varastotyöntekijä Marjapuoti

Haku päättyy
12.03.2023
AUVCO Oy / Marjapuoti
Seilorinkatu, 00980, Helsinki

Tarjolla kesätyösetelillä työtä Marjapuodin varastolla Helsingissä. Aiempaa kokemusta ei vaadita: työ on helppoa ja tehtävät opetetaan. Toivotaan sinulta vain kahta asiaa: oma-aloitteisuutta ja reippautta. Nuorekkaassa ja kehittyvässä sesonkiyrityksessä tilanteet muuttuvat jatkuvasti. Työpäivät ajoittuvat maanantai-perjantai välille. Työpäivän kesto keskimäärin noin 4-5 tuntia kerrallaan.

Olet oikeutettu kesätyöseteliin jos:
1. virallinen asuinpaikka on Helsinki ja olet 9. luokkalainen tai lukion/ammattikoulun 1.vuoden opiskelija (opiskelet lukukaudella 2022-23).

Marjapuoti on suomalaiseen lähiruokaan keskittyvää perheyritys. Marjakioskien lisäksi meillä on alan ensimmäinen verkkokauppa. Varastolla pakataan pääasiassa asiakkaiden tilauksia ja autetaan kuljettajia matkaan aikataulussa. Kyseessä on elintarvikehuoneisto, joten työssä pidetään huolta hyvästä hygieniasta ja siisteydestä.

TYÖTÄ TARJOLLA: minimissään kesäsetelin verran (60h).
PALKKA: perustuu kaupan alan (kioski) työehtosopimukseen, tuntipalkkaasi vaikuttaa ikä ja kokemus. Kesätyösetelillä työtä tehdään minimissään kaupungin ehtojen verran (-60 tuntia).

HAKU: otamme huomioon lomakkeen kautta tulleet hakemukset;
https://forms.gle/7LYvDpfyBrSaKnrS9