Kesätyöntekijä Kustannusosakeyhtiö Otavaan

Haku päättyy
13.05.2024
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10, 00120, Helsinki

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee kesätyöntekijää yleisen kirjallisuuden ja oppimisen palveluiden avustaviin tehtäviin kahdeksi viikoksi 3.–14.6. Työpaikka sijaitsee Otavan toimitiloissa Uudenmaankadulla.

Etsimme avointa ja toimeen tarttuvaa nuorta, joka on innokas oppimaan uutta. Työtehtäviin kuuluu erilaisia toimistotöitä sekä mahdollisesti avustamista kirjamyymälässä, markkinoinnissa tai tuotekehityksessä. Katsomme eduksi hyvän luku- ja kirjoitustaidon, näppäryyden, avoimen mielen, tietotekniset perustaidot ja kiinnostuksen kirjallisuutta kohtaan.

Työaika on 30 tuntia viikossa. Työstä maksetaan palkkaa 650 euroa, ja lisäksi tarjoamme kesätyöntekijälle lounaan henkilöstöravintolassamme. Hakijalla tulee olla kesäseteli.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muista väestöryhmistä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen sini.norring@otava.fi. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa lyhyesti itsestäsi, hakemaasi työhön liittyvistä taidoistasi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut kesätyöstä Kustannusosayhtiö Otavassa. Hakuaika päättyy 13.5. klo 16.00. Tämän jälkeen käymme hakemukset läpi ja kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun.