Fressis-sisällöntuottaja

Haku päättyy
02.04.2023
Syöpäjärjestöt / Suomen Syöpäyhdistys
Unioninkatu 22, 00130, Helsinki

Haemme nuorille suunnattuun Fressis.fi-palveluun neljää kesätyöntekijää kahdeksi viikoksi Helsinkiin.
Fressis.fi on viestintäkokonaisuus, joka tarjoaa nuorille tietoa, kannustusta ja tukea terveellisten elintapojen toteuttamiseen. Fressiksen taustalla on Syöpäjärjestöt ja sen asiantuntijat.

Kesätyöntekijät toimivat osana Syöpäjärjestöjen nuorten terveyden edistämisen tiimiä ja työtehtävät liittyvät nuorten terveyden edistämiseen. Työtehtävät ovat pääosin verkko- ja somesisältöjen suunnittelua, tuottamista, arviointia ja kehittämistä.

Työntekijältä odotamme innostuneisuutta, yhteistyötaitoja sekä rohkeutta tuoda esille ajatuksiaan. Työ sisältää kirjoittamista, joten luovuus ja kirjoitustaidot auttavat työssä onnistumisessa. Lisäksi rohkeus kameran edessä puhumiseen on plussaa, jos on kiinnostunut somen tuottamisesta. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia ja onnistua. Tiimimme on kesätyöntekijöiden tukena koko työjakson ajan.

Työstä osa suoritetaan etätyönä, joten huomioithan, että työ vaatii myös itsenäistä työotetta ja mahdollisuutta tehdä töitä kotoa käsin. Läsnä suoritettava työ tapahtuu toimistollamme, Unioninkadulla. Etä- ja lähityöpäivät tarkentuvat ennen työsuhteen alkua.

Työ suoritetaan 5.-19.6.2023. Tällä aikavälillä työpäiviä on kymmenen ja työpäivät sijoittuvat arkipäiville. Työpäivän pituus on 6h (yhteensä 60h). Työstä maksettava palkka on 530 euroa ja työhön valittavan on oltava oikeutettu kesäseteliin. Työnantaja tarjoaa työajaksi käyttöön tietokoneen.

Psst.. Voit käydä kurkkaamassa Fressiksen vuoden 2022 Oulun kesätyöntekijöiden mietteitä täältä: https://www.fressis.fi/artikkeli/kesatyokokemuksemme-fressiksella/

Työ suoritetaan aikavälillä:
5.6 - 19.6.2023
Haku päättyy:
02.04.2023
Työnantaja:
Syöpäjärjestöt / Suomen Syöpäyhdistys
Y-tunnus:
0202294-0
Yhteyshenkilö:
Hanna Soini
Sähköposti:
Puhelin:
050 356 9153
Työpaikan osoite:
Unioninkatu 22
Postinumero:
00130
Postitoimipaikka:
Helsinki
Työnantajan verkkosivut:
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse hanna.soini@cancer.fi

Miten hakemus jätetään:
Mikäli kiinnostuit sisällöntuottajan työstä lähetä meille valitsemassasi muodossa vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä miksi haet tätä paikkaa. Lähetä hakemuksesi 2.4.2023 mennessä osoitteeseen hanna.soini@cancer.fi
Hakuprosessi etenee seuraavasti:
Vastaanotamme hakemuksia 2.4.2023 asti, jonka jälkeen käymme niistä jokaisen läpi ja valitsemme haastateltavat. Lopullisten valintojen jälkeen kaikkia hakijoita informoidaan tilanteesta.