Seikkailutalon käyttövuorojen varaaminen

Helsingin kaupungilla on moneen käyttötarkoitukseen sopivia tiloja nuorisotaloissa, leirikeskuksissa ja muissa toimipisteissä ympäri kaupunkia. Nuorten ryhmät, järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat voivat varata näitä tiloja omaan käyttöönsä esimerkiksi ryhmä- ja leiritoiminnan järjestämiseen.​​

Vuoroja haetaan Nuorisopalveluiden lomakkeilla tai Varaamo-palvelussa. Tiloissa sovelletaan Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan hyväksymiä vuokria.

Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Hakuaikataulu

  • Haku leiri- ja kurssitoimintaan vuodelle 2023 on päättynyt 15.9.2022. Mahdollisia vapaaksi jääneitä vuoroja voi kysellä 2.1.2023 alkaen sähköpostiosoitteesta ymparistotoiminta@hel.fi

Hae nuorisopalveluiden tiloja kaudelle 2022-23

Järjestöt, yhdistykset sekä muut toimijat ja ryhmät voivat hakea säännöllistä vuoroa nuorisopalveluiden tiloista vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan. ​

  • Nuorisotilojen kausivaraushaku syksyn 2022 ja kevään 2023 toimintaan (15.8.2022-28.5.2023) alkaa keskiviikkona 6.4.2022 klo 9.00 ja päättyy perjantaina 29.4.2022 klo 16.00.

Voit tutustua varattavissa oleviin tiloihin osoitteessa tilavaraus.hel.fi  jo ennen hakuajan alkamista palvelun avautuessa 28.3.2022 klo 9:00. Seikkailutalon sali ja ryhmätyötila kuuluvat haettaviin tiloihin. Haku toteutetaan uudistuvan Varaamon kokeiluversiossa. Kausivaraushakemuksen voi täyttää vain hakuaikana.

Saatuasi käyttövuoron, ole vähintään kaksi viikkoa ennen vuorosi alkua yhteydessä toimipaikkaan ja sovit avaimien luovutuksesta ja tilaan perehdytyksestä.

Tee yksittäinen varaus Seikkailutalolle

Osa yksittäisvuoroista tulee varattavaksi Varaamo-palveluun.

Mikäli saat ohjeen hakea vuoroa käyttövuorohakemus-lomakkeella,  lataa lomake täältä. Lomake tulee toimittaa siihen toimipaikkaan, mistä halutaan varata tila.

Saatuasi käyttövuoron, ole vähintään kaksi viikkoa ennen vuorosi alkua yhteydessä toimipaikkaan ja sovit avaimien luovutuksesta ja tilaan perehdytyksestä.

Hinnasto

Tilojen käyttö ja palvelut jakautuvat maksuttomaan ja maksulliseen käyttöön.

Nuorisopalveluiden muut tilat, järjestötiedote ja avustukset

Lisätietoja: Varaa tiloja toimintaan

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä sähköisessä järjestötiedotteessa kerrotaan yhdistyksille ja nuorten ryhmille avustuksista ja muista palveluista sekä nuorisopalvelujen ajankohtaista asioista.

Lisätietoja: Kumppanuusyksikön järjestötiedote

Kaupunki tukee vuosittain helsinkiläisiä varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistyksiä, yhdistysten varhaisnuoriso- ja nuorisojaostoja sekä nuorten ryhmiä. Avustusmuodot ovat: vuosiavustukset eli toiminta-, palkkaus- ja loma-aikojen leiriavustus sekä ympäri vuotta haettavat projektiavustukset. 

Lisätietoja: Nuorisotoiminnan avustukset

Avainsanat