Lämmintunnelmaista joulun aikaa!

Operaatio Pulssi! kiittää kaikkia nuoria ja muita yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta 2021. Ensi kevääseen lähdemme ennätysmäärällä toimintoja, joita alamme julkaista heti tammikuun alusta.

Ilmoittautumiset toimintoihin alkavat 17.1., ellei ilmoittautumisohjeissa ole muuta ohjeistettu. Heti helmikuun alusta lähtien toiminnat pääsevät täyteen tohinaan, tulethan siis mukaan! Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään erityistaitoja tai välineitä, kurssit ja harrastukset sopivat kaikille. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai mietit, sopiiko kurssi sinulle, olethan yhteydessä alueesi koordinaattoriin. Tehdään yhdessä osallistumisesi mahdolliseksi murtaen sellaisiakin esteitä, joita emme ehkä ole huomanneet.

Kurssit järjestetään pääasiassa suomen kielellä, mutta kielitaito ei ole este osallistumiselle – meillä on monia onnistuneita kokemuksia myös yhteisen kielen puuttuessa osallistumisesta. Voit siis hyvillä mielin tulla mukaan!

Operaatio Pulssi! on osa Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden toimintaa ja noudatamme niitä ajantasoisia ohjeita ja säännöksiä esimerkiksi terveysturvallisuuteen tai kokoontumisrajoituksiin liittyen, jotka koskevat kyseisiä ikäryhmiä. Ohjeet voivat muuttua pikaisestikin, mutta teemme parhaamme, että toimintoja ei ainakaan jouduta kokonaan perumaan. Mikäli näin kuitenkin tapahtuisi, olemme aina yhteydessä suoraan ilmoittautuneisiin ja päivitämme tietoja nettisivuillemme sekä harrastushaku.fi -lomakkeillemme.

Koordinaattorit ovat joulutauolla, mutta palailemme työn touhuun tammikuussa. Pohjoisen Sanna on tavoitettavissa 3.1. alkaen, lännessä 10.1. alkaen tavoitat Anniinan ja idässä alkuvuoden toimintaa koordinoi Vilma. Yhteiseltä ig-tililtämme tavoitat meidät kaikki, käyhän siis seuraamassa @operaatiopulssi

Rauhaisaa, lämmintä ja tunnelmallista vuoden vaihdetta!
Muistathan, että nuorten auttavat palvelut ovat keskitetysti myös vuodenvaihteessa käytössäsi. Pidetään huolta toisistamme talven kylminä hetkinäkin!

Avainsanat