myyjä kesätorille Marjapuoti

Haku päättyy
12.03.2023
AUVCO Oy
Hämeentie 1, 00530, Helsinki

Hei! Tarjolla työtä Marjapuodin kojuilla Hakaniemen torilla ja Käpylässä. Iso osa aiempien vuosien myyjistä jatkaa, joten aiempaa kokemusta ei uusilta työntekijöiltä vaadita. Työllistämme uudet työntekijät kesätyösetelillä.

Olet oikeutettu kesätyöseteliin jos:
1. virallinen asuinpaikka on Helsinki ja olet 9. luokkalainen, tai lukion/ammattikoulun 1.vuoden opiskelija (opiskelet lukukaudella 2022-23).

Työ on mukavaa ja tehtävät opetetaan hyvin. Pääasiassa työskentely tapahtuu yhdessä muiden työkavereiden kanssa. Toivomme sinulta vain kahta asiaa: oma-aloitteisuutta ja reippautta. Nuorekkaassa ja kehittyvässä sesonkiyrityksessä tilanteet muuttuvat jatkuvasti.. Hakaniemen piste on auki ma-la klo 7-16 ja Käpylän piste noin klo 9-19. Työpäivän kesto n. 4-5 tuntia ja yhteensä minimissään 60 tuntia.

Marjapuoti on suomalaiseen lähiruokaan keskittyvää perheyritys. Marjakioskien lisäksi meillä on alan ensimmäinen verkkokauppa.

PALKKA: perustuu kaupan alan (kioski) työehtosopimukseen, tuntipalkkaasi vaikuttaa ikä ja kokemus. Kesätyösetelillä työtä tehdään minimissään kaupungin ehtojen verran (60 tuntia).

HAKU: otamme huomioon lomakkeen kautta tulleet hakemukset;
https://forms.gle/7LYvDpfyBrSaKnrS9