäivien ajan ja työ sisältää myös mahdollisesti viikonlopputöitä. Majoitus on järjestetty 5 hengen mökeissä työntekijöiden omassa pienessä mökkikylässä. Mökeissä on jokaiselle oma sänky sekä yölamppu ja vaatekaappi vaatteiden säilytystä varten. Lakanat ja petivaatteet saat saaresta, mutta muista tuoda oma pyyhe. Henkilökunnalla on oma sauna, joka on käytössä joka ilta ennalta sovittuina aikoina. Mökkikylässä on myös oma grillikatos, joka on työntekijöiden käytössä iltaisin.

  Tehtävän vaatimukset:

  Hakijan tulee olla 15-17 -vuotias.

  Lisäksi tehtävässä edellytetään:

  Peruskoulu tulee olla suoritettuna työsuhteen alkaessa.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Nuoriso, Itäinen Nuorisotyö, Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö, Bengtsår

  Palvelussuhde

  2.5.2023 - 13.8.2023

  Haku päättyy

  31.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Bengtsårinlaituri, Bengtsår 920, 10900

  Bengtsårin leirisaareen haetaan yhtä (1) täysi-ikäistä vastaamaan viheralueiden ja puutarhan hoidosta. Lisääksi ohjaat kaupungin nuoria kesätyöntekijöitä.

  Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Leirisaari on n. 4,5 km pitkä ja 1,5 km leveä paratiisi. Saaren eteläosassa sijaitsee arvokas lehtokohde, joka on mukana valtakunnallisessa lehtojensuojeluohjelmassa.

  Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta, joissa majoittuu kerrallaan jopa 300-400 nuorta leiriläistä. Henkilökunnalla on saarella oma mökkikylä jonne henkilökunta majoittuu. Sieltä löytyy oma sauna sekä oma grillipaikka jotka on henkilökunnan käytössä iltaisin. Saarelta mantereelle on 800m matka vesiteitse, joka taittuu saaren omalla yhteysveneellä.

  Ensisijainen työtehtäväsi on saaren vaihtelevat ja moninaiset viheralueisiin sekä puutarhaan liittyvät työt, kuten nurmialueiden hoito, syötävän puutarhan hoito sekä pihapiirin viheraluieden kehittäminen. Apuna näissä töissä sinulla on kaupungin 15-17-vuotiaita kesätyöntekijöitä. Sinulla tulee olemaan työparina nuoriso-ohjaaja, joka on päävastuussa nuorten ohjaamisesta.

  Ota huomioon, että työ tapahtuu saaressa ja sisältää myös viikonloppu- sekä iltatyötä.

  Tehtävän vaatimukset:
  Tehtävään soveltuva koulutus.

  Lisäksi tehtävässä edellytetään:
  Tehtävään valitun edellytetään olevan vähintään 18-vuotias.
  Valitulta edellytetään kykyä itsenäiseen työhön sekä kehittämään tehtävässä tarvittavia työtapoja.

  Eduksi luetaan positiivinen asenne, reipas mieli ja työote sekä kyky tehdä töitä myös osana ryhmää. Lisäksi eduksi luetaan aikaisempi kokemus työstä nuorten kanssa sekä kokemus leiriolosuhteista.

  Henkilön on vaadittaessa esitettävä itsestään rikosrekisteriote (504/2002).

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Stara, Kaupunkitekniikan rakentaminen , Mittaus

  Palvelussuhde

  1.5.2023-31.12.2023

  Haku päättyy

  31.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Talttakuja 1, 00700

  Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

  Haemme kesäkaudeksi 2023 maanmittausalan opiskelijoita Staran kaupunkitekniikan rakentamisen neljään mittausyksikköön. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

  Myös opiskeluun liittyvä työharjoittelupaikka on mahdollinen.

  Mitä teet?

  Työhösi sisältyvät kunnallistekniset rakentamis- ja suunnittelumittaustehtävät katu- ja viheralueilla mittausryhmän jäsenenä. Kalustomme on modernia, robottitakymetreistä drooneihin ja staattisiin skannereihin sekä mobiili- ja käsilaserskannereihin.

