EMMA SCHOOL 2023

Emma School järjestetään helsinkiläisille 15-29-vuotiaille musiikkialasta kiinnostuneille nuorille Emma Gaalan ja Helsingin kaupungin yhteistyönä. Emma Schoolista saat inspiroivien ammattilaisten avulla lisää tietoa musiikkialasta, musiikin tuotannosta ja levy-yhtiöiden ja tapahtumajärjestäjien toiminnasta. Workshopeissa pääset tutustumaan Suomen suurimpiin musiikki-alan toimijoihin: Musiikkituottajat – IFPI, TeostoGramexMusic FinlandUniversal Music FinlandEmma GaalaTiketti, RuisrockNelonen Media LiveSignaalimedia, Helsinki Unity Music.

Musiikkiala on täynnä kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä, joihin voit tutustua etukäteen tästä linkistä.

Tästä voit kurkata tunnelmia aiemmalta kaudelta:
Emma School 2022

Emma School gaala tulee taas 24.3.

Viidettä kertaa järjestettävä Emma School Gaala on 24.3. järjestettävä nuorten helsinkiläisten musiikkitapahtuma Tiivistämöllä Suvilahdessa. Nuoret ovat viikon mittaisen bootcampin aikana tuottaneet, markkinoineet ja suunnitelleet tapahtuman, jossa esitellään heidän taidonnäytteitään.

Emma School Gaala tuo yhteen musiikkialan ammattilaiset ja nousevat alan tekijät. Nuoret ovat suunnittelleet bootcampeilla tapahtuman, tehneet markkinoinnin ja tuottaneet musiikin. Gaalassa kuullaan musiikkia nousevilta artisteilta ja haastatteluja alan ammattilaisilta. Tämä ei ole palkintogaala, vaan musiikkitapahtuma missä esitellään tulevaisuuden nimiä.

Emma School on ainutlaatuinen työpaja kokonaisuus, jossa esitellään musiikkialan todellisuutta. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden tutustua alan työllistymismahdollisuuksiin. Emma School järjestetään yhteistyössä Emma Gaalan, Helsingin Kaupungin sekä Tiivistämön kanssa. 

Alla tarkemmat tiedot tapahtumasta:

Aika: Perjantai 24.3.2023

Kellonaika: 17-21

Paikka: Tiivistämö (Kaasutehtaankatu 1, 00540, Helsinki)

Muuta: ikärajaton, ilmainen ja päihteetön

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa!
Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä:

rozza.dragoz@hel.fi

+358 40 681 5947