Kesämuusikko sairaalaan

Haku päättyy
22.05.2022
Helsingin seurakuntayhtymä/sairaalasielunhoito
Suursuon sairaala, Suursuonlaita 3 B, 00630 Hki Laakson sairaala, Lääkärikatu 8, 00250 Hki, 00630 ja 00250, Helsinki

Etsimme reipasta ja sosiaalista kesätyöntekijää musisoimaan Laakson ja Suursuon sairaaloihin (tai mahdollisesti jokin muu sairaala tai monipuolinen palvelukeskus). Työjakso on sopimuksen mukaan 2-3 viikkoa 25.7.-10.8. välisenä aikana, yhteensä 60 h. Työaika sovitaan 4-6 tuntiin päivässä viitenä arkipäivänä viikossa. Palkkaus on kesäsetelin mukainen.
Kesämuusikon tehtäviin kuuluu pienten musiikkihetkien järjestäminen osastojen päiväsaleissa tai muissa yhteisissä tiloissa sekä musiikista keskustelu potilaiden kanssa.
Käytössäsi on sähköpiano ja joillakin osastoilla myös akustinen piano. Voit soittaa myös omaa instrumenttiasi. Olisi hyvä, jos ohjelmistosi olisi monipuolinen. Monet kuulijat ovat vanhempaa ikäluokkaa, joten esimerkiksi kansanmusiikin ja vanhemman iskelmämusiikin esittämisen taito on eduksi. Työpäivät sovitaan etukäteen siten, että työskentelet noin puolet viikosta Suursuon sairaalassa ja toisen puolen viikkoa Laakson sairaalassa. Näiden sairaaloiden sairaalapastorit toimivat perehdyttäjinä ja ohjaajina työjaksosi aikana.
Palkka 491,15 € (sis.lomakorvaus)/60h