  Kuka olet?

  Olet maanmittausalan korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai ammattikouluopiskelija. Edellytämme täysi-ikäisyyttä.

  Etuna pidämme, jos sinulla on suoritettuna tie- tai katuturva 1 -kurssi sekä vähintään henkilöauton ajokortti.

  Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja oppimishaluinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot ja vastuullinen työskentelyote.

  Työsuhteen aloitus toukokuussa tai sopimuksen mukaan.

  Mitä Stara tarjoaa sinulle?

  Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

  Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

  Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Stara, Ympäristönhoito, Luonnonsuojelualueet

  Palvelussuhde

  3.4.2023 - 31.10.2023

  Haku päättyy

  31.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Pallokuja 12, 00980

  Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

  Haemme nyt kesäkaudeksi puistotyöntekijöitä Vuosaaren huipulle. Oletko ulkona viihtyvä, fyysiseen työhön halukas ja luonnon hoidosta innostunut henkilö? Lajintuntemus ja varsinkin kasvien tuntemus on eduksi ja sitä voi työn ohessa kartuttaa. Haemme tiiminvetäjää (1 paikka) ja puistotyöntekijöitä (5 paikkaa) huolehtimaan ainutlaatuisesta Vuosaaren huipusta. Tule pitämään huolta kaupungistamme!

  Mitä teet?

  Työtehtäviisi kuuluu rakennetun avoalueen eli ainutlaatuisen Vuosaarenhuipun hoito. Mukavassa hoitotiimissä voi yhdessä ihmetellä luonnon kulkua ja soveltaa luonnontuntemusta hoidon oikeaan ajoitukseen. Samalla voi ihailla käytännönläheisen luonnonhoidon tuloksia kauniissa maisemassa, jonka ulkoilijat ovat ottaneet omakseen erityisesti vuoden 2022 aikana.

  Tiiminvetäjänä olet vastuussa Vuosaarenhuipun töiden toteutussuunnittelusta luonnonolojen mukaan erilaisissa elinympäristöissä. Ohjaat työntekijöitä ja perehdytät. Vastaat työvälineiden kunnosta ja huollosta.

  Puistotyöntekijänä tehtävänäsi on kasvillisuuden valikoiva niittäminen, niittojätteen pois kerääminen, valikoiva kitkentä, istutusten hoito, polkujen huoltaminen, vieraslajien poistaminen, pienpuuston raivaus ja pois kerääminen sekä välinehuolto.

  Kuka olet?

  Sinulla on asiakas- ja kaupunkilaislähtöinen työote ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Olet tiimipelaaja, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti.

  Tiiminvetäjältä edellytämme lisäksi Ympäristö- tai muun luonnonvara-alan perustutkintoa tai kattavaa ymmärrystä luonnonkasvien menestymisestä ja lisääntymisestä sekä eri elinympäristöjen hoidosta. Edellytämme myös kokemusta maastotyöstä ja käsityökoneiden käytöstä. Sinulla on vähintään B-ajokortti.

  Puistotyöntekijältä edellytämme lisäksi luonnonkasvien tuntemusta ja kiinnostusta näitä kohtaan. Puistotyöntekijän tehtävässä etunasi on ympäristö- tai muun luonnonvara-alan perustutkinto ja/tai kattava ymmärrys luonnonkasvien menestymisestä ja lisääntymisestä sekä eri elinympäristöjen hoidosta. Etunasi on vähintään B-ajokortti.

  Mitä Stara tarjoaa sinulle?

  Kyseessä on kokopäiväinen kausityö, 3-7 kk huhtikuusta lokakuulle tai sopimuksen mukaan kesäkuukausina. Työpaikka sijaitsee Itä-Helsingin Vuosaaressa, Niinisaarenpolulla. Hoitotiimissä on 5-6 henkilöä.

  Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

  Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

  Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Stara, Ympäristönhoito, Luonnonsuojelualueet

  Palvelussuhde

  3.4.2023-31.10.2023

  Haku päättyy

  30.1.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Strandmaninkuja 1, 00690

  Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

  Haemme nyt kesäkaudelle luonnonsuojelun kausityöntekijöitä. Tule kanssamme pitämään huolta kaupungistamme!

  Staran ympäristönhoidon osasto pitää huolta Helsingin kaupunkiluonnosta maalla, merellä ja metsissä. Työntekijät hoitavat kaupunkimetsiä, niittyjä ja muita luonnonmukaisia alueita pitkällä kokemuksella. Töihimme kuuluu myös rantavesien ja sisäsaariston puhtaanapito.

  Luonnonsuojelualueet-työyksikkö rakentaa ja ylläpitää Helsingin luonnonsuojelualueiden ja luontopolkujen rakenteita, kuten lintutorneja, portaita, pitkospuita ja opastetauluja. Vastuullamme on vieraslajikasvitorjunnasta huolehtiminen. Työyksikkömme toteuttaa myös muita luonnonsuojelualueiden hoito- ja käyttösuunnitelmien mukaisia toimenpiteitä ja opastaa käyttäjiä.

  Mitä teet?

  Tehtävässä toimit osana ammattitaitoista tiimiä vaihtelevissa rakentamisen ja kunnossapidon tehtävissä Helsingin eri luonnonsuojelualueilla. Rakentamistyöhön painottuvan kolmen työsuhteen kesto on huhtikuulta lokakuulle ja kunnossapitoon painottuvan kolmen työsuhteen kesto on huhtikuulta syyskuulle.

  Kuka olet?

  Sinulla on työkokemusta rakentamistyöstä tai viheralueiden kunnossapitotyöstä vähintään vuoden verran. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Viihdyt kuitenkin myös ryhmässä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot sekä vastuullinen työskentelyote.

  Olet täysi-ikäinen ja sinulla on vähintään B-ajokortti. Työt ovat fyysisiä ulkotöitä, jolloin edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Turvallisuusasioiden vuoksi hyvä suomen kielen taito on välttämättömyys.

  Luemme eduksi, jos sinulla on alan koulutus suoritettuna (esim. talonrakennusalan perustutkinto, kirvesmies tai luonto- ja ympäristöalan perustutkinto), metsänhoitotyön osaamista, vieraslajituntemusta, veneilykokemusta ja työkoneiden käyttökokemusta. Lisäksi katsomme eduksesi suoritetut työturvallisuus- ja EA-koulutukset sekä metsästäjätutkinnon. Etunasi on myös BE-ajokortti.

  Mitä Stara tarjoaa sinulle?

  Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

  Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

  Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.

  Määräaikainen työsuhde, Oppisopimus

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Pelastuslaitos, Pelastuskoulu

  Palvelussuhde

  5.9.2023 - 28.8.2025

  Haku päättyy

  03.2.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Tyynenmerenkatu 1, 00220

  Helsingin pelastuslaitoksen Pelastuskoulu kouluttaa pelastusalan ammattilaisia tärkeisiin tehtäviin. Pelastaja-ensihoitajan pelastustyö on ryhmän jäsenenä tehtävää humaania pelastustoimintaa, joka työnä palkitsee tekijäänsä.

  Pelastajakoulutus on kaksivuotinen ammatillinen koulutus, joka valmistaa pelastajan ammattiin. Pelastuskoulun opetussuunnitelma noudattaa valtion Pelastusopiston opetussuunnitelmaa täydennettynä pääkaupungin erityispiirteiden opinnoilla. Opinnot valmistavat turvallisuuden asiantuntijaksi, onnettomuuksien ehkäisyn ja monipuolisten pelastustehtävien sekä ensihoidon tehtäviin. Pelastajatutkinnon aikainen opiskelu on palkatonta. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen. Lukuvuosien välillä on kaksi työssäoppimisjaksoa, jotka ovat palkallisia.

