Kesämyyjä

Haku päättyy
24.07.2022
M&J Dynastia Oy
Albertinkatu 27 A, 00180, Helsinki

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2022-kampanjassa ja palkkaamme 40 nuorta kesätyösetelillä kesätöihin ympäri Suomea.

Reipas asenne on hakijoiden tärkein ominaisuus, sillä tässä on oiva tilaisuus hankkia arvokasta työkokemusta myynnin ja asiakaspalvelun alalta. Aiempaa kokemusta emme edellytä.

Jokainen nuori perehdytetään työtehtäviin huolellisesti ja tämän ansiosta työn oppii nopeasti. Työilmapiirimme on kannustava, iloitsemme yhdessä onnistumisista ja kisailemme leikkimielisesti myös toisiamme vastaan. Jokainen kesätyöntekijämme on oikeutettu osallistumaan huikeisiin myyntikilpailuihimme!

Palkka on tältä ajalta kaupungistasi riippuen 350-450 euroa, mutta koska myynneistä maksetaan provisioita, voi palkka nousta tästä paljonkin. Tuotteemme ovat todella tunnettuja ja asiakasrekisterit kohdistettuja, joten meillä on helppo onnistua. Tarjoamme hyvin hoidetusta työstä myös mahdollisuuden jatkaa kesätyösuhdetta kesätyösetelijakson jälkeen.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2022 kivointa työpaikkaa!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin keskustellaan työstä lisää. Lisätietoja antaa Janiina Kekkonen puh. 044 526 4462, janiina.kekkonen@mjdynastia.fi.

Huom! Mainitse jo hakiessasi kesätyösetelistä. Työ soveltuu parhaiten yli 16-vuotiaille.

www.mjdynastia.fi/rekry

Seuraa meitä myös somessa!
www.facebook.com/mjdynastia
www.instagram.com/mjdynastia