Roolipelit ja lautapelit

Lautapelit nuorisotaloilla

Lautapelejä pääset pelaamaan kaikilla Helsingin kaupungin nuorisotaloilla. Voit tutustua pelivalikoimaan vierailemalla itse paikalla tai olemalla yhteydessä nuorisotalon nuoriso-ohjaajiin. Eri talojen valikoimat vaihtelevat, mutta voit aina ehdottaa uusien pelien hankkimista alueesi nuorisotalolle!

Roolipelitoimintaa pelitalo Sturessa

Roolipelitoimintaa järjestetään myös pelitalo Sturessa. Toiminta on 15-25 -vuotiaille nuorille suunnattua roolipelitoimintaa. Illoissa on mahdollista päästä pelaamaan perinteisiä pöytäroolipelejä, kuten D&D, Call of Cthulhu, Cyberpunk yms. Toimintaa järjestävät nuoriso-ohjaajat yhteistyössä vapaaehtoisten pelinjohtajien kanssa. Toiminta on tällä hetkellä tauolla, mutta toiminta jatkuu vuoden 2021 syksyn aikana.

Lainaa roolipelejä kirjastoista

Roolipelien lisäksi kirjastosta voit lainata sääntökirjoja ja pelien lisäosia. Kokoelmaan kuuluu pelejä niin perinteisten pöytäroolipelien ystäville kuin larppaajillekin. Aloittelijoiden ja satunnaispelaajien lisäksi pitkän linjan roolipeliharrastajat löytävät lainattavaa mm. vähälevikkisten indie-pelien joukosta.

Lisäksi kirjastoissa järjestetään myös aloittelijoille sopivia roolipelikerhoja, joiden avulla pääset harrastuksessa alkuun. Silti kirjaston roolipelikerhosta löytää konkarikin kiinnostavia pelejä pelattavakseen.  

Lainaa lautapelejä kirjastoista

Tiesitkö, että kirjastojen lautapelikokoelmassa on sekä lastenpelejä, perhepelejä että monimutkaisempia pelejä harrastajien makuun? Joissain kirjastoissa järjestetään myös kerhotoimintaa lautapelien parissa sekä satunnaisia lautapelitapahtumia.

Lautapelit Helmet-kirjastoissa