Kesäapulainen

Haku päättyy
31.03.2024
Vesiurheilukeskus Laguuni
Mustikkamaantie 8, 00570, Helsinki

Tarjoamme muutamille innokkaille nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä, uniikissa työympäristössä osaavan ja kannustavan tiimin parissa! Laguuni on yhteisö, joka tuottaa merkityksellisiä liikuntaelämyksiä. Elämysliikuntakeskuksemme sijaitsevat veden äärellä Espoossa ja Helsingissä. Laguunin tarjoomaan kuuluu useita vesiliikuntalajeja, joiden parissa tarjoamme monipuolisesti erilaisia kursseja ja retkiä. Kaikenikäiset ja -tasoiset voivat kokoontua Laguuniin harrastamaan, hengailemaan, saunomaan ja syömään.

Laguunin kesäapulaisen tehtäviin kuuluu liikunnanohjauksessa sekä vuokraustoiminnassa avustaminen, sopivien välineiden neuvominen asiakkaille, siivoaminen sekä siisteyden ylläpito, monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä muut mahdolliset tehtävät, kuten saunan lämmittäminen. Työtehtävät vaihtelevat hiukan toimipisteestä riippuen.

Työ sijoittuu joko Espoon Keilaniemeen tai Helsingin Mustikkamaalle. Ilmoitahtan kumpaan pisteeseen haet ensisijaisesti. Tuntipalkkainen, noin kahden viikon mittainen kesätyöjakso ajoittuu 1.6.-7.8.2024 välille. Kahden viikon työjakson aikana työtunteja kertyy yhteensä n. 60 ja työhön sisältyy myös viikonlopputöitä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-21.30 välille.

Työ suoritetaan aikavälillä:
1.6 - 7.8.2024
Haku päättyy:
31.03.2024
Työnantaja:
Vesiurheilukeskus Laguuni
Y-tunnus:
2810833-9
Yhteyshenkilö:
Tiia Nieminen
Sähköposti:
Puhelin:
+358 44 7661433
Työpaikan osoite:
Mustikkamaantie 8
Postinumero:
00570
Postitoimipaikka:
Helsinki
Työnantajan verkkosivut:
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jos jokin askarruttaa, voit myös soittaa Tiialle numeroon +358 44 7661433 ma-to klo 9-15 välillä. Jos en heti vastaa, voit laittaa viestin perään, niin soitan sinulle takaisin. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!

Miten hakemus jätetään:
Lisätietoa tehtävästä ja hakuohjeet löytyy sivulta: https://laguuniin.fi/kesaapulainen/
Jos olet etsimämme reipas ja innostava kesäapulainen, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä 1-3 minuutin pituinen esittelyvideo (max. 3 min.) itsestäsi osoitteeseen tiia@laguuniin.fi. Mainitsethan hakemuksessa, että haet Laguunin kesäapulaisen paikkaa, ja että sinulla on käytössäsi kesäseteli tai sinulla on mahdollisuus saada se käyttöösi. Kerro myös kumpaan toimipisteeseen haet ensisijaisesti (Keilaniemi vai Mustikkamaa).
Vastaathan esittelyvideolla seuraaviin kohtiin:
Kuvaile itseäsi lyhyesti.
-Miksi haet töihin juuri Laguunille?
-Mitä mielestäsi on tärkeää huomioida asiakaspalvelussa?
-Miten toimit kiireessä tai paineen alla?