Työ- ja harjoittelupaikat nuorille

Jussi Hellsten

Tältä sivulta löydät Helsingin kaupungin nuorille suunnatut kesätyöt sekä eri alojen korkeakouluharjoittelu-, työharjoittelu- ja oppisopimuspaikat. Kaupungin kesätyöpaikat 16–17-vuotiaille tulevat hakuun 6.–27.2.

Kaikki Helsingin kaupungin avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta hel.fi/rekry Tietoa lyhyistä keikkatöistä 15 vuotta täyttäneille nuorille löytyy täältä. Onko sinulla Kesäseteli? Kesäseteliläisille kohdennetut työpaikat löytyvät täältä.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus / Päivätoiminta Solstrålen

  Palvelussuhde

  12.6.-13.8.2023

  Haku päättyy

  12.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sibeliuksenkatu 14, 00260

  Hei lähihoitaja tai opiskelija, haluatko tulla kesäksi Kivelän päivätoimintaan?
  Haemme Kivelän Seniorikeskuksen 10 paikkaiseen ruotsinkieliseen päivätoimintayksikköön Solstråleniin kesäsijaista ajalle 13.6.2023 - 13.8.2023.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Päivätoiminnassa ulkoilemme päivittäin, teemme retkiä ja vietämme yhdessä aikaa seurustellen, liikkuen ja pelaten. Tavoitteenamme on edistää ikäihmisten toimijuutta, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita sekä tukea omaisten ja/tai omaishoitajien arkea. Toimimme tiiviissä yhteistyössä omaishoitajien, omaisten sekä monialaisen yhteistyöverkoston kanssa. Asiakkaiden kanssa vuorovaikutus tapahtuu ruotsin kielellä, kirjaaminen Apotti- tietojärjestelmään suomen kielellä.

  Päivätoimintamme on auki arkisin viitenä päivänä viikossa. Asiakkaat ovat päivätoiminnassa klo 9-15 välisenä aikana neljänä päivänä viikossa ja klo 11-17 kerran viikossa.

  Tehtävässä tarvitset hyvää suullista suomen ja ruotsin kielen taitoa sekä tyydyttävää kirjallista taitoa.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

  Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

  Kelpoisuusehto:

  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

  Myös alan opiskelijat huomioidaan tehtävää täytettäessä. Voit olla lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

  Huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta

  Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen taito sekä tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista työtehtävää varten.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sairaalat ja kotisairaalat eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SAIRAALAAN/KOTISAIRAALAAN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä- elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia sairaaloihin, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille ja psykiatriaan. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. sairaalaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa hoidamme ja kuntoutamme akuutisti sairastuneita potilaita moniammatillisen tiimin voimin. Yksi Laakson osastomme toimii Haartmanin sairaalassa. Kotisairaalassa annamme sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona.

  Osastomme ovat profiloituneet hoitamaan ja kuntouttamaan eri potilasryhmiä: akuuttigeriatria, lonkkamurtuma, aivoverenkiertohäiriö, vaativat haavat, infektiot, saattohoito, psykogeriatria, kirurginen jatkohoito sekä päihdepotilaiden akuuttihoito.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista, kuten lääke- ja nestehoitoa
  - yhteistyötä mm. lääkärin, fysioterapeutin, toimintaterapeutin sekä muiden hoitoon osallistuvien kanssa
  - kotiutuksen organisointia
  - työ on kolmivuorotyötä.

