Lasten toimintapäivien / perhetoiminnan avustaja

Haku päättyy
17.03.2024
Malmin seurakunta
Veljestentie 6, 00730, Helsinki

Lasten toimintapäivien avustaja

Malmin seurakunta hakee nuoria 1.-3. luokkalaisten lasten toimintapäiviin avustajan tehtävään Viikin ja Puistolan kirkoille. Työssä pääset viettämään aikaa lasten kanssa, ohjaamaan erilaisia aktiviteettejä ja avustamaan työntekijöitä. Osa toiminnasta tapahtuu kirkolla ja kirkon pihapiirissä ja joinain päivinä tehdään päiväretkiä lähikohteisiin. Tehtävään valitaan yhteensä kolme nuorta. Ensimmäisellä viikolla työskennellään Viikin kirkolla ja toisella viikolla Puistolan kirkolla. Työtä tehdään yhdessä seurakunnan lastenohjaajien kanssa. Työ on 3.-16.6.2024 arkipäivisin klo 8.30-14.30.

Avoimen perhetoiminnan avustaja

Malmin Varustamolla pääset tutustumaan alueen muihin toimijoihin, alueen perheisiin ja pääset ideoimaan erilaisia toimintoja. Kesätoiminta Varustamolla tarjoaa laaja alaista oppimiskokemusta seurakunnan työstä, lasten- ja perheiden parissa. Viikoilla olet mukana Malmitalon kanssa järjestettävillä kesäviikoilla, joihin kuluu monenlaista ohjelmaa. Pääset kokeilemaan erilaisia taitojasi yhdessä muiden kanssa, leikkien, laulujen, kädentaitojen, liikunnan ja / tai pelien äärellä. Työ on 3.-16.6.2024 arkipäivisin klo 9-15.

Lasten toimintapäivien ja perhetoiminnan avustajan tehtäviin valittavilta toivotaan luotettavuutta, innokkuutta, avointa mieltä, fiksua puhetapaa sekä sitoutumista työaikoihin. Työaikana puhelimella olemista tulee välttää.

Palkka on 539,59 €. Verokortti ja Helsingin kaupungin kesäseteli tarvitaan palkanmaksua varten.

Malmin seurakunta on yksi Suomen evankelisluterilaisen kirkon suurimmista seurakunnista. Seurakunnan arvoja ovat suvaitsevaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja pyhän kunnioitus. Työhön valittavilta ei edellytetä evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä. Tärkeää on kuitenkin positiivinen ja avoin asenne kirkkoa kohtaan.