Vuoron vastaanotto ja peruutus

Kun saatte ilmoituksen myönnetystä vuorosta, kirjoittakaa se itsellenne ylös ja sopikaa viimeistään kuukausi ennen vuoron alkua avaimen haku ja toimipaikkaan perehdytysaika sen tilan henkilökunnan kanssa, josta vuoro on teille myönnetty.

Vuoron vastaanottamisesta ei tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta. Mikäli ehdotettu vuoro ei käy, tehkää ilmoitus pikaisesti ymparistotoiminta@hel.fi, jotta voimme tarjota vapaaksi jäänyttä vuoroa jollekin toiselle.

Tilavaraus tulee kuitenkin peruuttaa (2) kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Kesän 2020 leirivuorojen peruutus tulee tehdä (8) kahdeksan viikkoa ennen varauksen alkamista. Peruutus tehdään toimipaikkaan, josta vuoro on myönnetty. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50,00 euron peruutusmaksu.

Perehdytys ja avaimet

Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen vastuuhenkilön allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus. *Vastuuhenkilö sitoutuu olemaan paikalla koko leirin/tilaisuuden ajan ja hänet perehdytetään paikan päällä toimipaikan käytäntöihin. Vuoroon liittyvissä kysymyksissä tai käytännön asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostitse siihen toimipaikkaan, mistä vuoro on myönnetty.

*Vastuuhenkilö sitoutuu vastaamaan siitä, että

  • Käytön jälkeen tilat ovat siistit ja järjestyksessä (perimme siivousmaksua 50€/h, väh. 3h, mikäli loppusiivous ei ole sovitulla tasolla).
  • Huolimattomassa käytössä vahingoittanut tai kadonnut irtaimisto korvataan.
  • Tiloja käytetään vain sovittuina aikoina ja muusta käytöstä aiheutuneet kulut (esim. vartiointikulut) korvataan.
  • Toiminta tiloissa on päihteetöntä.
  • Tiloihin ei saa päästää omaan ryhmään kuulumattomia henkilöitä.
  • Käyttövuoroa ei saa antaa eteenpäin.