Harrastustoiminnan käynnistyminen

Ennen vuodenvaihdetta ehdimme elätellä toiveita, että uuteen harrastusvuoteen päästäisiin starttailemaan suunnitellusti. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on kuitenkin tehnyt päätöksen jatkoajan lisäämisestä julkisten tilojen sulkuun ja nyt annetun päätöksen mukaisesti nuorisotilat ja muut julkiset tilat pysyvät suljettuina 31.1.2021 saakka. Kuitenkin lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta tilannetta tullaan tarkastelemaan seuraavan kerran 14.1.2021.

Miten tuo uudestaan tarkastelu tulee vaikuttamaan Operaatio Pulssin harrastustoimintaan, emme vielä tiedä. Pidämme kuitenkin aktiivista linjaa tiedotuksessa ja meille voi aina laittaa viestiä kyselläkseen lisää! Käynnistämme harrastustoimintoja osittain virtuaalisestikin jo ennen läsnäolevien toimintojen alkua, joten toimintoihin kannattaa silti ilmoittautua heti ilmoittautumisten auettua 20.1. alkaen!

Tsempataan vielä toisiamme tässä poikkeusajassa ja jaksetaan vielä vähän odotella, jotta voimme turvallisesti taas kohdata ja harrastaa!

Avainsanat