You X artistit

Averagekidluke

Suomalais-yhdysvaltalainen Averagekidluke tuo You X summer kick-off festiin kansainvälistä soundia vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään. Soundcloudista noussut artisti on ollut mm. ehdokkaana Emma Gaalassa vuoden biisi -kategoriassa ja nyt hän saapuu viimein Suvilahteen viihdyttämään festarikansaa.

A36, Averagekidluke, Ibe, Cledos – Samma gamla vanliga (Remix) [Official Audio]

SAFIRA & friends

SAFIRA: Oon 20-vuotias nuori taiteilija. Aloitin musiikin tekemisen 1.5-vuotta sitten. Julkaisin mun ensimmäisen teoksen “PALASIKS EP” keväällä 2021 ja tuorein sinkku “Tuhat Kipinää” tuli ulos tammikuussa 2022 osana Monsp Mixtapea. Tykkään tehdä musiikkia koska se on keino kokea ja käsitellä tunteita. Tapa jolla voi ilmaista itseään ja löytää itsestä uusia puolia. Tärkeätä mulle musiikin tekemisessä on sanoitukset, leikkisyys, monipuolisuus ja hauskanpito. Parasta keikalla ollessa on tuntea yleisön energia ja päästä näkemään jengiä hymyilemässä ja tanssimassa. Okei ja tietty myös tanssiminen ja pieni flirttailu hih! Tervetuloa kattomaan keikkoja, meil on upea porukka ja meiän “babyboo energy” tulee laittaa lavat palasiks ja paikat kuumiks. instagram: https://www.instagram.com/sanisafiraaa/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4RCgeIzdarhkYPoirlh6YW…

TikTok: https://www.tiktok.com/@sanisateenkaari?is_from_webapp=1…

Oon Sara Bee mulle tärkeetä omassa musassa on, että kuuntelijalle tulee siitä fiilis, että on oman elämänsä kuningatar💕Teen musaa, koska rakastan esiintymistä ja toivon että se välittyy muillekkin✨instagram: https://www.instagram.com/beeltsu/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5kvgJ8cZWc3pGpIHhksKTb…

Jotti Singh, 20-vuotias laulaja, lauluntekijä Helsingistä.Musiikkini koostuu r&b:stä, trapista. Korostaa melankolista soundia, useita harmonioita, nyansseja, aitoutta.Ikään kuin sisäinen välttämätön tarve ilmasta itseäni musiikin kautta. Pyrin muodostamaan työssäni elävän kokonaisuuden, joka herättää tunteita.

Instagram: https://www.instagram.com/jottiisingh/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/24K9MIPDuCz4AoXJlSEgSs…

M.C La: Olen aloitteleva rap-musiikkia kyhäilevä artisti. Ensimmäinen biisini tuli soundcloudiin viime kesänä. Minua inspiroi boombäp, memphis ja mystiset soundit.instagram: https://www.instagram.com/aemseela/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4u5ZJIBKxIPmQKjWFDm7uT…

ANI

Karismaattinen ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista debytoivista artisteista. Poppari sainattiin pari vuotta sitten Etenee Recordsille, jonka kauttaa hän julkaisi esikoisinkkusa Pakkomielle syyskuussa 2020. Itse biisinsä säveltävä ja sanoittava 22-vuotias valittiin YleX:n vuoden 2021 Läpimurto-listauksen voittajaksi ja todellinen läpimurto tapahtui elokuussa, kun ANI hurmasi kuulijat duetoimalla Evelinan herkällä kappaleella Me ei kuuluta toisillemme.

ANI sanoo, että hänen tavoitteensa on tehdä “kaunista” musiikkia, joka herättää tunteita. Hän haaveilee luovansa täysin oman musiikkityylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä nuorekkaisiin soundeihin ja tuotantoon. ANI haluaa rikkoa kaavaa ja osoittaa, että ristiriidat ovat jopa mielenkiintoisia. Lahjakas artisti valmistelee tällä hetkellä debyyttialbumiaan ja kirjoittaa samalla kappaleita myös muille artisteille.

ANI – Vegasissa naimisiin (feat. Nelli Matula) (Virallinen musiikkivideo)

Twins Of Evil

Twinz Of Evil on DJ-kaksikko, joka rakastaa kasarirokkia, -poppia, ysäriräppiä ja milleniaalihittejä! Bifu ja Meri ovat koonneet You X summer kick off-festia varten setin täynnä hittimusiikkia, ja bilekansa tulee viihtymään takuuvarmasti!

