Käsinneuloja/neulesuunnitteluapulainen

Haku päättyy
01.05.2023
Meiju Knits
Veljestenpiha 9, 00730, Helsinki

Etsin neulomistaitoista käsinneulojaa/neulesuunnitteluapulaista. MeijuKnits-yritykseni tekee neuleohjeita myyntiin verkkoon ja käsityölehtiin. Etsin apukäsiä mallikappaleiden neulontaan sekä mahdollisesti myös hakijan omista mielenkiinnoista riippuen some-sisällöntuotantoon. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu siis neulominen ja kuvien ottaminen neuleista sekä kuvauksissa kuvausapulaisena toimiminen ohjeiden mukaisesti. Mallikappaleet valitaan osaamistasosi mukaan, mutta sinulta edellytetään perusosaamista neulomisesta ja aikaisempaa neulomiskokemusta (plussaa, jos olet neulonut jo isompia neuletöitä, esimerkiksi paitoja) sekä sitkeyttä neuloa isompiakin töitä sekä siistiä työn jälkeä. Saat perehdytyksen työhösi ja opit varmasti uutta neulomisesta! Lisäksi pääset suunnittelemaan some-sisältöjä ja tuottamaan niitä. Toivottavasti käytössäsi on Instagram. Voit seurata Instagramista @meijuknits -tilitä, mitä yritykseni tekee.

Työn tekemispaikka sovitaan eli voit työskennellä pääosin kotonasi ja tarvittaessa tapaamme työtilassani Tapanilassa tai kuvauspäivinä jossain muualla pääkaupunkiseudulla.

Työ suoritetaan aikavälillä:
5.6 - 4.8.2023
Haku päättyy:
01.05.2023
Työnantaja:
Meiju Knits
Y-tunnus:
2334864-0
Yhteyshenkilö:
Meiju Kallio-Peltoniemi
Sähköposti:
Puhelin:
050-5706008
Työpaikan osoite:
Veljestenpiha 9
Postinumero:
00730
Postitoimipaikka:
Helsinki
Työnantajan verkkosivut:
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Meiju Kallio-Peltoniemi

Miten hakemus jätetään:
Lähetä hakemus sähköpostitse. Liitä hakemukseen muutama kuva tekemistäsi neuleista (kuvat voivat olla sähköpostin liitetiedostoina) ja kirjoita, millaisia ja mitä neuleita tykkäät erityisesti neuloa. Liitä hakemukseen yhteystietosi. Olen hakeneisiin yhteydessä toukokuun alkupuolella.