Miten pääsen mukaan hankkimaan ensimmäisiä työkokemuksia?

Palkalliset ensimmäiset työkokemukset helsinkiläisille nuorille on nyt muutaman klikkauksen päässä! Tehtävät julkaistaan WORK PILOTS sovelluksesta meidän omalla JOB’D HELSINKI -alustalla.

MITEN MUKAAN?

Jos olet helsinkiläinen, 15 -vuotta täyttänyt, sinulla ei ole vielä juurikaan työkokemusta ja olet kiinnostunut palkallisista lyhyistä työtehtävistä toimi näin:

1. Lataa ilmainen Work Pilots sovellus puhelimeesi Google Playstä tai AppStoresta tai käytä osoitteessa web.workpilots.com

2. Rekisteröidy palveluun. Kohdassa ”Valitse palvelu” valitse yksityinen palvelu (private service) ja kirjoita siihen yksityinen koodi HELNUPA.

3. Tee itsellesi profiili. Valitse rooliksi Tekijä. Päivitä myös CV:n tiedot profiilin asetuksissa sekä pankkitilinumero ja henkilöturvatunnus maksuja varten. Muista laittaa profiiliin myös hyvä kuva ja kertoa hieman itsestäsi niin se parantaa mahdollisuuksia tulla valituksi tehtäviin merkittävästi. Osaaminen ja Kokemus -osioissa, saat digitaalisesti jaettavan ’oman CV-verkkosivun’ jota voit hyödyntää muulloinkin työnhaussa!

4. Hae tarjolle tulevia ja sinulle sopivia tehtäviä. Kun sinut valitaan tehtävään käy suorittamassa se mallikkaasti. Tehtävät eivät vaadi lainkaan aikaisempaa kokemusta vaan pärjäät niissä hyvällä asenteella ja huolellisuudella. Tehtävän jälkeen merkitse se valmistuneeksi sovelluksessa. Kun teet tehtävät hyvin saat suosituksia ja sitä kautta helpommin lisää työkeikkoja.

Kerro näistä lyhyistäkin kokemuksistasi esim. kesätyönhaussa ja opintoihin haussa ja näin olet ottanut ensimmäiset askeleet kohti työelämää.

Avainsanat