Jäätelömyyjä / Kivistön Kesäkioski

Haku päättyy
30.04.2023
PrimaCount Oy
Keimolantie 10, 01700, Vantaa

Haluaisitko työskennellä kesällä Kivistön Safiirinaukion Pingviini-jäätelökioskilla? Etsimme mukaan reippaita jäätelömyyjiä osa-aikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.5-15.9.2023.
Työtehtäväsi on myydä pääasiassa jäätelöä, ja tämän lisäksi kioskin muita tuotteita.
Kioskityö on vaihtelevaa ja itsenäistä. Saatat myös työskennellä yksin ja siksi sinun tulee olla rohkea ja oma-aloitteinen. Olet mukava työtoveri ja sinulla on hyvä asenne joka päivä sekä työntekoon että etenkin asiakaspalveluun.
Toivomme sinulta vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta. Tärkeintä on palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän lisäksi työssä vaaditaan kioskin ja välittömän myyntialueen siisteyden ylläpitämistä ja aktiivista some-markkinointiin osallistumista. Sinun tulee olla reipas tarttumaan kaikkiin työtehtäviin omatoimisesti ja valmis muuttuviin tilanteisiin työpäivän aikana. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on reipas ja aurinkoinen asenne. Tarkoitus on että asiakkaat lähtevät kioskilta hymy huulillaan sinun palveltuasi heitä!
Työpaikan osoite: Safiirinaukio, Keimolantie 10, 01700 Vantaa
Haku päättyy 30.4.2023. Lähetä vapaamuotoinen videohakemuksesi (max. 1 min) sähköpostilla ja liitä mukaan CV:si sekä kerro, miksi ja milloin olisit valmis meillä työskentelemään. Lisätiedot ja hakemukset: kivistonkesakioski@gmail.com.