Mikä on kesäseteli? Käy kuuntelemassa Spotifyssa!

KÄY KUUNTELEMASSA KESÄSETELI-PODCAST SPOTIFYSSA!

Laita kuulokkeet korville ja käy kuuntelemassa Nuorten Helsinki kanavalla muutamien minuuttien mittainen Kesäseteli -podcast. Ysiluokkalainen nuori haastattelee Kontulan nuorisotyöyksikön nuoriso-ohjaajaa sekä kahta lukiolaista nuorta kesäseteli-aiheesta.

Kesäsetelin saavat siis kaikki helsinkiläiset ja Helsingin koulujen 9.-luokkalaiset, 2.asteen ensimmäisen vuoden opiskelijat sekä kymppiluokkalaiset ja Valma-luokkien opiskelijat.  Vuoden 2022 kesäseteli on SÄHKÖINEN ja pääset hakemaan seteliä virallisilta nettisivuilta TÄÄLTÄ!

Kesäseteli helpottaa kesätyöpaikan löytämistä. Setelin arvo on 325 euroa. Helsingin kaupunki maksaa työnantajalle siitä, että hän ottaa sinut töihin.

Voit löytää kesätyöpaikan mistä tahansa päin Suomea. Kesäsetelin avulla olet askelta lähempänä unelmiesi kesätyöpaikkaa. Kannattaa seurata kesäsetelin nettisivuja, koska sinne ilmestyy uusia työpaikkoja pitkin kevättä! Voit myös etsiä kiinnostavan työpaikan itse.

Kesäsetelin voi käyttää kesätöissä tiettynä ajankohtana. Vuonna 2022 kesäseteli on voimassa 1.6. – 15.8.2022 välillä.

Toimi näin:

  1. Hae kesäseteliä sähköisesti yllä olevasta osoitteesta! Kirjoita nimesi ja muut tarvittavat tiedot hakemukseen. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, muista vahvistaa hakemus ja Kesäseteli lähetetään sähköpostiisi!
  2. Ota yhteyttä kesätyöpaikkoihin ja tarjoa Kesäseteliä työnantajalle, hae moneen paikkaan. (EI HAITTAA, VAIKKA KESÄSETELI EI OLE VIELÄ SULLE SAAPUNUT.)
  3. Kun saat työn, tee kirjallinen työsopimus.
  4. Aloita kesätyöt. Muista lähettää työnantajalle Kesäsetelisi sähköpostilla (tai anna työnantajalle sinun henkilökohtainen kesäsetelinumerosi, joka lukee kesäsetelissäsi), verokorttisi ja tilinumerosi.
  5. Työnantaja maksaa sinulle palkan ja hakee korvausta sähköisesti Helsingin kaupungilta.
  6. Helsingin kaupunki korvaa 325 euroa palkastasi kesätyön jälkeen työnantajalle.

Lisätietoja kesäsetelistä ja mahdollisia työpaikkoja löydät siis täältä -> KESÄSETELI 2022

Avainsanat