Chill Zone Gardener

Haku päättyy
31.05.2024
As. Oy Kristianinkatu 3
Kristianinkatu 3, 00170, HELSINKI

Kiinnostaako sinua kesän siistein duuni Krunassa? Taloyhtiö Kristianinkatu 3 tarjoaa upean tilaisuuden hoitaa pihaa idyllisessä ympäristössä juhannuksesta heinäkuun loppuun. Työ on täydellinen sekoitus vastuuta ja vapautta: vastaat pienen vihreän keitaan kastelusta, pidät huolta kasveista ja siistit aluetta. Työskentelet pääasiassa itsenäisesti, mutta tukenasi on aina supermukava vastuuhoitaja.

Kesätyö sisältää 60 tuntia monipuolisia tehtäviä arkipäivisin, mutta työajat voit sopia joustavasti, joten ehdit nauttimaan kesästäkin! Tämä on mahtava tilaisuus kehittää taitojasi ja oppia uutta, sillä saat kattavan perehdytyksen. Työssä on tärkeää sitoutuminen, erityisesti kuuman kesän kastelukiireissä.

Jos kesä, ulkoilma ja vihreät kasvit kutsuvat, tämä on sinulle täydellinen mahdollisuus. Kesätyöstä maksetaan palkkaa 650 euroa. Jotta voit hyödyntää tämän ainutlaatuisen tilaisuuden, sinulla tulee olla käytössäsi kesäseteli. Tämä on loistava tapa ansaita samalla, kun opit uusia taitoja vihreän keitaan hoitamisessa!

Työ suoritetaan aikavälillä:
19.6 - 31.7.2024
Haku päättyy:
31.05.2024
Työnantaja:
As. Oy Kristianinkatu 3
Y-tunnus:
0119256-9
Yhteyshenkilö:
Petra Saarinen
Sähköposti:
Puhelin:
0405329600
Työpaikan osoite:
Kristianinkatu 3
Postinumero:
00170
Postitoimipaikka:
HELSINKI
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Perehdyttäjä Petra Saarinen
pmsaarinen@pm.me

Miten hakemus jätetään:
Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pmsaarinen@pm.me
Haku päättyy 31.5.2024 klo 16.00.
Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi tai kiinnostuksestasi pihanhoitoa kohtaan. Mainitse myös, miten olet aiemmin osoittanut vastuunkantokykyä, esimerkiksi huolehtimalla säännöllisistä tehtävistä tai sitoutumalla pitkäaikaisiin projekteihin. Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan, miten pidät huolen siitä, että muistat tärkeät sitoumukset ja vastuut.