Työ- ja harjoittelupaikat nuorille

Jussi Hellsten

Tältä sivulta löydät Helsingin kaupungin nuorille suunnatut kesätyöt sekä eri alojen korkeakouluharjoittelu-, työharjoittelu- ja oppisopimuspaikat. Kaupungin kesätyöpaikat 16–17-vuotiaille tulevat hakuun 6.–27.2.

Kaikki Helsingin kaupungin avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta hel.fi/rekry Tietoa lyhyistä keikkatöistä 15 vuotta täyttäneille nuorille löytyy täältä. Onko sinulla Kesäseteli? Kesäseteliläisille kohdennetut työpaikat löytyvät täältä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

  Palvelussuhde

  1.5.2024 - 30.9.2024

  Haku päättyy

  31.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Rautalammintie 2, 00530

  Hammashoitaja tai hammashoitoalan opiskelija - tule meille kesätöihin hakemaan uusia kokemuksia!

  Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn, jossa pääset hoitamaan ja edistämään asiakkaiden suun ja hampaiden terveyttä. Hammashoitajan työssä saat kohdata niin lapsia kuin aikuisia ja toimia osana moniammatillista hoitotiimiä. Meillä pääset näkemään ja oppimaan laajasti eri asiakasryhmien suun ja hampaiden hoidosta.

  Hammashoitajan palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä. Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, joita ovat mm. työterveyshuolto, työsuhdematkaetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon sekä tuki liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

  Etsimme kesäsijaisia kesälomakaudelle (1.5.-30.9.). Kesätyötä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä eri hoitoloissa ja toiminnoissa. Ilmoitathan hakulomakkeessa, mikä yksikkö kiinnostaa sinua eniten. Teemme valintapäätöksiä jo hakuaikana.


  Kelpoisuusehdot:

  Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. 

  Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat hammashoitajat sekä alan opiskelijat.

  Tehtävässä edellytetään valmistuneiden osalta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

  Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

  Palvelussuhde

  1.5.2024 - 30.9.2024

  Haku päättyy

  31.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Rautalammintie 2, 00530

  Suuhygienisti tai suuhygienisti opiskelija - tule meille kesätöihin tekemään ja kokemaan monipuolisia työtehtäviä!

  Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset edistämään ja hoitamaan asiakkaiden suun ja hampaiden terveyttä. Suuhygienisti työskentelee moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana ja kohtaa työssään kaiken ikäisiä asiakkaita.

  Suuhygienistin palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä. Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, joita ovat mm. työterveyshuolto, työsuhdematkaetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon sekä tuki liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.

  Etsimme kesäsijaisia kesälomakaudelle (1.5.-30.9.). Kesätyötä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä eri hoitoloissa ja toiminnoissa. Ilmoitathan hakulomakkeessa, mikä yksikkö kiinnostaa sinua eniten. Teemme valintapäätöksiä jo hakuaikana.


  Kelpoisuusehto:

  Suuhygienistin ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi tutkinto (ylempi hammashoitaja tai hammashuoltaja).

  Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat suuhygienistit, joilla on opintopisteitä vähintään 180.

  Tehtävässä edellytetään valmistuneiden osalta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito keskitetyt palvelut

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00380

  Hei lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, mietitkö, missä viettäisit kesäsi? Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa kotihoitoon tai kuntouttavaan arviointiyksikköön kesäsijaiseksi! 

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta syyskuulle, ja sijaisuutesi voi olla kestoltaan noin 1-5 kuukautta toiveesi sekä yksikön tarpeen mukaan. Voit hakulomakkeella ilmaista toiveesi työpaikan sijainnista.

  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE? 

  Kotihoidossa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä odottavat vaihtelevat työpäivät sekä kohtaamiset monenlaisten asiakkaiden kanssa. Tässä työssä sinulla on vapaus toteuttaa itseäsi ja ottaa vastuuta omasta työstäsi. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja kehittyä erilaisten sairaanhoidollisten tehtävien parissa. Tiimissä kanssasi työskentelee iso joukko hoitoalan ammattilaisia. Työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana ja yökotihoidossa öisin.

