Kesätyöntekijä

Haku päättyy
27.04.2023
Väestöliitto ry
Kalevankatu 16, 00101, Helsinki

Väestöliitto on järjestö, joka vahvistaa hyvinvointia, turvallisia ihmissuhteita ja ihmisoikeuksia muuttuvassa maailmassa. Tarjoamme nuorille ja aikuisille maksutonta neuvontaa ja tukea. Haluamme, että Suomi on hyvä kotimaa kaikille täällä asuville. Teemme syntyvyys- ja väestöntutkimusta ja edistämme perheystävällisyyttä sekä seksuaali- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa ja kansainvälisesti.

Kumita-hanke hakee nyt yhdeksää kesätyöntekijää kesätyöhön. Tämä työ sopii ensimmäiseksi työpaikaksi ja soveltuu erityisesti 15–20-vuotiaille. Työhösi kuuluu kahdeksasluokkalaisille suunnatun seksuaalikasvatuskampanja Kumitan kondomien pakkaaminen pahvikääreisiin sekä näiden ja muiden materiaalien pakkaaminen koululähetyksiin. Työ vaatii tarkkuutta ja reippautta, jotta kondomit saadaan pakattua ajallaan ja kouluille menee oikea määrä kondomeja.

Toivomme tehtävään valittavilta henkilöiltä:
✅ oma-aloitteisuutta
✅ hyviä vuorovaikutustaitoja ja iloista asennetta
✅ tiimipelaamista, koska työtä tehdään yhdessä
✅ vähintään välttävää suomen kielen osaamista.

Kesätyö alkaa 5.6.2023 ja päättyy 22.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään toimipisteellämme Kalevankadulla Helsingin keskustassa maanantaista perjantaihin. Työ on tuntityötä, enimmillään noin 35 tuntia viikossa niin, että työ alkaa aikaisintaan klo 8 ja loppuu viimeistään klo 17. Kesätyöstä maksetaan palkkaa 10 €/h. Kesätyöntekijät vastaavat itse lounaasta.