DJ-messut ja You X rantautuvat Tiivistämölle

DJ-messut ja You X järjestetään Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa viikolla 20. Viikko tulee pitämään sisällään hyvää musiikkia, herkullista ruokaa ja innostavia kulttuurikokemuksia.

DJ-messut

Ensimmäistä kertaa järjestettävät Tiivistämön DJ-messut järjestetään Helsingin Suvilahdessa 17.-18.5.2023. Tapahtuma on ilmainen alle 18-vuotiaille.

Kaiken ikäisille tarkoitettu ilmaistapahtuma toteutetaan Amsterdamista tutusta konseptista inspiroituneena ja näiden kahden päivän aikana DJ-ammattilaisten kärkinimet pääsevät jakamaan kuulijoilleen tietojaan ja taitojaan. DJ-messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus ja mahdollisuus päästä oppimaan alan parhailta DJ:ltä – kuin myös tuottajienkin – urasta. Pääset tutustumaan esimerkiksi biisinkirjoitukseen, DJ:n tekniikoihin, promootioon, esiintymiseen, oman radio-ohjelman tekemiseen ja suuressa paneelikeskustelussa on aiheena turvallisuus.

DJ-messujen päätösohjelma

Keskiviikkona messut kruunaa yötapahtuma, jossa tanssilattia täyttyy kun lavalle suuntaavat huippuosaajat Rony Rex, Orkidea, Winning Team, Milla Lehto, Diron, TNA ja Orion B2B Anastasija.

Torstai-illan päättää Sober Furious -afterparty. Esiintymässä ovat DJ hapan korppu, Warehouse Kids, DJ Doubleclap sekä DJ Academy showcase.

Tapahtuman järjestää DJ Academy/Helsingin kaupunki

Liput: Alkaen 10 €, alle 18-vuotiaille vapaa pääsy!

Lippujen ostopaikka: Tiketti

You X

You X järjestetään Tiivistämöllä heti DJ-messujen jälkeen 20.5.2023 ja tänä vuonna tapahtuma rakentuu lapsuuden kesien huolettoman lomailun ympärille. You X tarjoaa jälleen laajan kattauksen nousevia artisteja ja DJ:tä. Tämä ikärajaton ja maksuton tapahtuma lupaa upeita keikkoja, rentoa oleilua ja nostalgian täyteisiä hetkiä parhaassa seurassa. Musiikin lisäksi tapahtumassa pääset kokeilemaan esimerkiksi myös kasvomaalausta, graffititaiteilua, shoppailemaan vintage-vaatteita tai maistelemaan paikallisten toimijoiden valmistamia ruokia.

You X:n esiintyjät

Tiivistämö

18:00 Keidas

20:00 Pyy

22:00 Musta Hanhi

23:00 TIPPA

Ulkolava

16:00 TNA

17:00 suite green

18:45 Rebekka Holi

21:00 Nuppu Oinas

Lämpiö

17:00 Tämän kaupungin yöt

19:15 Jodi Wild Sound Experiment

20:45 Tämän kaupungin yöt

Kolmatta kertaa järjestettävän tapahtuman toteuttavat nuoret, jotka osallistuivat Helsinki Flow School -nimiselle Flow Festivalin ja Helsingin kaupungin järjestämälle tapahtumatuotannon kurssille.

Molemmat tapahtumat noudattavat turvallisemman tilan periaatteita, tapahtumissa ei hyväksytä minkäänlaista häirintää, syrjintää tai kiusaamista.

Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki

Instagram

Facebook

Nähdään Tiivistämöllä 

Artikkeliin liittyvät nuorisotalot

Avainsanat