   Tavalliseen työpäivääsi voi kuulua: 

  - asiakkaan kuntoutumisen tukemista ja perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista 
  - sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja 
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään asiakkaan kotona
  - yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa 
  - liikkumista asiakkaiden luo kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä.

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi ja työtehtäviesi mukaan.

  Valmiin lähihoitajan palkka: 
  - kotihoito / yökotihoito / kuntouttava arviointiyksikkö: 2511,06 €/kk 
  - varahenkilöstö: 2585,24 €/kk 

  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA? 

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon!
  Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
  1. Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  2. Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  3. Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on tuonut itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa avaa sinulle laajasti erilaisia työ- ja uramahdollisuuksia. 

  Elämä ei ole pelkkää työtä, vaan huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Jos olet kesätyössä vähintään kuukauden, avautuu eteesi kattava valikoima henkilöstöetuja, jotka tekevät kesästäsi vieläkin ikimuistoisemman. Pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi maauimaloihin ja liikuntatapahtumiin. Halutessasi voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi ja tutkia kaupunkia uusista näkökulmista. Mutta ei siinä vielä kaikki; myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille. Tutustu ennakkoon perehdytysmateriaaleihin ja etuihimme kesätyösivuiltamme, ja ota ensimmäinen askel kohti unohtumatonta kesää kanssamme: https://urly.fi/3s4q

  MITÄ ODOTAMME SINULTA? 

  • Olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti

  • Olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä)

  • Olet sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelija, jolla on opinnoista suoritettuna alle 140 opintopistettä

  • Sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi hyvää ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea

  • Yökotihoidossa tarvitset ajokortin, muissa tehtävissä se on hyödyksi, mutta ei välttämätön.

  • Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet yhteensä kestävät yhden vuoden aikana yli kolme kuukautta.

  KUINKA HAET MEILLE? 

  Hakuprosessi on yksinkertainen: jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Muistathan täyttää hakemuksen suomeksi, sillä työkielemme on suomi. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme sijaisuuksia sopivien hakijoiden löydyttyä, joten älä turhaan viivyttele! Otamme sinuun pian yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse hakemuksen jättämisen jälkeen.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus

  Palvelussuhde

  3.6.2024 - 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Vuorensyrjä 7, 00770

  Liity joukkoomme luomaan ikäihmisten elämään iloa ja merkitystä! Etsimme kahta sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa sijaisuuksiin kesäksi 2024.

  Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Tehtävänämme on lisäksi tarjota asukkaillemme turvallinen ympäristö ja lämmin ilmapiiri, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi, tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi. Hoitotyömme on enemmän kuin tehtävälistojen suorittamista - se on läsnäoloa ja yhteistä mukavaa arjen tekemistä asukkaidemme kanssa.

  Älä huolehdi, jos et tiedä kaikkea valmiiksi - tärkeintä on aito halu oppia ja tehdä yhdessä merkityksellistä työtä. Me huolehdimme siitä, että uutena jäsenenä moniammatillisessa tiimissämme saat tarvitsemasi tuen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua tehtävässäsi. Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä, painottuen kuitenkin arkiaamuihin. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja kohtaamisia.

  Miksi meille kannattaa hakea?

  Aiemmat kesäsijaisemme ovat kertoneet, että työ meillä on kasvattanut ammatillista osaamista, itsevarmuutta ja opettanut vastuunottoa sekä päätöksentekokykyä.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, ja siksi huolehdimme tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä. Työsuhteen kestäessä vähintään kuukauden pääset nauttimaan henkilöstöalennuksista esimerkiksi uimahalleissa ja liikuntatapahtumissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ottaa kaupunkipyörä käyttöösi. Kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille henkilöstöalennukset museoissa ja teattereissa ovat myös saatavilla. Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus ansaita jopa 1000 € rekrytointipalkkio!

