Tilavaraukset Syötävä Puisto

Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Vuoroja haetaan nuorisopalveluiden lomakkeilla. Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria.

Puiston varaaminen:

Syötävää puistoa voi varata silloin kun tiloissa ei järjestetä omaa toimintaa. Puisto on kesäkäyttöinen. Vuoroja voi hakea pääsääntöisesti aikavälille 1.5. – 31.10.

Vuoroja haetaan nuorisopalveluiden käyttövuorolomakkeilla. Hyväksytyistä käyttövuoroista tehdään perehdytyksen ja avaimien luovutuksen yhteydessä omatoimisen käytön sopimus. Lisätietoja käyttövuoroista osoitteesta syotavapuisto@hel.fi.

Varattavat tilat:

  • Torppa: Sisätila koostuu kahdesta huoneesta, joissa toisessa on keittiö. Tiloissa on lisäksi wc.
  • Puutarha-alue: Käsittää ns. “yläpihan”, jossa katettu pergola, 3-4 puutarhapöytää sekä pieni lava, jonka päällä yleensä osa pöydistä seisoo.
  • Viljelykset: Käsittää koko puutarha-alueen, mutta erityisesti rinteessä olevan viljelyalueen ja tähän kuuluvan varastorakennuksen.
  • Kanala ja pieni kanavarasto: Kanala, kanojen ulkopiha sekä kanatarvike-varasto.

Tiloja voi varata yhdessä tai erikseen. Käyttövuoroa voi hakea siis vain piha-alueelle tai vain torpan sisätiloihin. Mikäli haluat varmistua siitä, että ulkona ei ole toista ryhmää samaan aikaan, kun varaat itse sisätiloja, niin suosittelemme varaamaan molemmat tilat.

HUOM: Viljelyksille ja kanalaan meillä on vakikäyttöä, joten tällä hetkellä emme myönnä vuoroja kun kyseisille ryhmille.

Hinnasto:

Tilojen käyttö ja palvelut jakautuvat maksuttomaan ja maksulliseen käyttöön.

Lataa lomake:

Ohje lomakkeen täyttöön:

  1. Lataa lomake omalle koneellesi ja täytä tarvittavat tiedot (vuoron anojan yhteystiedot ja tiedot anottavista vuoroista).
  2. Suosittelemme tallentamaan lomakkeen pdf-muotoon, jotta voit allekirjoittaa hakemuksen sähköisesti ennen lähettämistä.
  3. Mikäli tarvitset apua lomakkeen kanssa, ole meihin yhteydessä.

Lähetä täytetty hakemus sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: syotavapuisto@hel.fi.

Nuorisopalveluiden muut tilat, järjestötiedote ja avustukset:


Varaa tiloja toimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia. Järjestöt ja ryhmät voivat hakea niistä käyttövuoroja esimerkiksi kesäleiritoimintaan.

Kumppanuusyksikön järjestötiedote

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä järjestötiedotteessa yhdistyksille ja nuorten ryhmille kerrotaan avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalvelujen ajankohtaista asioista.

Nuorisotoiminnan avustukset

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso- ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta-, palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset. 

Avainsanat