Tanssila / leiriapulainen ja siivousapulainen

Haku päättyy
28.02.2023
Tanssila Oy
Nuijamiestentie 3A, 00400, Helsinki

Etsimme Tanssilan lastenleirille kesätyöntekijöitä (2-4kpl). Kesätyöntekijät ovat leirijohtajan apulaisina, sekä siivoajan apulaisina ja laittavat tanssikoulun kesäkuntoon: pestään pallot, vanteet ja muut sekä laitetaan kalusteet ja hyllyt järjestykseen.

Työaika: 5.-16.6., ma-pe klo 9-15.30 tai sopimuksen mukaan, kuitenkin kesäkuun työt loppuvat viimeistään 22.6. Elokuussa mahdollisuus tehdä vielä muutamia päiviä töitä, joko kesätyöntekijänä tai palkattuna työntekijänä.

Työnhakijalta odotamme innostunutta asennetta, tiimityöskentelyn taitoja, hyvää suomen kielen osaamista, ripeää työotetta ja huolellista jälkeä, tanssiosaamisen perusteita.

Tanssilan kesätyön kautta on mahdollisuus ponnistaa myös erilaisiin kauden aikana oleviin työtehtäviin, jos etsinnässä on satunnaisia arki/viikonlopputöitä.

Palkkaus kesätyössä 7€/h.

Laita CV kuvan kanssa sekä vapaamuotoinen hakemus tulemaan osoitteeseen: igris@igris.fi. Hakuaika loppuu 28.2., jonka jälkeen kutsumme haastatteluihin. Haastattelut pidetään maaliskuun alussa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan haastattelukutsussa.