  Kuinka haet meille?

  Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten älä turhaan aikaile! Olemme Sinuun pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

  Tule mukaan luomaan iloa ja merkitystä asukkaidemme arkeen! Tärkeintä on, että tuot mukanasi aitoa välittämistä ja halua tehdä parhaasi.

  Mitä odotamme sinulta?

  Etsimme sairaanhoitajaa, joilla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti tai sairaanhoitajaopiskelijaa, joka on suorittanut kaksi kolmasosaa opinnoista, 140 opintopistettä.

  Työssämme edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

  Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet kestävät yhteensä yli 3 kk.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus

  Palvelussuhde

  03.06. - 31.08.2024 tai sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  29.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sibeliuksenkatu 14, 00269

  Kesäksi Kivelään!

  Liity joukkoomme luomaan ikäihmisten elämään iloa ja merkitystä! Etsimme lähihoitajia ja lähi- tai sairaanhoitajaopiskelijoita kesäksi Kivelän seniorikeskukseen.

  Asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Tehtävänämme on lisäksi tarjota asukkaillemme turvallinen ympäristö ja lämmin ilmapiiri, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi, tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi. Hoitotyömme on enemmän kuin tehtävälistojen suorittamista - se on läsnäoloa ja yhteistä mukavaa arjen tekemistä asukkaidemme kanssa.

  Älä huolehdi, jos et tiedä kaikkea valmiiksi - tärkeintä on aito halu oppia ja tehdä yhdessä merkityksellistä työtä. Me huolehdimme siitä, että uutena jäsenenä moniammatillisessa tiimissämme saat tarvitsemasi tuen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua tehtävässäsi.
  Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja kohtaamisia. Aiemmat kesäsijaisemme ovat kertoneet, että työ meillä on kasvattanut itsevarmuutta ja opettanut vastuunottoa sekä päätöksentekokykyä.

  Meillä on Kivelän seniorikeskuksessa ympärivuorokautisen hoivan yksiköitä ja Arviointi- ja kuntoutus ja LAH-toimintaa. Meillä on myös pari ruotsinkielistä osastoa, jossa kirjaamiskielenä on suomi ja asukkaiden kanssa puhumme ruotsia oman osaamisen mukaan.


  Miksi meille kannattaa hakea?

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus ansaita jopa 1000 € rekrytointipalkkio!
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €
  Palkkio maksetaan työaikaprosentin mukaisesti.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, ja siksi huolehdimme tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä. Työsuhteen kestäessä vähintään kuukauden pääset nauttimaan henkilöstöalennuksista esimerkiksi uimahalleissa ja liikuntatapahtumissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille henkilöstöalennukset museoissa ja teattereissa ovat myös saatavilla.


  Mitä odotamme sinulta?

  Etsimme lähihoitajia, joilla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti tai lähihoitajaopiskelijoita, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osp). Huomioimme myös alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

  Työssämme on tärkeää hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Influenssarokotetta ei tarvita 1.5.-30.9. välisenä aikana.

  Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.


  Kuinka haet meille?

  Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten älä turhaan aikaile! Olemme Sinuun pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
  Tule mukaan luomaan iloa ja merkitystä asukkaidemme arkeen!

  Kivelän seniorikeskuksen toimintaan voit tutustua internetissä, Facebookissa https://www.facebook.com/seniorikeskuskivela ja Instagramissa.

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuripalvelukokonaisuus, Kaupunginmuseo, Kulttuuriperintö

  Palvelussuhde

  2.9.2024 - 29.11.2024

  Haku päättyy

  04.6.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Aleksanterinkatu 16-18, 00180

  Helsingin kaupunginmuseo on Suomen suosituimpia kulttuurihistoriallisia museoita. Tarjoamme asiantuntevia palveluita ja yllättäviä elämyksiä Helsingin ja helsinkiläisten historiassa viidessä museossa ja verkossa.