Gas Gas

Suomen kuumimpien yökerhojen lavoilta tuttu Gasgasmusic on tastemaker ja genrerajoja rikkova DJ. Uransa suosituilla mash-upeillaan ja remixeillään aloittanut taiteilija saapuu viimein myös Suvilahteen ja tätä ei kannata missata, varsinkin jos kaipaa hyviä bileitä!

Luukas Oja

Riehakas Luukas Oja tekee asioita sopivasti kieli poskessa ja käsittelee teksteissään inhimillisyyden kaikkia puolia pilke silmäkulmassa. Yhtye on mm. saanut Soundin vuoden tulokas -palkinnon ja noussut YleX:n Läpimurto-listaukseen vuonna 2020.

Luukas Ojan toinen albumi, Lähdinkö liian varhain, julkaistiin huhtikuussa 2022, joten You X summer kick-off festeilläkin kuullaan varmasti tuoretta materiaalia!

DIRON

Diron on suomalainen 22-vuotias DJ ja tuottaja, joka on useiden vuosien ajan kehittänyt taitojaan tuottaakseen ja esittääkseen energistä tanssimusiikkia.

Nuorella iällä musiikin parissa aloittanut Diron alkaa hiljalleen vaikuttamaan suomalaisessa musiikkiskenessä, soittaen Helsingin yökerhoissa ja julkaisten musiikkiaan kansainvälisillä levy-yhtiöillä.

Daxn

Daxn on 27-vuotias suomalainen DJ ja tuottaja, tyyleinään groove & summer house.

Lehtolapset

Lehtolapset on uneksivaa realismia melankolissävytteisen rock-musiikin muodossa. Vahvat vokaalit ja hikiset bändikaverit kuuluu pakettiin. Synkeä estetiikkamme taipuu energiseksi ja tanssittavaksi live-esiintymiseksi.

Rocky Rinne

Rocky Rinne esiintyy You X summer kick-off festeillä!

Rocky Rinne tuo You X summer kick-off festeille jazzahtavaa ja hiphopahtavaa lofi-indiemusiikkiaan! Hänen laulunsa tarjoavat kuulijoille syväsukelluksen melankoliseen ja satumaiseen maailmaan keskellä kuumaa You X -festaripäivää.

IG @chuckinthebreadsuit

Niko Prada

Niko Prada saapuu You X summer kick-off festeille!

Niko Prada tekee Latinalaisen Amerikan kansanperinteestä inspiroitunutta reggaetonia ja räppiä. Kolumbialaislähtöinen artisti keinuttaa festarikansaa You X summer kick-off festien iltapäivässä.Colombian composer, singer and songwriter based in Finland. His influences come from artists like Calle 13. His music can be defined as Latin urban and he uses folklore elements from Latin America mixed with Reggaeton and Rap.

WIBE ft. Dj FunkID & Alikulku

WIBE ft. Dj FunkID & Alikulku saapuu You X Summer Kick-Off Festeille!

Wibe on uuden sukupolven hoppiartisti, jonka musiikki on kerännyt suosiota old school räppifanien keskuudessa. Levyjä pyörittää DJ Funkid, ja lavalla on feattaamassa aito nuorisorap-posse Alikulku, sekä uusi tulokas Kraiden!IG: @wibezzz

Leomi

Leomi tuo You X summer kick-off festeille rnb:tä ja modernia poppia yhdistelevää bedroom poppia. Biiseissään Leomi käsittelee ihmissuhdekoukeroita ja omanarvontuntoa ja pakettiin kuuluu myös itsevarmuutta ja rentoa meininkiä. Leomin debyyttisinkku Sticky But Sweet julkaistiin 6.5.2022 ja se kuullaan varmasti myös You X summer kick-off festeillä!

Kuva: Essi Nieminen

Ramithawi esiintyy You X summer kick-off festeillä!

Ramithawi

Ramithawi on venezuelalais-syyrialainen laulaja ja säveltäjä, jonka musiikissa yhdistyvät latinalaisamerikkalaiset ja arabialaiset elementit. Monen maan kasvattina hän on pystynyt luomaan uniikin mielikuvitusmaailman, jonka antimista pääsemme nauttimaan You X summer kick-off festeillä.Photo: Pedro Cunha