Nuorten Pride Malmitalolla

Pride-viikkoa vietetään 28.6-4.7.2021
Yhdenvertaisuutta juhlitaan erilaisin tapahtumin ympäri Suomen. Helsingissä erityisesti nuorille suunnattua ohjelmaa on paljon, tästä löydät tekemistä Malmitalolla! Tule mukaan, kaikki toiminta on tarkoitettu yli 12-vuotiaille ja on osallistujille maksutonta! Piknikille tarvitset omat eväät. Leffanäytöksiin ilmoittautuminen, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Glittermeikki-työpaja ja kuvaskaba ti 29.6.-to 1.7.
Mitä olisikaan Pride-viikko ilman glitteriä! Tiistaina 29.6. löydät instagramista tileiltä @malmitalo @operaatiopulssi @malminkirjasto Glittermeikki-videon, jonka avulla opit itse luomaan säkenöivän kimalluksen kasvoillesi!

Haluatko osallistua kuvakilpailuun? Jaa kuvasi glittermeikistäsi tai Pride-outfitistasi 29.6.-1.7., niin osallistut skabaan! Jaa kuva joko julkisena Instagramiin tägäämällä tilit @malmitalo @operaatiopulssi @malminkirjasto tai salaisen tilin omistajana voit jakaa kuvasi Whatsappilla Sanna p. 040 683 7028.
Huom! Julkaisemme voittajan kuvan perjantaina 2.7. Voittajaan olemme myös yksityisviestillä yhteydessä, ja hän saa noutaa palkinnon Malmitalolta sovitun mukaisesti.

Retki Oodin pinssi & kangaskassityöpajaan ti 29.6. klo 15.30-18.30
Lähde kanssamme retkelle Oodin nuorten pride-viikon työpajoihin! Tapaamme klo 15.30 Malmitalon edessä ja palaamme samaan paikkaan klo 18.30 mennessä. Pulssi sponssaa junaliput! Retkelle lähtijöillä on oltava huoltajan suostumus: pyydä huoltajaasi lähettämään joko tekstiviesti/whatsapp tai kuva käsinkirjoitetusta lupalapusta tekstillä “______(nuoren nimi)____________ on lupa lähteä nuorisopalveluiden retkelle Oodin ti 29.6.” Sannalle p. 040 683 7028

Maksuton leffanäytös: Tove (K12)
Ti 29.6. klo 18

Hänen epäsovinnainen elämäntapansa – nykytaide, huimaavat juhlat ja avoin suhde naimisissa olevan poliitikon kanssa – eivät ole kuvanveistäjäisän mieleen. Toven vapaudenkaipuu joutuu koetukselle, kun hän tapaa teatterijohtaja Vivica Bandlerin. Rakkaus Vivicaa kohdaan on sähköistävää ja kaikennielevää, mutta Tove alkaa ymmärtää, että hänen tulisi saada sille vastakaikua.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
http://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/2089869E30F63B549E783AD72062C1AC/Pride-viikon_elokuva__Tove__K12_

Kylttejä ja koristeita -askartelupaja ke 30 .6. klo 15-17:30
Taiteillaan Pride-viikon hengessä kylttejä ja koristeita joko omaksi iloksi tai perjantain piknikin somisteiksi. Voit tulla viipymään kanssamme koko iltapäivän tai piipahtaa paikalla sinulle sopivaan aikaan. Löydät meidät Malmitalon 2. krs, seuraa kylttejä “Malmin nuorisotyöyksikkö” tai kysy vahtimestarilta ohjeet!

Maksuton leffanäytös: Kelet (S)
Ke 30.6. klo 18
Elokuva tuo näkyväksi rakenteellisen syrjinnän. Kelet kertoo joutuvansa turvallisuussyistä välttämään tiettyjä alueita Helsingissä. Onko suomalaisille mallimarkkinoille liikaa se, että Kelet on sekä trans että tumma, ystävykset pohtivat.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/A3CD2D6AB0AA0FC9811C7B7A61C25EAE/Pride-viikon_elokuva_Kelet_S_

Kukkaseppeletyöpaja to 1.7. klo 15-18
Tule tekemään kesän upein ja värikkäin kukkaseppele Pride-viikolla Ala-Malmin puistoon. Paikan päältä löydät tarvittavat materiaalit sekä opastusta seppeleen tekoon. Voit myös halutessasi tuoda omia tarvikkeita mukanasi. Viimeistele seppeletuokio hauskoilla kuvauksilla yksin tai yhdessä muiden kanssa. Jaa fiilistelykuvasi someen #nuortenpride #malmitalo #operaatiopulssi

Maksuton leffanäytös: Pride (K12)
To 1.7. klo 18

Hyvän tuulen komedia Pride kertoo tositarinan gay-aktivisteista, jotka päättivät aloittaa rahankeräyksen lakossa oleville kaivosmiehille 80-luvun puolivälin Briteissä.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.malmitalo.fi/fi/tapahtumat/event/A67AD7E11E2BE160AFD9F4CCFDBE20BA/Pride-viikon_elokuva__Pride__K12_

Sateenkaaria ja saippuakuplia -piknik pe 2.7. klo 15-19
Nappaa kainaloon viltti ja piknikherkut ja saavu virallisen Nuorten Pride-viikon ohjelmana olevalle yhteisölliselle piknikille Ala-Malmin puistoon! Kesätunnelmaa luodaan saippuakuplin, joiden sateenkaaren sävyillä täytetään yhdessä koko Malmi! Koronarajoitusten mukaisesti huolehditaan turvaväleistä seurueiden välillä, mutta nautitaan ilmoilla lentävistä kuplista ja kesän kauneudesta. Toivomme ennakkoilmoittautumista, piknikillä on säävaraus! Jaa fiilistelykuvasi myös someen #sateenkaariajasaippuakuplia #nuortenpride #malmitalo #operaatiopulssiPäivä ja aika28.6.2021 – 03.7.2021PaikkaMalmitalo sekä Ala-Malmin puisto, Ala-Malmin tori 1

Avainsanat