  Pelastaja opintojen jälkeen opiskelija siirtyy Helsingin pelastuslaitoksen palvelukseen. Tämän jälkeen opiskelu jatkuu työn ohessa oppisopimusmuotoisesti. Oppisopimuskoulutuksen tarkoituksena on pätevöittää uudet pelastajat perustason ensihoitajiksi. Oppisopimuskoulutuksen kesto on kaksi lukukautta.

  Opiskelijoiden valintaperusteet:

  Joka on hakuajan päättymiseen mennessä täyttänyt 18 vuotta, mutta ei 36 ikävuotta
  ja
  Joka on hakuajan päättymiseen mennessä suorittanut:

  a) lukion koko oppimäärän (hakijat käyttävät hakiessaan lukion päättötodistusta), tai
  b) ylioppilastutkinnon (hakijat käyttävät hakiessaan lukion päättötodistusta tai ammatillisen perustutkinnon tutkintotodistusta), tai
  c) ammatillisen perustutkinnon tai sitä vastaavan aikaisemman tutkinnon, tai ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetussa laissa (631/1998) tarkoitetun ammatillisen perustutkinnon, tai
  e) ammattitutkinnon taikka niitä vastaavan aikaisemman tutkinnon,
  ja
  f) on terveydentilaltaan ja muutoin ammattialan tehtävien asianmukaisen hoitamisen kannalta sopiva

  Tarkemmat valintaperusteet ja hakuohje ovat luettavissa Pelastuskoulun verkkosivuilta. Lue sivuilta löytyvä hakuohje vielä ennen hakemuksen jättämistä.

  Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaika alkaa 1.1.2023 ja loppuu 3.2.2023 klo 16, jolloin hakemusten tulee olla perillä. Hakuohjeesta löytyvät ohjeet myös siihen, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta sähköisesti. Tutustu tarkasti hakuohjeeseen verkkosivuilla osoitteessa:

  https://www.hel.fi/pela/fi/esittely/pelastuskoulu/haku-pelastajakoulutukseen

  Helsingin Pelastuskoulu - pelastusalan ammattilaisia jo vuodesta 1972 lähtien.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sairaalat ja kotisairaalat eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SAIRAALAAN/KOTISAIRAALAAN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia sairaaloihin, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille ja psykiatriaan. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. sairaalaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa hoidamme ja kuntoutamme akuutisti sairastuneita potilaita moniammatillisen tiimin voimin. Yksi Laakson osastomme toimii Haartmanin sairaalassa. Kotisairaalassa annamme sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona.

  Osastomme ovat profiloituneet hoitamaan ja kuntouttamaan eri potilasryhmiä: akuuttigeriatria, lonkkamurtuma, aivoverenkiertohäiriö, vaativat haavat, infektiot, saattohoito, psykogeriatria, kirurginen jatkohoito sekä päihdepotilaiden akuuttihoito.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista, kuten lääke- ja nestehoitoa
  - yhteistyötä mm. lääkärin, fysioterapeutin, toimintaterapeutin sekä muiden hoitoon osallistuvien kanssa
  - kotiutuksen organisointia
  - työ on kolmivuorotyötä.