  Haemme nyt korkeakouluharjoittelijaa museon kulttuuriperintöyksikköön ajalle 2.9.-29.11.2024. Kulttuuriperintöyksikkö vastaa kaupungin kulttuurihistoriallisesta kokoelmasta sekä tallentaa, tutkii ja vaalii helsinkiläistä kulttuuriperintöä ja kulttuuriympäristöä. Meille tärkeää on kaupunkilaisten osallisuus ja kulttuuriperinnön aktiivisen käytön edistäminen.

  Korkeakouluharjoittelijana tehtäviisi kuuluu osallistuminen nykydokumentointihankkeisiin, aineistojen tallentaminen MuseumPlus-kokoelmahallintajärjestelmään sekä muita kaupunginmuseon toimintaan liittyviä työtehtäviä osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

  Tehtävän kelpoisuusehtona on maisterivaiheen opinnot kulttuurihistorialliseen museoon soveltuvassa pääaineessa (esim. historia, etnografia ja kulttuurientutkimus). Lisäksi edellytämme suoritettuja museologian perusopintoja ja hyvää suomen kielen taitoa.

  Eduksesi luemme kiinnostuksen osallistavaan työskentelyyn ja kokoelmahallintaan sekä muun kielitaidon. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

  Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla oikeus yliopiston harjoittelutukeen.

  Tehtävien kautta pääset tutustumaan kaupunginmuseon toimintaan. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mielekkäitä työtehtäviä ja asiantuntijoidemme tuen työskentelylle.

  Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito/Kotihoito keskitetyt palvelut

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  12.6.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Useita kotihoidon toimipisteitä eri puolilla Helsi, Useit

  Hei lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, mietitkö, missä viettäisit kesäsi? Kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa kotihoitoon tai kuntouttavaan arviointiyksikköön kesäsijaiseksi! 

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta syyskuulle, ja sijaisuutesi voi olla kestoltaan 1-5 kuukautta toiveesi sekä yksikön tarpeen mukaan. Voit hakulomakkeella ilmaista toiveesi työpaikan sijainnista.

  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE? 

  Kotihoidossa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä odottavat vaihtelevat työpäivät sekä kohtaamiset monenlaisten asiakkaiden kanssa. Tässä työssä sinulla on vapaus toteuttaa itseäsi ja ottaa vastuuta omasta työstäsi. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja kehittyä erilaisten sairaanhoidollisten tehtävien parissa. Tiimissä kanssasi työskentelee iso joukko hoitoalan ammattilaisia. Työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana.

   Tavalliseen työpäivääsi voi kuulua: 

  • Asiakkaan kuntoutumisen tukemista ja perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista 

  • Sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja

  • Kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään asiakkaan kotona

  • Yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa 

  • Liikkumista asiakkaiden luo kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä.  

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä.

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi ja työtehtäviesi mukaan.

  Valmiin lähihoitajan palkka: 

  • Kotihoito / yökotihoito / kuntouttava arviointiyksikkö: 2511,06 €/kk 

  • Varahenkilöstö: 2585,24 €/kk 

  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA? 

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon!
  Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  1. Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  2. Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  3. Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on tuonut itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa avaa sinulle laajasti erilaisia työ- ja uramahdollisuuksia. 

  Elämä ei ole pelkkää työtä, vaan huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Jos olet kesätyössä vähintään kuukauden, avautuu eteesi kattava valikoima henkilöstöetuja, jotka tekevät kesästäsi vieläkin ikimuistoisemman. Pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi maauimaloihin ja liikuntatapahtumiin. Halutessasi voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi ja tutkia kaupunkia uusista näkökulmista. Mutta ei siinä vielä kaikki; myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille. Tutustu ennakkoon perehdytysmateriaaleihin ja etuihimme kesätyösivuiltamme, ja ota ensimmäinen askel kohti unohtumatonta kesää kanssamme: https://urly.fi/3s4q

  MITÄ ODOTAMME SINULTA? 

  • Olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti

  • Tai olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä)

  • Tai olet sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelija, jolla on opinnoista suoritettuna alle 140 opintopistettä

  • Sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi hyvää ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea

  • Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet yhteensä kestävät yhden vuoden aikana yli kolme kuukautta.

  KUINKA HAET MEILLE? 

  Hakuprosessi on yksinkertainen: jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Muistathan täyttää hakemuksen suomeksi, sillä työkielemme on suomi. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme sijaisuuksia sopivien hakijoiden löydyttyä, joten älä turhaan viivyttele! Otamme sinuun pian yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse hakemuksen jättämisen jälkeen.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito keskitetyt palvelut

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  29.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia , 00380

  Hei sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa kotihoitoon tai kuntouttavaan arviointiyksikköön kesäsijaiseksi! 

  Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta syyskuulle, ja sijaisuutesi voi olla kestoltaan noin 1-5 kuukautta toiveesi ja yksikön tarpeen mukaan. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista.

  Kotihoidossa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä odottavat vaihtelevat työpäivät sekä kohtaamiset monenlaisten asiakkaiden kanssa. Tässä työssä sinulla on vapaus toteuttaa itseäsi ja ottaa vastuuta omasta työstäsi. Voit päästää luovuutesi valloilleen ja kehittyä ammattilaisena erilaisten sairaanhoidollisten tehtävien parissa. Tiimissä kanssasi työskentelee iso joukko hoitoalan ammattilaisia, minkä lisäksi työskentelemme moniammatillisesti myös laajan yhteistyöverkoston kanssa.

  Kuntouttavassa arviointiyksikössä tehdään työtä kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana. Kuntouttavan arviointiyksikön resurssipoolissa ja kotihoidossa sairaanhoitajan työ painottuu arkiaamuihin.

  Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen, jotta tunnet olosi varmaksi ja luottavaiseksi työskennellessäsi kanssamme.

  Työnkuva vaihtelee kotihoidon ja kuntouttavan arviointiyksikön tehtävissä, tavalliseen työpäivääsi voi kuulua muun muassa: 

  • Asiakkaiden kotiutuksia ja uusien asiakkaiden vastaanottamista .

  • Asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhdessä asiakkaan, omaisten sekä tiimin ja asiakkaan vastuuhoitajan kanssa .

  • Erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten: katetrin huuhtelu/-vaihto, haavan- ja avanteenhoidot, lääkemuutoksien päivitys järjestelmään, injektiot, Marevan- hoidon seuranta, laboratoriolähetteiden määrittäminen, lääkärikonsultaatiot asiakkaan tilanteen muuttuessa sekä akuuteissa tilanteissa, lääkärin kotikäynnit .

  • Tiimin lähihoitajien tukemista ja perehdytystä sairaanhoidollisissa tehtävissä yhdessä vastaavan sairaanhoitajan kanssa.

  • Liikkumista asiakkaiden luo kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä.

  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA? 
  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on tuonut itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö kotihoidossa tai kuntouttavassa arviointiyksikössä avaa sinulle laajasti erilaisia työ- ja uramahdollisuuksia. 

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon!
  Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  1. Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €

  2. Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €

  3. Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Haluamme varmistaa, että työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino säilyy. Kun olet kesätyössä vähintään kuukauden, avautuu eteesi kattava valikoima henkilöstöetuja, jotka tekevät kesästäsi vieläkin ikimuistoisemman. Pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi maauimaloihin ja liikuntatapahtumiin. Halutessasi voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi ja tutkia kaupunkia uusista näkökulmista. Mutta ei siinä vielä kaikki; myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille. Tutustu ennakkoon perehdytysmateriaaleihin ja etuihimme kesätyösivuiltamme, ja ota ensimmäinen askel kohti unohtumatonta kesää kanssamme: https://urly.fi/3s4q

  Sijaisuuden aikana sinulla voi olla mahdollisuus saavuttaa opetussuunnitelmasi mukaiset harjoitteluita koskevat osaamistavoitteesi opinnollistamalla sijaisuutesi ammattikorkeakoulusi hyväksymällä tavalla. Kerrothan toiveesta hakemuksessasi.