  Sairaanhoitajaopiskelijana voit suorittaa LOVe lääkehoitoluvan, jos sinulla on 140 opintopistettä.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin sairaanhoitajan palkka:
  - sairaala 2725,15 €/kk
  - kotisairaala 2802,29 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin tai liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - kotisairaalassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 180 op.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
  - kotisairaalassa edellytetään ajokorttia sekä huumausainetestiä koskevan todistuksen esittämistä.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa KOTIHOITOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä-elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. kotihoitoon. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Järjestämme iäkkäiden, toipilaiden, monisairaiden ja vammaisten terveydentilan ja toimintakyvyn tuen ja sairauksien hoidon sekä palvelut niin, että kotona eläminen on turvallista ja mielekästä. Huolehdimme hoivasta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä, lääkkeistä ja perushoidosta. Asiakkaamme voivat saada myös ateria- ja kauppapalveluja, turvapuhelimen ja apuvälineitä sekä palvelusetelin kotisiivoukseen.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asiakkaidemme hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhdessä asiakkaan, omaisten sekä tiimin ja asiakkaan vastuuhoitajan kanssa
  - uusien asiakkaiden vastaanottamista, kotiutuksia ja siirtoja
  - erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä, kuten: katetrin huuhtelu/-vaihto, haavanhoidot, avannehoidot, lääkemuutoksien päivitys järjestelmään, annosjakeluun liittyvät tehtävät, injektiot, Marevan-hoidon seuranta, verikoe- ja laboratoriolähetteiden määrittäminen, lääkärikonsultaatiot asiakkaan tilanteen muuttuessa sekä akuuteissa tilanteissa, lääkärin kotikäynnit
  - tiimin lähihoitajien tukemista ja perehdytystä sairaanhoidollisissa tehtävissä
  - yhteistyötä mm. lääkärien, fysio- ja toimintaterapeuttien, sosiaalityöntekijöiden, apteekin, kotisairaalan, asiakasohjauksen, kuntouttavan arviointiyksikön ja ostopalvelutiimin kanssa
  - sairaanhoitajien työ on kaksivuorotyötä painottuen arkiaamuvuoroihin.

  Kuntouttavassa arviointiyksikössä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus yhdessä asiakkaiden ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työympäristönäsi on asiakkaan koti.
  Resurssipooleissa eli kotihoidon varahenkilöstössä varmistamme palvelualueiden toiminnan hoitohenkilöstön äkillisissä poissaolotilanteissa. Työntekijät sijoittuvat työvoimatarpeen mukaan eri tiimeihin palvelualueen sisällä.
  Yökotihoidossa tarjoamme palveluja kotihoidon asiakkaille, jotka tarvitsevat vaativan perussairautensa vuoksi hoitoa myös yöllä. Liikumme henkilöautolla koko Helsingin alueella.
  Eteläisen kotihoitoyksikön alueella toimii kaksikielinen lähipalvelualue, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Asiakkaiden väliset matkat liikumme kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä, lähipalvelualueesta riippuen. Käytössämme on myös sähköpyöriä.

  Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin sairaanhoitajan/terveydenhoitajan palkka:
  -kotihoito/yökotihoito/kuntouttava arviointiyksikkö 2815,73 €/kk
  -resurssipooli 2900,59 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 160 op.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - yökotihoidossa tarvitset ajokortin, muissa tehtävissä se on hyödyksi, mutta ei välttämätön.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskus

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SENIORIKESKUKSEEN/PALVELUTALOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä-elokuulle ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia seniorikeskuksiin, kotihoitoon, terveysasemille, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. seniorikeskukseen. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asukkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, osa ympärivuorokautisesti. Perustehtävämme on mahdollistaa heille turvallinen asuinympäristö ja omannäköinen merkityksellinen elämä sekä hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävä arki. Palvelutaloissa asutaan joko ryhmäkodeissa tai palveluasunnoissa. Päivätoiminnalla tuemme yksin asuvien ikääntyneiden sekä omaishoidettavien kotona asumista, toimintakykyä ja kuntoutumista.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asiakkaan hoidontarpeen määrittelyä, toteutusta ja arviointia yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa
  - lääkehoidon toteuttamista ja seuraamista
  - vastuuhoitajien tukemista ja ohjaamista työssään
  - osaston toiminnasta vastaamista ilta- ja viikonloppuvuoroissa
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
  - yhteistyötä lääkäreiden, muiden ammattiryhmien ja omaisten kanssa
  - työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa, sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

  Kivelän ja Koskelan seniorikeskuksissa on myös ruotsinkielisiä osastoja, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sairaalat ja kotisairaalat eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin SAIRAALAAN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä-elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia sairaaloihin, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, vammaispalveluihin ja psykiatriaan. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. sairaalaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa hoidamme ja kuntoutamme akuutisti sairastuneita potilaita moniammatillisen tiimin voimin. Yksi Laakson osastomme toimii Haartmanin sairaalassa.