  Sairaanhoitajaopiskelijana voit suorittaa LOVe lääkehoitoluvan, jos sinulla on 140 opintopistettä.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin sairaanhoitajan palkka:
  - sairaala 2725,15 €/kk
  - kotisairaala 2802,29 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin tai liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - kotisairaalassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 180 op.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
  - kotisairaalassa edellytetään ajokorttia sekä huumausainetestiä koskevan todistuksen esittämistä.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa KOTIHOITOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. kotihoitoon. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Järjestämme iäkkäiden, toipilaiden, monisairaiden ja vammaisten terveydentilan ja toimintakyvyn tuen ja sairauksien hoidon sekä palvelut niin, että kotona eläminen on turvallista ja mielekästä. Huolehdimme hoivasta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä, lääkkeistä ja perushoidosta. Asiakkaamme voivat saada myös ateria- ja kauppapalveluja, turvapuhelimen ja apuvälineitä sekä palvelusetelin kotisiivoukseen.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asiakkaidemme hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhdessä asiakkaan, omaisten sekä tiimin ja asiakkaan vastuuhoitajan kanssa
  - uusien asiakkaiden vastaanottamista, kotiutuksia ja siirtoja
  - erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten: katetrin huuhtelu/-vaihto, haavanhoidot, avannehoidot, lääkemuutoksien päivitys järjestelmään, annosjakeluun liittyvät tehtävät, injektiot, Marevan-hoidon seuranta, verikoe- ja laboratoriolähetteiden määrittäminen, lääkärikonsultaatiot asiakkaan tilanteen muuttuessa sekä akuuteissa tilanteissa, lääkärin kotikäynnit
  - tiimin lähihoitajien tukemista ja perehdytystä sairaanhoidollisissa tehtävissä
  - yhteistyötä mm. lääkärien, fysio- ja toimintaterapeuttien, sosiaalityöntekijöiden, apteekin, kotisairaalan, asiakasohjauksen, kuntouttavan arviointiyksikön ja ostopalvelutiimin kanssa
  - sairaanhoitajien työ on kaksivuorotyötä painottuen arkiaamuvuoroihin.

  Kuntouttavassa arviointiyksikössä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus yhdessä asiakkaiden ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työympäristönäsi on asiakkaan koti.
  Resurssipooleissa eli kotihoidon varahenkilöstössä varmistamme palvelualueiden toiminnan hoitohenkilöstön äkillisissä poissaolotilanteissa. Työntekijät sijoittuvat työvoimatarpeen mukaan eri tiimeihin palvelualueen sisällä.
  Yökotihoidossa tarjoamme palveluja kotihoidon asiakkaille, jotka tarvitsevat vaativan perussairautensa vuoksi hoitoa myös yöllä. Liikumme henkilöautolla koko Helsingin alueella.
  Eteläisen kotihoitoyksikön alueella toimii kaksikielinen lähipalvelualue, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Asiakkaiden väliset matkat liikumme kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä, lähipalvelualueesta riippuen. Käytössämme on myös sähköpyöriä.

  Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan palkka:
  -kotihoito/yökotihoito/kuntouttava arviointiyksikkö 2815,73 €/kk
  -resurssipooli 2900,59 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 160 op.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - yökotihoidossa tarvitset ajokortin, muissa tehtävissä se on hyödyksi, mutta ei välttämätön.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskus

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SENIORIKESKUKSEEN/PALVELUTALOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia seniorikeskuksiin, kotihoitoon, terveysasemille, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. seniorikeskukseen. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asukkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, osa ympärivuorokautisesti. Perustehtävämme on mahdollistaa heille turvallinen asuinympäristö ja omannäköinen merkityksellinen elämä sekä hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävä arki. Palvelutaloissa asutaan joko ryhmäkodeissa tai palveluasunnoissa. Päivätoiminnalla tuemme yksin asuvien ikääntyneiden sekä omaishoidettavien kotona asumista, toimintakykyä ja kuntoutumista.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asiakkaan hoidontarpeen määrittelyä, toteutusta ja arviointia yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa
  - lääkehoidon toteuttamista ja seuraamista
  - vastuuhoitajien tukemista ja ohjaamista työssään
  - osaston toiminnasta vastaamista ilta- ja viikonloppuvuoroissa
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
  - yhteistyötä lääkäreiden, muiden ammattiryhmien ja omaisten kanssa
  - työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa, sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

  Kivelän ja Koskelan seniorikeskuksissa on myös ruotsinkielisiä osastoja, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Terveysasemat

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Terveysasemien toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei terveydenhoitaja/sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa TERVEYSASEMALLE kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia terveysasemille, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. terveysasemille. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Haluatko kouluttautua hoidontarpeenarvion ammattilaiseksi? Terveysasemat huolehtivat mm. kiireellisestä ja kiireettömästä avosairaanhoidosta, siihen liittyvästä terveyden edistämisestä ja terveysneuvonnasta. Terveysasematyö on moniammatillista työtä, etkä työskentele yksin.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - ajanvaraus- ja akuuttivastaanottoa
  - hoidon tarpeen arviointia
  - ohjausta ja neuvontaa puhelimessa sekä digikanavissa
  - työ on pääsääntöisesti päivätyötä, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa kaksivuorotyötä.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä.