  Kelpoisuusehto:

  • Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

  • Tai olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.

  • Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  • Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe -lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

  • Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet yhteensä kestävät yhden vuoden aikana yli kolme kuukautta.

  Luemme eduksi työkokemuksen kotihoidossa.

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Palvelukeskus Helsinki, Tietohallinto, Aviapolis

  Palvelussuhde

  10.6.2024 - 6.9.2024

  Haku päättyy

  31.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Pakkalantie 30, 01530

  Etsimme alan korkeakouluopiskelijaa tietohallinnon työharjoitteluun! Tämä on erinomainen tilaisuus syventää oppimaasi, saada arvokasta työkokemusta ja rakentaa vahva pohja tulevalle urallesi tietohallinnon parissa.

  ICT-asiantuntijaharjoittelijana olet tärkeä osa tietohallintotiimiämme! Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat ICT-infrastruktuurin ylläpito, ongelmien ratkaisu, dokumentointi ja raportointi sekä osallistuminen erilaisiin projekteihin. Tehtävässä raportoit ICT-päällikölle, ja työsi keskiössä on dokumentointi sekä uusien asioiden oppiminen.

  Odotamme sinulta korkeakouluopintoja ja tietotekniikan alan kokemusta, hyvää prosessien hahmottamiskykyä ja ymmärrystä tietohallinnon palveluista ja prosesseista. Suomen kielen taitosi tulee olla sujuva ja englannin kielesi tyydyttävällä tasolla. Arvostamme aktiivista työotetta ja valmiutta liikkua tarvittaessa.

  Kokemus tietoverkkojen operoinnista ja palvelimien ylläpidosta ovat sinulle hyödyksi. Erityisesti arvostamme seuraavien osa-alueiden tuntemusta:

  • Microsoft Server

  • Group Policy Management (GPO)

  • Active Directory (AD)

  • Application Virtualization

  • Microsoft Azure

  Etsimme henkilöä, jolla on hyvä asenne työhön, järjestelmällinen ongelmanratkaisukyky ja paineensietokyky vaikeissakin tilanteissa. Toivomme myös kokemusta toimittajahallinnasta sekä ICT-prosesseista, ja arvostamme raportointi- ja dokumentointitaitoja.

  Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Lisäksi voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla.

  Jätä hakemuksesi ja tule meille oppimaan ja kasvamaan tietohallinnon ammattilaiseksi! Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama huumausainetestiä koskeva todistus.

  Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

  Määräaikainen työsuhde, Harjoittelu

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

  Palvelussuhde

  sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  19.6.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  työpisteen mukaan, 00250

  Pätevöityvä SAIRAANHOITAJA - Tarjoamme sinulle palkallisen Valvira-harjoittelun, kun nämä ehdot täyttyvät:

  - olet suorittanut sairaanhoitajan tutkinnon ulkomailla
  - suoritat lisäopintoja sairaanhoitajan ammattioikeutta varten ja teoriopinnot ovat
  loppuvaiheessa
  - suomen kielen taitosi on keskitasolla esim. YKI 3
  - et ole tutkintoa suorittava sairaanhoitajaopiskelija
  - oppilaitoksesi on joko Diakonia AMK tai Metropolia AMK
  - haluat harjoittelun jälkeen jatkaa työsuhdetta meillä.


  Sairaanhoitajan työnkuva riippuu siitä, missä harjoittelet.

