Kelluttaja

Haku päättyy
11.05.2022
Float Center Helsinki
Iso Roobertinkatu 8, 00120, Helsinki

Eikö niin, että olet salaa toivonut ensimmäisen kesätyöntekijän tittelisi olevan kelluttaja? Olemme hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen rentouttavan lepohetken stressaavasta arjesta, hoitoa unettomuuteen ja kipuihin, sekä mahdollisuuden palautumiseen. Haluaisimme antaa työkokemusta ensi kesäksi kahdelle helsinkiläisnuorelle, jolla on mahdollisuus kesäseteliin. Meillä on kaksi toimipistettä – Float Kallio ja Float Roba – ja kesätyöntekijät tulevat työskentelemään jommassa kummassa tai molemmissa toimipisteissa. Ajatuksena on, että työjaksot kestävät kaksi viikkoa.

Millaista kesätyöntekijää haemme?

– Haluamme palkata kaksi helsinkiläistä nuorta ensimmäiseen kesätyöpaikkaansa.
– Toivomme, että olet ennen kaikkea empaattinen ja mukava tyyppi.
– Mutta tosiaan, toistetaan vielä: Työkokemusta ei vaadita. Meistä olisi oikeastaan aika mahtava juttu jos pystyisimme tarjoamaan sulle elämäsi ensimmäisen työpaikan.
– Työ meillä on hauskaa, mutta meidänkin töissä on omat haastensa. Me opetamme kaikki, mitä kesätyöntekijän kuuluu osata, mutta olisi mahtavaa jos olet reipas ja ahkera.

Millaisen kesätyöpaikan tarjoamme?

– Kesätyön, jollaista kukaan kaverisi ei varmasti ole koskaan tehnyt.
– Aivan ihanat työkaverit ja iloisen työympäristön
– Työtehtäviä aina asiakaspalvelusta toimitilojemme siistinä pitämiseen ja kahvin/ teen keittämisestä ja tarjoilusta tuotteiden hyllytykseen.
– 2 viikon työjakson toivomanasi ajankohtana, mutta kuitenkin 27.6.-14.8. välisenä aikana.
– Töitä olisi 30 tuntia viikossa.

Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen we@wefloat.fi. Haku on voimassa siihen asti kun sopiva henkilö löytyy, joten tämän kanssa ei kannata jäädä liikaa aikailemaan.