Taas on aika hankkia Jässäri!

Helsingin nuorisopalvelujen jäsenkortti, eli tutummin jässäri, on maksuton VIP-passi nuorisotilojen toimintaan, tapahtumiin ja harrastuksiin ympäri Helsinkiä.

Jäsenkortti myönnetään kaikille helsinkiläisille nuorille 29 ikävuoteen asti ja sillä pääsee mm. musastudioille, taideryhmiin, pelaamaan tai ihan vaan hengaamaan nuorisotalolle.

Yli 13-vuotiaat helsinkiläiset saavat käyttöönsä digitaalisen jässärin rekisteröitymällä ja täyttämällä hakulomakkeen ja lähettämällä se huoltajalle hyväksyttäväksi. Jäsenkortti tulee voimaan, kun huoltaja hyväksyy jäsenyyshakemuksen. Olemassa olevan digijässärin voi uusia helposti lähettämällä uusimispyynnön huoltajalle.

Alle 13-vuotiaat saavat nuorisotalolta käyttöön muovisen jäsenkortin ja siihen vuosittaisen lukuvuositarran. Jäsenkorttihakemuksen voi ladata ja tulostaa täältä, tai hakea lähimmältä nuorisotalolta. Lomake palautetaan täytettynä ja huoltajan allekirjoittamana nuorisotalolle ja jäsenkortti ja lukuvuositarra luovutetaan lomaketta vastaan.

Helsingin kaupunki ei koskaan luovuta nuorten tai huoltajien yhteystietoja kenellekään ja käyttäjillä on aina oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot. Lisätietoja Helsingin nuorisopalvelujen toiminnasta löytyy osoitteesta nuorten.hel.fi/tekemista-ja-paikkoja/ ja sosiaalisen median kanavista.

Avainsanat