Kesäapulainen vesiurheilukeskukseen

Haku päättyy
31.03.2023
Vesiurheilukeskus Laguuni
Keilalahdentie 8, 02150, Espoo

Vesiurheilukeskus Laguuni tarjoaa muutamille innokkaille nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä, uniikissa työympäristössä osaavan ja kannustavan tiimin parissa!

Laguuni on yhteisö, joka tuottaa merkityksellisiä liikuntaelämyksiä. Elämysliikuntakeskuksemme sijaitsevat veden äärellä Espoossa ja Helsingissä. Laguunin tarjoomaan kuuluu useita vesiliikuntalajeja, joiden parissa tarjoamme monipuolisesti erilaisia kursseja ja retkiä. Kaikenikäiset ja -tasoiset voivat kokoontua Laguuniin harrastamaan, hengailemaan, saunomaan ja syömään.

Laguunin kesäapulaisen tehtäviin kuuluu liikunnanohjauksessa sekä vuokraustoiminnassa avustaminen, sopivien välineiden neuvominen asiakkaille, siivoaminen sekä siisteyden ylläpito, monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä muut mahdolliset tehtävät, kuten saunan lämmittäminen.

KATSOMME EDUKSI MIKÄLI SINULLA ON
– Reipas ja positiivinen asenne!
– Hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot
– Kiinnostusta ja intoa vesiurheilua kohtaan
– Positiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen
– Malttia ja kykyä toimia hektisissäkin tilanteissa
– Lajiosaamista wakeboardingista, SUP-lautailusta ja/tai melonnasta.

ME TARJOAMME SINULLE
Inspiroivan ja uniikin työympäristön sekä koulutuksen työtehtäviin ja Laguunin tekemisen pariin. Koulutus tehtävään tapahtuu ennen omaa työjaksoa.

Työ sijoittuu joko Espooseen tai Helsinkiin. Tuntipalkkainen, noin kahden viikon mittainen kesätyöjakso ajoittuu 1.6.-31.7.2021 välille. Kahden viikon työjakson aikana työtunteja kertyy yhteensä n. 60 ja työhön sisältyy myös viikonlopputöitä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9.30.-22.00 välille. Palkkauksen pohjana toimii kesäsetelin ohjeistus sekä huvi- teema- ja elämyspuistoalan TES.

Työ suoritetaan aikavälillä:
1.6 - 31.7.2023
Haku päättyy:
31.03.2023
Työnantaja:
Vesiurheilukeskus Laguuni
Y-tunnus:
2810833-9
Yhteyshenkilö:
Tiia Nieminen
Sähköposti:
Puhelin:
+358 44 7661433
Työpaikan osoite:
Keilalahdentie 8
Postinumero:
02150
Postitoimipaikka:
Espoo
Työnantajan verkkosivut:
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jos jokin askarruttaa, voit myös soittaa Tiialle numeroon +358 44 7661433 ma-to klo 9-15 välillä. Jos en heti vastaa, voit laittaa viestin perään, niin soitan sinulle takaisin.

Miten hakemus jätetään:
Jos olet etsimämme reipas ja innostava kesäapulainen, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sekä 1-3 minuutin pituinen esittelyvideo (max. 3 min.) itsestäsi osoitteeseen tiia@laguuniin.fi. Mainitsethan hakemuksessa, että haet Laguunin kesäapulaisen paikkaa, ja että sinulla on käytössäsi kesäseteli tai sinulla on mahdollisuus saada se käyttöösi. 
Vastaathan esittelyvideolla seuraaviin kohtiin:
Kuvaile itseäsi lyhyesti.
Miksi haet töihin juuri Laguunille?
Mitä mielestäsi on tärkeää huomioida asiakaspalvelussa?
Miten toimit kiireessä tai paineen alla?
Hakemuksen kanssa ei kannata viivytellä, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.3. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!
@laguuniin #laguuniin