Ammattipodcast auttaa ammatinvalinnassa

Ammattipodcastissa haastatellaan eri ammattien asiantuntijoita ja pureudutaan syvemmin, millaista koulutustaustaa tai taitoja kyseisiin ammatteihin tarvitsee. 

Ammattipodcastia on tehty ja julkaistu kolme tuotantokautta ja neljäs tuotantokausi äänitetään kesäkuussa 2023. Aiemmilla kausilla on kuultu muun muassa lentoemännän, toimittajan, tankotanssijan, elokuvaohjaajan ja 34 muun ammattilaisen työstä ja heidän uratarinansa.
⁣⁣⁣
Ammattipodcastin esiintyvät ammatit ovat nuorten toivomia ja niiden tarkoituksena on inspiroida ja tarjota tietoa erilaisista ammateista. Keskimäärin puolen tunnin mittaiset jaksot sopivat loistavasti kuunneltavaksi vaikka bussimatkalla tai opinto-ohjauksen tunnilla!

Kausi 1:

1. Sairaanhoitaja
2. Lakimies
3. Lentoemäntä
4. Pelikoodaaja
5. Poliisi
6. Stylisti
7. Arkkitehti
8. Näyttelijä
9. Räppäri
10. Viestintäpäällikkö
11. Personal trainer
12. Nuoriso-ohjaaja
13. Vapaaottelija

Kausi 2:

1. Ammattipodcastin juontaja
2. Lentäjä
3. Jäteautonkuljettaja
4. Lääkäri
5. Siistijä
6. Kiinteistövälittäjä
7. Toimittaja
8. Tubettaja
9. Kokki
10. Sähköasentaja
11. Parturi
12. Valokuvaaja
13. Pelastaja

Kausi 3:

1. Toisen tuotantokauden juontajat
2. Kryptosijoittaja
3. Varhaiskasvatuksen opettaja
4. Elokuvaohjaaja
5. Eläinlääkäri
6. Metronkuljettaja
7. Kauppias
8. Kirjanpitäjä
9. Kätilö
10. Musiikintekijä
11. Turvallisuusalan yrittäjä
12. Tankotanssija

Ammattipodcast – Making Of (2022)

Ammattipodcast on podcast, joka on tuotettu vahvasti nuorilta nuorille. Kolmannen kauden yhteydessä halusimme Ammattipodcastin saavuttavan vielä suuremman yleisön. Kohderyhmää ovat ammatinvalintaa pohtivat nuoret ja nuoret aikuiset, alan vaihtajat sekä kaikki muut, jotka pohtivat tai ohjaavat ammatinvalintaan liittyviä asioita. Ammattipodcastin kolmas tuotantokausi julkaistiin lokakuussa 2022. Ammattipodcastia pääset kuuntelemaan podcast-alustoista, kuten Spotify, Applepodcast, Soundcloud jne. Seuraa meitä instagramissa @ammattipodcast @signaalimedia Ammattipodcastin making of -videolla pyrimme madaltamaan kynnystä tutustua Ammattipodcastiin ja kuunnella jaksoja. Making of -video on tuotettu yhdessä toiminnan nuorten kanssa. Lokaatio: Itäkeskus // Nuorten toimintatalo Kipinä Käsikirjoitus: Onni Tommola Kuvaajat: Onni Tommola, Tan Vuong Leikkaus & Editointi: Jesper Forsström Musiikki: Cristal Flores Tuotanto: Signaalimedia

Spotify
Instagram
Facebook