Täältä ohjeet miten pääset mukaan! Työtehtäviä nuorille helsinkiläisissä tapahtumissa.

Alppipuiston kesän tapahtumat, Mamma Mia -musikaali, Assembly ja lukuisat muut tapahtumat tarjoavat työkokemuksia nuorille yhteistyössä Job’d toiminnan kanssa.

Nyt nämä palkalliset ensimmäiset työkokemukset helsinkiläisille nuorille ovat vain muutaman klikkauksen päässä! Kaikki tehtävät ovat haettavissa WORK PILOTS sovelluksesta meidän omalla JOB’D HELSINKI -alustalla.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Jos olet helsinkiläinen, 15 -19 vuotias, eikä sinulla ei ole vielä juurikaan työkokemusta ja olet kiinnostunut palkallisista lyhyistä työtehtävistä toimi näin:

1. Lataa ilmainen Work Pilots sovellus puhelimeesi Google Playstä tai AppStoresta tai käytä osoitteessa web.workpilots.com

2. Rekisteröidy palveluun. Kohdassa ”Valitse palvelu” valitse yksityinen palvelu (private service) ja kirjoita siihen yksityinen koodi HELNUPA. *

3. Tee itsellesi hyvä profiili. Valitse rooliksi Tekijä. Päivitä myös CV:n tiedot profiilin asetuksissa sekä pankkitilinumero ja henkilöturvatunnus maksuja varten. Muista laittaa profiiliin myös hyvä kuva ja kertoa hieman itsestäsi niin se parantaa mahdollisuuksia tulla valituksi tehtäviin merkittävästi. Osaaminen ja Kokemus -osioissa, saat digitaalisesti jaettavan ’oman CV-verkkosivun’ jota voit hyödyntää muulloinkin työnhaussa!

4. Hae tarjolle tulevia ja sinulle sopivia tehtäviä. Kun sinut valitaan tehtävään, mene ajoissa paikalle ja suorita annetut tehtävät mallikkaasti. Tehtävät eivät vaadi lainkaan aikaisempaa kokemusta vaan pärjäät niissä hyvällä asenteella ja huolellisuudella. Tehtävän jälkeen merkitse se valmistuneeksi sovelluksessa. Kun teet tehtävät hyvin saat suosituksia ja sitä kautta helpommin lisää työkeikkoja.

Kerro näistä lyhyistäkin kokemuksistasi esim. kesätyönhaussa ja opintoihin haussa ja hyödynnä Work Pilots sovelluksesta saatavaa hienoa CV:tä. Näin olet ottanut ensimmäiset askeleet kohti työelämää.

*Mikäli sinulla oli jo aikaisempi WorkPilots-tunnus, tai kirjauduit Workpilots Suomi -alustalle vahingossa rekisteröitymisen yhteydessä, voit vaihtaa näkymää molempien palveluiden välillä (WorkPilots Suomi ja JOB’D HELSINKI). Valitse profiilin asetuksista ’Vaihda palvelua’, ja koodilla HELNUPA pääset oikeaan palveluun.

Avainsanat