  Osastomme ovat profiloituneet hoitamaan ja kuntouttamaan eri potilasryhmiä: akuuttigeriatria, lonkkamurtuma, aivoverenkiertohäiriö, vaativat haavat, infektiot, saattohoito, psykogeriatria, kirurginen jatkohoito sekä päihdepotilaiden akuuttihoito.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista
  - yhteistyötä mm. lääkärin, fysioterapeutin, toimintaterapeutin sekä muiden hoitoon osallistuvien kanssa
  - kotiutuksen organisointia
  - työ on kolmivuorotyötä.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - huomioimme haussa myös valmistumassa olevat lähihoitajat sekä sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa KOTIHOITOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä- elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia kotihoitoon, seniorikeskuksiin, vammaispalveluihin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. kotihoitoon. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Järjestämme iäkkäiden, toipilaiden, monisairaiden ja vammaisten terveydentilan ja toimintakyvyn tuen ja sairauksien hoidon sekä palvelut niin, että kotona eläminen on turvallista ja mielekästä. Huolehdimme hoivasta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä, lääkkeistä ja perushoidosta.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista
  - sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja
  - kuntoutumisen tukemista
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään asiakkaan kotona Rover mobiilisovelluksella ja toimistolla tietokoneen kautta hyperspacella.
  - yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa
  - työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana.

  Osalla kotihoidon asiakkaista on käytössä kotihoidon lisäksi etähoitolaite, jonka avulla etähoitajat valvovat mm. asiakkaan lääkkeenottoa, ruokailua ja liikkumissopimuksen toteutumista. Asiakkaille on tarjolla myös muita erilaisia tukipalveluita kuten ruoka-automaatti, ateria- ja kauppapalvelu sekä päivätoimintaa osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa.

  Kuntouttavassa arviointiyksikössä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus yhdessä asiakkaiden ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työympäristönäsi on asiakkaan koti.
  Resurssipooleissa eli kotihoidon varahenkilöstössä varmistamme palvelualueiden toiminnan hoitohenkilöstön äkillisissä poissaolotilanteissa. Työntekijät sijoittuvat työvoimatarpeen mukaan eri tiimeihin palvelualueen sisällä.
  Yökotihoidossa tarjoamme palveluja kotihoidon asiakkaille, jotka tarvitsevat vaativan perussairautensa vuoksi hoitoa myös yöllä. Liikumme henkilöautolla koko Helsingin alueella.
  Eteläisen kotihoitoyksikön alueella toimii kaksikielinen lähipalvelualue, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Asiakkaiden väliset matkat liikumme kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä, lähipalvelualueesta riippuen. Käytössämme on myös sähköpyöriä.

  Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin lähihoitajan palkka:
  -kotihoito/yökotihoito/kuntouttava arviointiyksikkö 2404,55 €/kk
  -resurssipooli 2477,03 €/kk


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa
  https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
  - huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - yökotihoidossa tarvitset ajokortin, muissa tehtävissä se on hyödyksi, mutta ei välttämätön.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Seniorikeskus

