kirpputorin kesäapulainen

Haku päättyy
24.03.2024
Emmaus Helsinki ry
Mäkelänkatu 54, 00510, Helsinki

Haemme kesäapulaisia sekä Vallilan että Lauttasaaren myymälään. Tehtäviin kuuluu monenlaisia kirpputoriin liittyviä tehtäviä, kuten erilaisen tavaran lajittelu, hinnoittelu ja esillelaitto. Asiakaspalvelu ja kassan tehtävät, ainakin avustajana. Myymälän järjestely, siistiminen sekä mahdollisesti ruoanlaitto tai keittiössä apuna oleminen.
Eduksi luetaan kirpputorituntemus tai -harrastus ja asiakaspalvelussa kielitaito, kuten englanti tai muu. Toivomme sinulta kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, reipasta ja palveluhenkistä asennetta ja oma-aloitteista työotetta.
Tarkempi työn ajankohta sovitaan erikseen kesän ajalle. Voit ilmoittaa hakemuksessa mikäli sinulle sopii vain tietty ajankohta tulla töihin. Ilmoita myös toiveesi kummalla kirpputorilla työskentelisit mieluummin.
Emmaus on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansainvälinen liike, jonka päätehtävä on auttaa heikoimmassa asemassa olevia. Pyöritämme pääasiassa vapaaehtoisvoimin kahta kirpputoria, jonka tuotto annetaan menojen jälkeen yhteistyökumppaneille sekä kotimaassa että ulkomailla.