Pandemiatilanteen vaikutus harrastamiseen

(päivitetty 16.6.2021)

Operaatio Pulssi! noudattaa harrastustoiminnoissaan Helsingin linjauksia nuorten harrastustoimintojen toteuttamisesta. Tämän hetkiset linjaukset sallivat harrastustoimintojen ja nuorisotoiminnan toteuttamisen, joten pääsemme käynnistämään suunniteltuja harrastuksia ja työpajoja.

Kesä tarkoittaa usein Operaatio Pulssin kohdalla taukoa toteutuvista toiminnoista, mutta syksyn suunnittelut ovat käyneet kuumina, ja julkaisemme elokuun alussa syksyn esitteen. Tuttuun tapaan se tulee koululaisille jaettavaksi ja sivuillemme verkkoselattavaksi. Ilmoittautumiset käynnistyvät pääsääntöisesti elokuun lopussa ja toiminnot alkavat syyskuun alussa.

Terveysturvallisuusohjeet muuttuvat tilanteiden mukaisesti, joten tarkistathan aina ajantasaisen tiedon myös toimintojemme kohdalta. Päivitämme nettisivuille kutakin harrastusta aina, jos tilanne muuttuu. Toiminnassa on yli 12-vuotiaita koskeva vahva maskisuositus, jonka lisäksi huolehdimmehan yhdessä turvavälien toteutumisesta sekä hyvästä käsihygieniasta. Näin voimme osaltamme vaikuttaa virustartuntojen ehkäisyyn!

Avainsanat