Operaatio Pulssin syksy täynnä toimintaa!

Helteisen lämmin kesä kääntyy hiljalleen syksyyn, joten onkin hyvä hetki miettiä, että mitähän sitä sitten tekis syksyllä 2021! Operaatio Pulssi! tarjoaa maksutonta toimintaa 12–18-vuotiaille ja meidän esitteiden nettiversiot on nyt julkaistu. Tuttuun tapaan myös alueiden kouluissa jaossa paperista versiota esitteestä!

Tiesitkö, että kaikki tämä on nuorten ideoihin ja toiveisiin pohjautuvaa?

Nuoret pääsevät myös mukaan suunnittelemaan tarkemmin ja toteuttamaan näitä Operaatio Pulssin toimintoja! Haluaisitko sä tulla mukaan suunnittelemaan toimintaa muille nuorille? Laita meille viestiä, tsekkaa joko oman alueesi koordinaattorin yhteystiedot täältä meidän nettisivuilta tai laita viestiä meille instassa @operaatiopulssi

Toiminnassa noudatamme pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ohjeistuksia rajoitusten ja terveysturvallisuusohjeiden noudattamisesta. Mikäli tilanteet syksyn mittaan muuttuvat, ilmoitetaan muutoksista ilmoittautuneille sekä nettisivuillamme että somessa.

Ja sitten vaan ilmoittautumaan, nopeat syö hitaat!

Syyskuun alun harrastusten ilmoittautumiset voivat käynnistyä jo aiemmin, mutta suurin osa ilmoittautumisista aukeaa 25.8. alkaen!

Avainsanat