  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  - valmistunut sairaanhoitaja: 2788,29 €/kk
  - valmistunut terveydenhoitaja: 2788,51 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 180 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 180 op.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Nordenskiöldinkatu 20, 00250

  Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa PSYKIATRIAAN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia psykiatriaan, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. psykiatriaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Suurin osa kesätyöpaikoista on Auroran sairaalan eri osastoilla. Psykiatrinen sairaalahoito tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä.

  Asumisen tuen yksikön tehtävä on sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden järjestäminen helsinkiläisille asunnottomille sekä mielenterveysasiakkaille. Päihdepalvelut vastaa mm. polikliinisestä päihdehuollosta, jälkikuntoutuksesta sekä vieroitusosastohoidosta.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  -hoitotyön asiantuntijana toimimista ja hoidon suunnittelua moniammatillisen työryhmän jäsenenä
  -hoidon toteutusta yhdessä potilaan sekä sairaalan ja avohoidon eri tahojen kanssa
  -perhe- ja verkostotyöhön osallistumista
  -lääkehoidon toteutusta ja vaikuttavuuden seurantaa
  -psyykkisen ja somaattisen tilan seurantaa ja tarvittaessa terveysneuvontaa
  -kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
  -työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Potilaslähtöinen työote ja kiinnostus psykiatrista hoitotyötä kohtaan on oleellista. Hyvillä sosiaalisilla taidoilla pääset pitkälle.

  Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - psykiatriassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 150 op sisältäen psykiatrian perusopinnot ja harjoittelun.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sairaalat ja kotisairaalat eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin SAIRAALAAN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia sairaaloihin, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, vammaispalveluihin ja psykiatriaan. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. sairaalaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa hoidamme ja kuntoutamme akuutisti sairastuneita potilaita moniammatillisen tiimin voimin. Yksi Laakson osastomme toimii Haartmanin sairaalassa.

  Osastomme ovat profiloituneet hoitamaan ja kuntouttamaan eri potilasryhmiä: akuuttigeriatria, lonkkamurtuma, aivoverenkiertohäiriö, vaativat haavat, infektiot, saattohoito, psykogeriatria, kirurginen jatkohoito sekä päihdepotilaiden akuuttihoito.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista
  - yhteistyötä mm. lääkärin, fysioterapeutin, toimintaterapeutin sekä muiden hoitoon osallistuvien kanssa
  - kotiutuksen organisointia
  - työ on kolmivuorotyötä.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - huomioimme haussa myös valmistumassa olevat lähihoitajat sekä sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa KOTIHOITOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia kotihoitoon, seniorikeskuksiin, vammaispalveluihin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. kotihoitoon. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Järjestämme iäkkäiden, toipilaiden, monisairaiden ja vammaisten terveydentilan ja toimintakyvyn tuen ja sairauksien hoidon sekä palvelut niin, että kotona eläminen on turvallista ja mielekästä. Huolehdimme hoivasta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä, lääkkeistä ja perushoidosta.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista
  - sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja
  - kuntoutumisen tukemista
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään asiakkaan kotona Rover mobiilisovelluksella ja toimistolla tietokoneen kautta hyperspacella.
  - yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa
  - työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana.

  Osalla kotihoidon asiakkaista on käytössä kotihoidon lisäksi etähoitolaite, jonka avulla etähoitajat valvovat mm. asiakkaan lääkkeenottoa, ruokailua ja liikkumissopimuksen toteutumista. Asiakkaille on tarjolla myös muita erilaisia tukipalveluita kuten ruoka-automaatti, ateria- ja kauppapalvelu sekä päivätoimintaa osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa.

