Operaatio Pulssi! valmistautuu syksyyn 2022

Kesäkuun lopun helteet saavat toisille hymyn huulille, vaikka toisille ne ovatkin kauhistus. Samaan aikaan jossain juostaan vilvoittavaan meriveteen, yhtäällä syödään tuoreita marjoja ja jäätelöä ja toisaalla ollaan jo siirretty katse tulevaan syksyyn. Me Pulssin tyypit kuulutaan jälkimmäisiin!

Syksyn harrastustarjonta on selvillä ja työstämme sitä uudistuneeseen muotoon, nimittäin jatkossa löydät tarjonnan kokoelmagalleriastamme! Jatkossa kouluilla ja kumppaneidemme pisteissä ei tulla jakamaan tuttua esitettämme, vaan kaikki toiminta löytyy uudistuneilta sivuiltamme. Edelleen osallistuminen tapahtuu samalla tavalla: löydä mielekästä tekemistä, ilmoittaudu ja tule maksutta mukaan! Toiminta on suunnattu 12-18-vuotiaille ja on suunniteltu niin, ettei osallistujilla täydy olla ennakko-osaamista eikä mukaan tarvitse ilmoittautua kaverin kanssa. Kursseilla tutustut muihin samoista aiheista kiinnostuneisiin ja pääset oppimaan uusia juttuja ihan alkeista lähtien! Tarjoamme myös kaikki tarjottavat välineet, jotta kokeilemaan tuleminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Syksyllä kierrämme kouluilla, kirjastoissa ja nuorisotaloilla, kerromme näistä harrastusmahdollisuuksista ja samalla voimme jutella teidän toiveistanne. Eikö toiminnoista löytynyt mitään kivaa? Kaikki nämä suunnitellaan yhdessä nuorten ideoihin pohjautuen, joten voidaan mielellään ottaa myös sinun ideasi mukaan toteutukseen!

Syksyn toimintoihin ilmoittautumiset alkavat pääsääntöisesti 26.8., mutta tarkistathan ilmoittautumisajat aina toimintokohtaisesti. Nähdään syksyllä!

Avainsanat