Tanssi- ja lifestylekaupan myyjä

Haku päättyy
28.02.2023
Staris Oy
Nuijamiestentie 3a, 00400, Helsinki

Etsimme Igris-kauppaan työntekijöitä. www.igris.fi on tanssi- ja lifestylekauppa, jossa on myynnissä tanssitarvikkeita, kuten balettitossuja, tanssipukuja, sukkahousuja, lämmittelyvaatteita ja hiustarvikkeita. Meillä on myös kattava valikoima lasten leluja ja piensisustustarvikkeita. Jouluisin järjestämme Joulubasaarin ja kaupastamme tulee tuohon aikaan ihana joulupuoti.

Etsimme ensisijaisesti nuoria, jotka ovat kiinnostuneita myös vuoden aikana säännöllisistiä ilta/viikonlopputöistä. Kauppamme sijaitsee Helsingin Haagaas hyvien kulkuyhteyksien päässä (0,7km juna-asema, 100m: säteellä useita bussipysäkkejä ja tulevaisuudessa raidejokerillekin 0,6km).

Työntekijä vastaa kaupan tuotteiden myynnistä, kahvilatuotteiden myynnistä, tilojen siistimisestä, kaupan yhteydessä olevien tilojen vuokrauskirjan ylläpidosta sekä verkkokauppatilausten keräilystä/postituksesta. (Postituksia tehdään normaalisti kaksi kertaa viikossa.)

Työnhakijalta odotamme innostunutta asennetta, asiakaspalvelukykyä, hyvää suomen kielen osaamista, innostusta somesisällön tuottamiseen ja mahdollisuutta työskennellä arki-iltana klo 15/16-20.00 (esim. joka tiistai) tai lauantaina klo 9/10-16/17 välisenä aikana sekä tarvittaessa tapahtumissa viikonloppuisin.

Palkkaus kesätyössä 7€/h. Palkkaus kesän jälkeen 8,5€/h.

Laita CV kuvan kanssa sekä vapaamuotoinen hakemus tulemaan osoitteeseen: igris@igris.fi. Hakuaika loppuu 28.2., jonka jälkeen kutsumme haastatteluihin. Haastattelut pidetään maaliskuun alussa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan haastattelukutsussa.