  Harjoittelupaikkoja on rajattu määrä ja niitä tarjotaan sitä mukaa, kun paikkoja vapautuu.

  Kun harjoittelu päättyy, päättyy myös työsopimus. Uusi työsopimus palkalliseen harjoitteluun voidaan tehdä, kun edellinen harjoittelu on suoritettu hyväksytysti.


  Tervetuloa meille palkalliseen harjoitteluun!


  Kelpoisuusehdot:
  - Ulkomailla suoritettu sairaanhoitajan bachelor-tasoinen tutkinto
  (esim. BSN, Bachelor of Health Care, Nursing)
  - Ammattikorkeakoulussa suoritetut teoriaopinnot, jotka Valvira on sinulle määrännyt
  - Päätös kliinisen harjoittelun pituudesta sekä harjoitteluympäristöstä
  - Keskitasolla oleva suomen kielen taito esim. YKI 3
  - Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Luemme eduksi, jos olet työskennellyt ennen harjoittelua meillä lähihoitajan tai hoitajan tehtävissä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

  Palvelussuhde

  Eripituisia sijaisuuksia 4-8/2024, mahdollisuuksien mukaan voidaan sopia työsuhteen jatkamisesta pidemmälle.

  Haku päättyy

  27.5.2024 Klo 09:00

  Työpaikan osoite

  Rautalammintie 2, 3 krs, 00550

  Hei sinä innokas ja iloinen valmis tai tuleva hammaslääkärikollega, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

  Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

  Viime vuosien sijaisemme ovat kokeneet olleensa tervetulleita työyhteisöihimme. Sinäkin olet meille lämpimästi tervetullut. Sijaisena tutustut kaupunkiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

  Meillä Helsingin soten suun terveydenhuollossa hammaslääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä hammaslääketieteen kliinisenä asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osa Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia terveyskeskushammaslääkärin tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa ja päivystyksessä.

  Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

  Voit ilmoittaa hakemuksessa kiinnostuksen kohteistasi, ensisijaisen toiveesi alueesta, jonne haluaisit sijoittua, ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään sijaisuudessa.

  Haemme työntekijöitä vaihtelevan pituisiin kesän ja syksyn 2023 määräaikaisiin työsuhteisiin. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana, mikäli työntekijä tarvittavalle ajanjaksolle löydetään.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa voit kehittyä ammatissasi.

  Helsingin kaupungin sotepessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Pidempiaikaiset sijaiset pääsevät esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

  Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

  Lisätietoja antavat:

  johtava ylihammaslääkäri Anni Helkiö
  anni.helkio@hel.fi

  vastaava hammaslääkäri Nousiainen Nita
  nita.nousiainen@hel.fi

  Kelpoisuusehto:

  Suomessa laillistettu hammaslääkäri tai ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee olla Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (JulkiTerhikki).

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus

  Palvelussuhde

  3.6.2024 - 25.8.2024

  Haku päättyy

  30.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Takaniitynkuja 3, 00780

  Liity joukkoomme luomaan ikäihmisten elämään iloa ja merkitystä! Etsimme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita sijaisuuksiin kesäksi 2024.

  Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Kesätyötä on tarjolla samalla hakemuksella kolmeen eri taloon: Vuorensyrjän palvelutaloon, joka sijaitsee Jakomäessä (Vuorensyrjä 7), Madetojan palvelutaloon, joka sijaitsee Pukinmäessä (Madetojankuja 3), sekä Syystien seniorikeskukseen, joka sijaitsee Malmilla (Takaniitynkuja 3).

  Tehtävänämme on lisäksi tarjota asukkaillemme turvallinen ympäristö ja lämmin ilmapiiri, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi, tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi. Hoitotyömme on enemmän kuin tehtävälistojen suorittamista - se on läsnäoloa ja yhteistä mukavaa arjen tekemistä asukkaidemme kanssa.