  Kuntouttavassa arviointiyksikössä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus yhdessä asiakkaiden ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työympäristönäsi on asiakkaan koti.
  Resurssipooleissa eli kotihoidon varahenkilöstössä varmistamme palvelualueiden toiminnan hoitohenkilöstön äkillisissä poissaolotilanteissa. Työntekijät sijoittuvat työvoimatarpeen mukaan eri tiimeihin palvelualueen sisällä.
  Yökotihoidossa tarjoamme palveluja kotihoidon asiakkaille, jotka tarvitsevat vaativan perussairautensa vuoksi hoitoa myös yöllä. Liikumme henkilöautolla koko Helsingin alueella.
  Eteläisen kotihoitoyksikön alueella toimii kaksikielinen lähipalvelualue, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Asiakkaiden väliset matkat liikumme kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä, lähipalvelualueesta riippuen. Käytössämme on myös sähköpyöriä.

  Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin lähihoitajan palkka:
  -kotihoito/yökotihoito/kuntouttava arviointiyksikkö 2404,55 €/kk
  -resurssipooli 2477,03 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa
  https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
  - huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - yökotihoidossa tarvitset ajokortin, muissa tehtävissä se on hyödyksi, mutta ei välttämätön.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskus

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa. Tervetuloa SENIORIKESKUKSEEN/PALVELUTALOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia seniorikeskuksiin, kotihoitoon, vammaistyöhön, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. seniorikeskuksiin. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, osa ympärivuorokautisesti. Perustehtävämme on mahdollistaa asukkaillemme turvallinen asuinympäristö ja persoonallinen, omannäköinen merkityksellinen elämä sekä hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävä arki. Palvelutaloissa asutaan joko kotoisissa ryhmäkodeissa tai palveluasunnoissa. Tärkeää ikäihmisille on tuntea olevansa turvassa, kodikkaassa ympäristössä ja luotettavien, vastuuntuntoisten ihmisten ympäröiminä. Päivätoiminnalla tuemme yksin asuvien ikääntyneiden sekä omaishoidettavien kotona asumista, toimintakykyä ja kuntoutumista.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asukkaan perushoitoa ja huolenpitoa, kuten peseytymisessä, ruokailussa, lääkityksessä ja asioiden hoidossa auttamista
  - sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja
  - kuntoutumisen tukemista
  - virike- ja harrastemahdollisuuksiin tukemista ja esim. ulkoilua yhdessä
  - yhteistyötä moniammatillisen tiimin ja omaisten kanssa
  - kodikasta yhdessäoloa asukkaan kanssa
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
  - työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa. Lähihoitajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

  Kivelän ja Koskelan seniorikeskuksissa on myös ruotsinkielisiä osastoja, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
  - huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaistyö

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Vammaistyön toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa VAMMAISTYÖHÖN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia vammaistyöhön, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. vammaistyöhön. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Vammaisten asumispalveluissa asuu kehitysvammaisia ja vaikeavammaisia henkilöitä. Asiakkainamme voi olla lapsia, nuoria, aikuisia ja ikääntyneitä. Osassa ryhmäkodeistamme ja asuntoryhmistämme on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden ja toisissa osavuorokautisesti.

  Autamme asiakkaitamme arkisissa asioissa, kuten henkilökohtaisen hygienian hoidossa, ruokailussa, lääkehoidossa, siivouksessa ja pyykinpesussa. Ohjaamme asiakkaitamme myös esimerkiksi kauppa-asioissa ja muilla asiointikäynneillä. Suurin osa asiakkaista käy arkisin työ- tai päivätoiminnassa. Osalla asiakkaista on tämän lisäksi myös säännöllisiä harrastuksia.

  Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat elää mahdollisimman itsenäistä, rikasta ja omannäköistä elämää.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - perushoitoa
  - kodinhoidollisia tehtäviä
  - ulkoilua ja retkiä asiakkaiden kanssa
  - yhdessäoloa
  - yhteistyötä asiakkaiden läheisten kanssa
  - asiakastyön kirjaamista
  - vaihtelevasti aamu-, ilta sekä yövuoroja.

  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin lähihoitajan palkka 2261,26 €/kk - 2280,47 €/kk.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
  - huomioimme haussa myös alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
  - joissain yksiköissä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatria

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.3.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Nordenskiöldinkatu 20, 00250

  Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa PSYKIATRIAAN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia psykiatriaan, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, vammaispalveluihin ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. psykiatriaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Suurin osa kesätyöpaikoista on Auroran sairaalan eri osastoilla. Psykiatrinen sairaalahoito tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä.

  Asumisen tuen yksikön tehtävä on sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalveluiden järjestäminen helsinkiläisille asunnottomille sekä mielenterveysasiakkaille. Päihdepalvelut vastaa mm. polikliinisestä päihdehuollosta, jälkikuntoutuksesta sekä vieroitusosastohoidosta.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  -potilaan hoidon suunnittelua moniammatillisen työryhmän jäsenenä
  -hoidon toteutusta yhdessä potilaan sekä sairaalan ja avohoidon eri tahojen kanssa
  -perhe- ja verkostotyöhön osallistumista
  -psyykkisen ja somaattisen tilan seurantaa
  -kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
  -työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Oleellista on aktiivinen ja potilasmyönteinen sekä potilaslähtöinen työote.

  Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin lähihoitajan palkka 2314,75 €/kk (palkat voivat vaihdella yksiköittäin).


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja (suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön) tai sinulla on mielenterveyshoitajan tai mielisairaanhoitajan tutkinto ja Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - lähihoitajaopiskelijana sinulla tulisi olla suoritettuna n. 2/3 opinnoistasi (n. 80 osp.) ja psykiatrian harjoittelu.
  - huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on psykiatrian harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  31.5.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Työpisteen mukaan, 00250

  SAIRAANHOITAJA - Helsingin sotepe tarjoaa sinulle mahdollisuuden palkalliseen Valviran edellyttämään kliiniseen harjoitteluun, kun täydennät ulkomailla suoritettua sairaanhoitajan tutkintoasi avoimessa ammattikorkeakoulussa.

  Palkallisessa harjoittelussa toimit Valviran sinulle määräämien tavoitteittesi mukaisesti toisen sairaanhoitajan ohjauksessa ja valvonnassa. Harjoittelun päätyttyä sinun on mahdollista jatkaa työtä meillä.

  Harjoittelussa varmennat kliinisiä taitojasi lääkehoidossa, kirjaamisessa, kuntoutuksen ja raportoinnin osaamisessa sekä sähköisten tietokantojen ja raportointityökalujen käytössä. Harjoitteluissa syvennät ammatillista kielitaitoasi, päätöksenteon ja moniammatillisen yhteistyön osaamista ja opit huomioimaan potilas- ja asiakasturvallisuuteen vaikuttavat asiat. Harjoittelet potilaan ohjausta, hoidon laadun varmistusta, näyttöön perustuvaa toimintaa, jotta voit sairaanhoitajan luvat saatuasi toimia sairaanhoitajana Suomessa.

  Sairaanhoitajan työnkuva vaihtelee työympäristön toimintakäytäntöjen mukaan, mutta pääset käyttämään osaamistasi laajasti.


  Kelpoisuusehdot:
  - Ulkomailla suoritettu sairaanhoitajan bachelor-tasoinen tutkinto
  - Avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut teoriaopinnot, jotka Valvira on sinulle määrännyt
  - Valviran määräämä päätös kliinisen harjoittelun pituudesta sekä harjoitteluympäristöstä
  - Kielitaitovaatimus on YKI 3.

  Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Luemme eduksi, jos olet työskennellyt ennen Valviran lausunnon saamista Helsingin sotessa lähihoitajan tai hoitajan tehtävissä.