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa. Tervetuloa SENIORIKESKUKSEEN/PALVELUTALOON kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä- elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia seniorikeskuksiin, kotihoitoon, vammaistyöhön, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. seniorikeskuksiin. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa asuvat asiakkaamme tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, osa ympärivuorokautisesti. Perustehtävämme on mahdollistaa asukkaillemme turvallinen asuinympäristö ja persoonallinen, omannäköinen merkityksellinen elämä sekä hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävä arki. Palvelutaloissa asutaan joko kotoisissa ryhmäkodeissa tai palveluasunnoissa. Tärkeää ikäihmisille on tuntea olevansa turvassa, kodikkaassa ympäristössä ja luotettavien, vastuuntuntoisten ihmisten ympäröiminä. Päivätoiminnalla tuemme yksin asuvien ikääntyneiden sekä omaishoidettavien kotona asumista, toimintakykyä ja kuntoutumista.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - asukkaan perushoitoa ja huolenpitoa, kuten peseytymisessä, ruokailussa, lääkityksessä ja asioiden hoidossa auttamista
  - sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja
  - kuntoutumisen tukemista
  - virike- ja harrastemahdollisuuksiin tukemista ja esim. ulkoilua yhdessä
  - yhteistyötä moniammatillisen tiimin ja omaisten kanssa
  - kodikasta yhdessäoloa asukkaan kanssa
  - kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään
  - työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu-, ilta-, ja yövuoroissa. Lähihoitajan työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

  Kivelän ja Koskelan seniorikeskuksissa on myös ruotsinkielisiä osastoja, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

  Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
  - huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
  - Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaistyö

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  21.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Vammaistyön toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530

  Hei lähihoitaja tai alan opiskelija, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa VAMMAISTYÖHÖN kesäsijaiseksi!

  Kesätyöt ajoittuvat kesä-elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

  Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia vammaistyöhön, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. vammaistyöhön. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

  Vammaisten asumispalveluissa asuu kehitysvammaisia ja vaikeavammaisia henkilöitä. Asiakkainamme voi olla lapsia, nuoria, aikuisia ja ikääntyneitä. Osassa ryhmäkodeistamme ja asuntoryhmistämme on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden ja toisissa osavuorokautisesti.

  Autamme asiakkaitamme arkisissa asioissa, kuten henkilökohtaisen hygienian hoidossa, ruokailussa, lääkehoidossa, siivouksessa ja pyykinpesussa. Ohjaamme asiakkaitamme myös esimerkiksi kauppa-asioissa ja muilla asiointikäynneillä. Suurin osa asiakkaista käy arkisin työ- tai päivätoiminnassa. Osalla asiakkaista on tämän lisäksi myös säännöllisiä harrastuksia.

  Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat elää mahdollisimman itsenäistä, rikasta ja omannäköistä elämää.

  Tavallinen työpäiväsi sisältää:
  - perushoitoa
  - kodinhoidollisia tehtäviä
  - ulkoilua ja retkiä asiakkaiden kanssa
  - yhdessäoloa
  - yhteistyötä asiakkaiden läheisten kanssa
  - asiakastyön kirjaamista
  - vaihtelevasti aamu-, ilta sekä yövuoroja.

  Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

  Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
  Valmiin lähihoitajan palkka 2261,26 €/kk - 2280,47 €/kk.


  MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

  Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

  Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

  Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

  Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


  MITÄ ODOTAMME SINULTA?

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
  - huomioimme haussa myös alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
  - sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
  - tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
  - joissain yksiköissä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).


  KUINKA HAET MEILLE?

  Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

  Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus osasto 22

  Palvelussuhde

  9.6.2023 tai sop. muk. - 30.9.2023

  Haku päättyy

  08.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sibeliuksenkatu 14, rakennus 10, 00260

  Villa Theo on kodinomainen, 16-paikkainen ruotsinkielinen ympärivuorokautisen hoidon ja hoivan yksikkö. Olisiko sinusta tiimiläiseksi joukkoomme? Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kivelän seniorikeskukseen alkaen 9.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus päättyy 30.9.2023.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Asukkaamme ovat iäkkäitä, päivittäisissä toiminnoissa runsaasti apua tarvitsevia. Sen vuoksi meille on tärkeää osallisuuden ja merkityksellisen arjen mahdollistaminen asiakaslähtöisesti. Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana asukkaasi hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Toimit moniammatillisessa tiimissä ja pääset kehittämään asukkaiden arkea ja työyhteisön toimintaa.

