Kesäsetelillä muuttoapulaiseksi

Haku päättyy
19.03.2023
Niemi Palvelut Oy
Hankasuontie 11 B, 00390, Helsinki

Kesäsetelillä muutto- ja logistiikkapalveluiden maailmaan

Innostaisiko sinua viettää kaksi viikkoa kesästäsi muuttopalvelualan huipulla?

Etsimme kuutta innokasta alaikäistä kesätyöntekijää Helsingin toimipisteellemme. Kesätyössä saat kokemuksen ryhmän kanssa toimiessa muutto- ja logistiikanpalveluiden parissa. Kouluttajamme huolehtivat, että saat onnistumisen avaimet käteen työhön tullessa.

Tehtävästä

Työpäivinäsi tulet avustamaan Niemen muutossa, sekä muissa ajankohtaisissa tehtävissä. Tutustuessasi eri liiketoiminta-alueidemme toimintoihin, pääset oppimaan käytännönläheisiä taitoja, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessasi. Lisäksi tuotat sisältöä sosiaalisen median kanaviimme yhdessä tiimisi kanssa.

Työt alkavat 5. ja loppuvat 18. heinäkuuta ja ne sijoittuvat arkipäiville. Päivät alkavat aamu yhdeksältä, ja ovat kestoltaan kahdeksan tunnin mittaisia. Palkka on 755€.

Muuta meille!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.3. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä viimeistään 31.3. mennessä. Lisätietoja antaa rekrytointiharjoittelija Sanna Ollinen, 040 159 5780 tai rekrytointi@niemi.fi

Niemi Muuttaa Kaiken

Niemi Palvelut Oy on vuonna 1981 perustettu muutto- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut yritys. Vuonna 2022 toteutimme yli 105 000 palvelutoimeksiantoa ja liikevaihtomme oli 46 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 1200 alan ammattilaista, ja meitä suosittelee 97,9 % asiakkaistamme (Niemi Palvelut 2022). Olemme vastuullisuuden edellätekijä. Koko kalustostamme kulkee jo 100 % fossiilittomasti biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai sähköllä. Tavoitteenamme on nollapäästöinen kalusto sekä hiilineutraalius vuonna 2030.