Alle 20-vuotiaiden harrastustoimintoja käynnistetään rajoituksin!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 27.1.2021 lasten ja nuorten harrastustoimintojen säädellystä käynnistämisestä 1. helmikuuta lähtien. Harrastustoiminnoiksi lasketaan sellaiset ennakkoilmoittautuneet ryhmät, joiden kokoontuminen ei muutu harrastuskertojen välillä. Tästä johtuen tapahtumia tai yksittäisiä kursseja ei vielä helmikuussa toteuteta, seuraathan viestintäämme myöhempää kevättä ajatellen.

Operaatio Pulssin toiminnoissa tämä tarkoittaa sitä, että voimme käynnistää niitä harrastustoimintoja, joita voimme turvallisesti toteuttaa ennakkoilmoittautuneissa pienryhmissä.

Operaatio Pulssin harrastustoimintoja toteutetaan
– ennakkoilmoittautuneille,
– maksimissaan 10 hengen ryhmille,
– ehdottomin turvavälein ja kasvomaskeja käyttämällä.


Lisäksi jokaisella toimintoihin osallistuvalla nuorella tulee olla voimassa oleva nuorisopalveluiden jäsenkortti, jonka saa maksuttomasti hankittua täältä: https://jassari.hel.fi/login

Ajantasaisilla yhteystiedoilla voimme varmistua siitä, että mahdollisten altistumisketjujen selvittäminen on mahdollista – tämä takia on todella tärkeää, että ennakkoilmoittautumisesta ja ajantasaisten yhteystietojen antamisesta huolehditaan!

Avainsanat