  Tarjoamme sinulle:
  - loistavaa seuraa asukkaistamme
  - tiimin, johon kuuluu laitoshuollon palvelut
  - nuorekkaan ja osaavan tiimin
  - Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut

  Odotamme sinulta:
  - taitoa kohdata muistisairaita ja toimia toimintakykyä edistävästi
  - innostusta työskennellä ikäihmisten parissa
  - hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  - oma-aloitteisuutta ja muutosrohkeutta

  Työ on kolmivuorotyötä viikonloput mukaan lukien.

  Voit tutustua tarkemmin Kivelän seniorikeskuksen toimintaan; https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kivelan-seniorikeskus/ ja Facebookissa.

  Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

  Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!


  Kelpoisuusehto:

  Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

  Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Luemme eduksi ruotsin kielen tyydyttävän suullisen taidon.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Palvelukeskus Helsinki, Turvapuhelinpalvelut, Vallila

  Palvelussuhde

  Sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  14.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki, 00510

  SAIRAANHOITAJA, tule meille kesätöihin Palvelukeskus Helsinkiin tekemään turvapuhelinpalvelua!

  Etäyhteydet ja hoiva ovat arvokkaampia kuin koskaan ja me yhdistämme ne molemmat. Olitpa sitten opintojesi loppusuoralla oleva sairaanhoitaja tai jo kokemusta kartuttanut hoitotyön ammattilainen, tervetuloa meille töihin!

  Sairaanhoitajana ensisijaisena työtehtävänäsi on toimia turvapuhelinpalvelun ammattilaisena delegoiden hälytyskäyntejä kiireellisyysjärjestyksen mukaisesti. Vastaat turvapuhelinhälytyksiin, neuvot asiakkaita ja osallistut myös itse pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille, joilla arvioidaan asiakkaan vointia ja jatkohoidon tarvetta. Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

  Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppu- ja yötyötä. Meillä on viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa. Pidämme huipputyypeistä kiinni, meillä on mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesän jälkeen!

  Sovit joukkoomme, jos sinulla on:
  - sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai ensihoitajan tutkinto tai opiskelet alaa
  - olet suorittanut lääkehoidon hyväksytysti
  - voimassa oleva ajokortti
  - paineensietokykyä
  - kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
  - hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  - hyvää suomen kielen taitoa

  Haluamme sinun viihtyvän, joten tarjoamme sinulle:
  - kattavan perehdytyksen
  - työsuhdematkalipun ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista
  - Suomen suurimman työnantajan vakauden ja varmuuden - tarjoamme monenlaisia henkilöstöetuja kuten liikuntaetuja, erilaisia alennuksia ja yhteistä tekemistä
  - palkitsemisjärjestelmän, jossa voit omalla toiminnallasi vaikuttaa kertapalkkion saamiseen
  - uusia työkavereita ja työyhteisöllisyyttä
  - tarvittaessa autamme myös asunnon etsimisessä
  - parasta yhdessä arvolupauksemme - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti

  Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät tietoa täältä https://palkerekry.hel.fi/henkilostoedut/

  Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Keskinen kotihoitoyksikkö

  Palvelussuhde

  sopimuksen mukaan

  Haku päättyy

  08.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Rautalammintie 2, 00550

  Oletko luotettava, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on reipas ja iloinen työote?

  HAEMME LÄHIHOITAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA KESÄTYÖHÖN KESKISEEN KOTIHOITOON

  Sinä vaihtelevasta työstä kiinnostunut lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, tule meille Keskiseen kotihoitoon kesätyöhön. Kesätyötä on tarjolla ajalla 1.6.2023 - 30.9.2023.

  Toimistomme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Vallilassa Rautalammintie 2 (Kallio 1, Kallio 2, Kallio 4, Kallio 5, Kallio 6 sekä Vallila 1, Vallila 2 ja Vallila 3) ja Koskelassa Koskelan seniorikeskuksessa (Koskela 1 ja Koskela 2). Keskinen kotihoitoyksikkö palvelee Sörnäisten, Kallion, Hakaniemen, Merihaan, Vallilan, Koskelan, Alppilan, Hermannin, Kalasataman, Koskelan, Käpylän ja Pasilan asukkaita.

  Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi, mielenkiinnon kohteisiisi ja aikatauluusi sopiva kesätyöpaikka. Hakemusta tehdessäsi voit esittää halutessasi toiveen lähipalvelualueelle sijoittumisestasi.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Kotihoidossa lähihoitajan työ on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu mm. huolehtia asiakkaan hygieniasta, lääkehoidosta, ravitsemuksesta. Työ on siis vaihtelevaa, monipuolista ja mielenkiintoista. Käytämme kirjaamiseen Apotti-tietojärjestelmää ja sen Rover mobiilisovellusta. Asiakaskäynneille kuljemme julkisen liikenteen välinein, autolla, (sähkö)polkupyörällä tai kävellen. Pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja lisäksi saat koulutuksen Apotti potilastietojärjestelmään, jota käyttää lähes koko pääkaupunkiseutu.

  Tarjoamme Sinulle työympäristön, missä pystyt kehittymään ammatillisesti sekä huipun työtiimin, jossa opit uusia taitoja ja tapoja toimia erilaisten henkilöiden kanssa. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutkertainen. Meillä sinua odottavat vaihtelevat työpäivät ja ystävällinen työilmapiiri. Työtä teemme joka päivä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana. Sinut perehdytetään työhön. Perehdytyksen jälkeenkään et jää yksin, sillä tukenasi on koko moniammatillinen työyhteisö.


  Kelpoisuusehto:

  Mitä odotamme sinulta:

  - olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
  - olet hoitaja ja sinulla on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai
  - olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

  Huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

  - Positiivista ja aktiivista otetta asiakastyöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata ihminen tämän omassa kodissa.

  - Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Luemme eduksi työ- ja/tai harjoittelukokemuksen vanhusten hoidosta.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Päihdekuntoutus Luoto

  Palvelussuhde

  19.6.2023 - 31.8.2023

  Haku päättyy

  16.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Nordenskiöldinkatu 20, rak 5 , 00250

  Tervetuloa töihin Päihdepalveluihin Toipumiskampukselle!

  Haemme osaavaan kuntoutuksen joukkoomme sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa työskentelemään Toipumiskampuksen laitoskuntoutus Luotoon. Toipumiskampus koostuu laitoskuntoutus Luodosta, ryhmämuotoisesta päihdeavokuntoutuksesta, perheiden päihdeavokuntoutuksesta, jälkikuntoutuksesta sekä avokuntoutus Mankelista sekä vertais- ja järjestöyhteistyöstä.

  Päihdekuntoutus Luoto tarjoaa ympärivuorokautista päihdekuntoutusta kolmessa yhteisössä: miesten yhteisö Kummelissa, naisten yhteisö Kaislassa sekä Maininki-yhteisössä. Lisäksi Luodossa toimii Päiväkeskus Aalto. Luodon toiminta perustuu toipumisorientoituneeseen viitekehykseen, yhteisöllisyyteen ja vertaisuuteen.
  Kuntoutusyhteisöt tarjoavat intensiivistä ryhmämuotoista kuntoutusta ja se on osa asiakkaiden suunnitelmallista päihdehoitoa. Keskusteluryhmien lisäksi käytössä on toiminnallisia menetelmiä, yksilöllisiä keskusteluja ja kirjallisia tehtäviä. Kuntoutusjaksot kestävät lähtökohtaisesti 6 viikkoa. Luodossa työskentelee moniammatillinen työryhmä sekä vertaistyöntekijöitä. Kuntoutusjakson aikana tehdään tiiviisti yhteistyötä muiden kuntoutujan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

  Sairaanhoitaja on osa moniammatillista tiimiä, joka toteuttaa psykososiaalista kuntoutusta yhteisöissä. Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyy ryhmien ohjausta, psyykkisen ja fyysisen voinnin seurantaa, terveysneuvontaa, lääkehoitoa sekä sosiaalisen tilanteen kartoitusta ja neuvontaa. Sairaanhoitajat tekevät Luodossa pääsääntöisesti aamuvuoroa arkena ja välillä viikonloppuisin.