  Älä huolehdi, jos et tiedä kaikkea valmiiksi - tärkeintä on aito halu oppia ja tehdä yhdessä merkityksellistä työtä. Me huolehdimme siitä, että uutena jäsenenä moniammatillisessa tiimissämme saat tarvitsemasi tuen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua tehtävässäsi.
  Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa kolmivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja kohtaamisia.

  Miksi meille kannattaa hakea?
  Aiemmat kesäsijaisemme ovat kertoneet, että työ meillä on kasvattanut ammatillista osaamista, itsevarmuutta ja opettanut vastuunottoa sekä päätöksentekokykyä.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, ja siksi huolehdimme tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä. Työsuhteen kestäessä vähintään kuukauden pääset nauttimaan henkilöstöalennuksista esimerkiksi uimahalleissa ja liikuntatapahtumissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille henkilöstöalennukset museoissa ja teattereissa ovat myös saatavilla. Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus ansaita jopa 1000 € rekrytointipalkkio!

  Kuinka haet meille?
  Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten älä turhaan aikaile! Olemme Sinuun pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
  Tule mukaan luomaan iloa ja merkitystä asukkaidemme arkeen!


  Mitä odotamme sinulta?
  Etsimme lähihoitajia, joilla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti tai lähihoitajaopiskelijoita, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osp). Huomioimme myös alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

  Tärkeintä on, että tuot mukanasi aitoa välittämistä ja halua tehdä parhaasi. Työssämme on tärkeää hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

  Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet yhteensä kestävät yhden vuoden aikana yli kolme kuukautta.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kontulan seniorikeskus

  Palvelussuhde

  3.6. - 1.9.2024

  Haku päättyy

  27.5.2024 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kontukuja 5, 00940

  Liity joukkoomme luomaan ikäihmisten elämään iloa ja merkitystä! Etsimme lähihoitajia ja lähihoitajaopiskelijoita kesäksi Kontulan seniorikeskukseen.

  Seniorikeskuksissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi. Tehtävänämme on lisäksi tarjota asukkaillemme turvallinen ympäristö ja lämmin ilmapiiri, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi, tulee aidosti kohdatuksi ja kuulluksi. Hoitotyömme on enemmän kuin tehtävälistojen suorittamista - se on läsnäoloa ja yhteistä mukavaa arjen tekemistä asukkaidemme kanssa.

  Älä huolehdi, jos et tiedä kaikkea valmiiksi - tärkeintä on aito halu oppia ja tehdä yhdessä merkityksellistä työtä. Me huolehdimme siitä, että uutena jäsenenä moniammatillisessa tiimissämme saat tarvitsemasi tuen ja perehdytyksen, jotta voit onnistua tehtävässäsi.
  Lähihoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa kolmivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja kohtaamisia.

  Miksi meille kannattaa hakea?
  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus ansaita jopa 1000 € rekrytointipalkkio! Aiemmat kesäsijaisemme ovat kertoneet, että työ meillä on kasvattanut itsevarmuutta ja opettanut vastuunottoa sekä päätöksentekokykyä.
  Elämä ei ole pelkkää työtä, ja siksi huolehdimme tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä. Kontulan seniorikeskuksessa on henkilökunnan käytössä veloituksetta uima-allasosasto ja kuntosali iltaisin ja viikonloppuisin. Käytössä on myös Helsingin kaupungin henkilöstöetuisuudet.

  Kuinka haet meille?
  Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten älä turhaan aikaile! Olemme Sinuun pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
  Tule mukaan luomaan iloa ja merkitystä asukkaidemme arkeen!


  Kelpoisuusehto:

  Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Voit olla myös läh1hoitajaopiskelija, jolloin tulee olla suoritettuna vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot 30 op, tai sairaanhoitaja/terveydenhoitajaopiskelija riittävillä opinnoilla (esihenkilö arvioi)

  Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

  Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa.

  Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde tai työsuhteet yhteensä kestävät yhden vuoden aikana yli kolme kuukautta.