Somettaja

Haku päättyy
24.05.2022
Helsingin seurakuntayhtymän - Viestintä
Kolmas linja 22 B, 00530, Helsinki

Oletko kiinnostunut somesta? Tai viestinnästä? Tule tutustumaan tekemiseen Helsingin seurakuntayhtymän viestintäyksikköön. Sinun ei tarvitse olla somen ammattilainen tai edes amatööri, meillä saat mahdollisuuden kokeilla ja tehdä somesisältöjä ammattilaisten ohjauksessa. Pääasia on, että olet kiinnostunut ja innostunut oppimaan somesisältöjen tekemisestä. Työ pitää sisällään seurakuntien toimintaan tutustumista ja siitä kertomista Helsingin seurakuntien somekanavissa omasta näkökulmastasi.

Päivittäisessä työssä tulet vierailemaan ohjaajien opastuksella Helsingin eri seurakunnissa ja pääset osallistumaan seurakunnissa järjestettävään toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin, kuten konsertteihin. Vierailuiden tarkoituksena on tuottaa monipuolista sisältöä Instagramiin sekä toiminnasta ja tapahtumista että omista kokemuksistasi. Päivän työaika sovitaan sen mukaan, millaista sisältöä tehdään.

Työ pitää sisällään koulutuksen tehtäviin viestinnän ammattilaisten ohjauksella.

Työskentelyaika on 6.-23.6. Kesätyön kokonaistyöaika on 60 tuntia, joka jakautuu kolmen viikon ajalle myöhemmin sovitusti n. 4 tuntia päivässä.

Toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan somesta ja tuottamaan sisältöä Kirkko Helsingissä Facebook- ja Instagram-kanaville, innostusta ideoida yhdessä somesisältöjä, valmiutta esiintyä kuvissa ja videoilla, vastuullista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme

– Instagramin ja muun sosiaalisen median perustuntemusta.
– esiintymisintoa, kekseliäisyyttä ja heittäytymiskykyä
– kielitaitoa.

Hae paikkaa lähettämällä meille video, jossa kerrot itsestäsi, mitä olet tehnyt aikaisemmin ja miksi olet kiinnostunut juuri tästä työtehtävästä.

Työ suoritetaan aikavälillä:
6.6 - 23.6.2022
Haku päättyy:
24.05.2022
Työnantaja:
Helsingin seurakuntayhtymän - Viestintä
Y-tunnus:
0201242-7
Yhteyshenkilö:
Anu Ylä-Jussila
Sähköposti:
anu.yla-jussila@evl.fi
Puhelin:
09 2340 2201
Työpaikan osoite:
Kolmas linja 22 B
Postinumero:
00530
Postitoimipaikka:
Helsinki
Työnantajan verkkosivut:
https://www.helsinginseurakunnat.fi/
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Webmaster-graafikko Anu Ylä-Jussila, anu.yla-jussila@evl.fi, p. 09 2340 2210.
Puhelimitse lisätietoja voi kysellä arkisin 9-16.

Miten hakemus jätetään:

Hae paikkaa lähettämällä meille lyhyt hakemus ja vapaamuotoinen video, jossa kerrot itsestäsi, mitä olet tehnyt aikaisemmin ja miksi olet kiinnostunut juuri tästä työtehtävästä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: anu.yla-jussila@evl.fi