Neljä Fressis-sisällöntuottajaa

Haku päättyy
17.03.2024
Suomen Syöpäyhdistys
Mäkelänkatu 2 A, 00500, Helsinki

Haemme nuorille suunnattuun Fressis.fi-palveluun neljää kesätyöntekijää kahdeksi viikoksi Helsinkiin.

Fressis.fi on viestintäkokonaisuus, joka tarjoaa nuorille tietoa, kannustusta ja tukea terveellisten elintapojen toteuttamiseen. Fressiksen taustalla on Syöpäjärjestöt ja sen asiantuntijat.

Kesätyöntekijät toimivat osana Syöpäjärjestöjen nuorten terveyden edistämisen tiimiä ja työtehtävät liittyvät nuorten terveyden edistämiseen. Työtehtävät ovat pääosin verkko- ja somesisältöjen suunnittelua, tuottamista, arviointia ja kehittämistä.

Työntekijältä odotamme innostuneisuutta, yhteistyötaitoja sekä rohkeutta tuoda esille ajatuksiaan. Työ vaatii myös itsenäistä työotetta. Työ sisältää kirjoittamista, joten luovuus ja kirjoitustaidot auttavat työssä onnistumisessa. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia ja onnistua. Tiimimme on kesätyöntekijöiden tukena koko työjakson ajan.

Työ toteutetaan lähityönä uudella toimistollamme Vallilassa ajanjaksolla 3.-14.6.2024. Tällä aikavälillä työpäiviä on kymmenen ja työpäivät sijoittuvat arkipäiville. Työpäivän pituus on 6h (yhteensä 60h). Työstä maksettava palkka on 530 euroa ja työhön valittavan on oltava oikeutettu kesäseteliin. Työnantaja tarjoaa työajaksi käyttöön tietokoneen.

Mikäli kiinnostuit sisällöntuottajan työstä lähetä meille valitsemassasi muodossa vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä miksi haet tätä paikkaa. Lähetä hakemuksesi 17.3.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen marianne.hietaranta@cancer.fi.

Psst.. Voit käydä kurkkaamassa Fressiksen kesätyöntekijöiden mietteitä aiemmilta vuosilta täältä: https://www.fressis.fi/avainsanat/kesatyo/

Hakuprosessi etenee seuraavasti:
Vastaanotamme hakemuksia 17.3.2024 asti, jonka jälkeen käymme niistä jokaisen läpi ja valitsemme haastateltavat. Lopullisten valintojen jälkeen kaikkia hakijoita informoidaan tilanteesta.