  Haastattelemme jo hakuaikana ja aloitus voidaan sopia joustavasti. Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löytyessä.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


  Kelpoisuusehto:

  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

  Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

  Sairaanhoitajaopiskelijalla suoritettuna 150 op.

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Luemme eduksi voimassa olevat lääkeluvat.

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Laakson vieroitushoito-osasto

  Palvelussuhde

  20.6.2023 - 23.7.2023

  Haku päättyy

  16.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Lääkärinkatu 8, rak 2 J , 00250

  Haluatko työskennellä päihdetyön keskiössä? Hyvin yhteen puhaltava ja positiivinen toisiaan työssä tukeva hoitotiimimme kaipaa hyvät tiimityötaidot omaavaa osastonsihteeriä oman sihteerimme loman ajaksi.

  Osastollamme työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia, meillä työtä tehdään joustavasti monialaisesti yhdessä lääkärien ja sosiaaliohjaajan kanssa. Tukena päivittäisessä työssä sinulla on myös osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja.

  Laakson vieroitushoito-osasto on osa Helsingin kaupungin päihdepalveluita, jossa toiminnan viitekehyksenä on toipumisorientaatio. Kyseessä on akuutti terveydenhuollon yksikkö, joka toteuttaa lääkkeellistä alkoholivieroitusta sekä suunnitelmallisesti korvaushoidon aloituksia. Potilaita otamme vastaan ympäri vuorokauden lähetteellä. Osastolla on 20 potilaspaikkaa. Hoito on vapaaehtoisuuteen perustuvaa.

  Tulevaan työnkuvaasi kuuluu mm asiakirjahallinto, asiakirjojen käsittely ja lähetteiden tekoa, tilausten tekoa ja käsittelyä. Työhön saat perehdytyksen!


  Kelpoisuusehto:

  Edellytyksenä on tehtävään soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto (esim. lähihoitaja tai liiketalouden perustutkinto, merkonomi) tai vastaava aikaisempi tutkinto tai esim. osastoavustajan tai vastaanottoavustajan tutkinto. Tai muu sopiva työkokemus tehtävään.

  Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

  Luemme eduksi:
  - Apottiosaamisen
  - Aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä

  Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

  Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus

  Palvelussuhde

  19.6.2023 - 3.9.2023

  Haku päättyy

  16.6.2023 Klo 16:00

  Työpaikan osoite

  Sibeliuksenkatu 14, 00260

  Hei lähihoitaja, tai alan opiskelija! Tässä harvoin tarjolla oleva tilaisuus. Haemme Kivelän seniorikeskukseen yötyöpainoitteisesta sijaisuudesta kiinnostunutta lähihoitajaa.

  Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

  Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
  -Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
  -Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
  -Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

  Kivelän seniorikeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä. Meillä on arviointi- ja kuntoutustoimintaa, päivätoimintaa, lyhytaikaista ja pitkäaikaista ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa. Osa toiminnasta on suunnattu ruotsinkielisille. Asukkaamme ovat iäkkäitä, joiden toimintakyky vaihtelee suuresti.

  Työ on yötyö painoitteista viikonloput mukaan lukien, mutta voi olla myös aamu tai iltavuorojakin. Voit myös tehdä osa- aika työtä. Käytössämme on sähköinen Apotti-asiakastietojärjestelmä.

  Saat:
  - hyvän perehdytyksen
  - mielenkiintoisia kohtaamisia asukkaidemme kanssa

  Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset:
  - kykyä työskennellä ikäihmisten parissa
  - taitoa kohdata muistisairaita
  - hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  - oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta

  Tartuthan ripeästi tilaisuuteen. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävään valinta sopivan hakijan löydyttyä.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

  Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

  Kelpoisuusehto:

  Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

  Lähihoitajaopiskelijalta edellytämme, että on suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

  Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

  Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.