Asiakaspalvelija Marjapuoti (Hakaniemi, Käpylä)

Haku päättyy
14.05.2023
Auvco Oy / Marjapuoti
Hämeentie 1, 00500, Helsinki

Hei! Etsimme mukavaan tiimiimme vielä muutamaa asiakaspalvelijaa Hakaniemen torille ja Käpylään. Hakijan tulee olla vähintään 16-vuotias ja olla oikeutettu kesäseteliin. Iso osa aiempien vuosien myyjistä jatkaa, joten aiempaa kokemusta ei uusilta työntekijöiltä vaadita.

HAKU: paikka täytetään heti sopivan löydettyä, toivena on tehdä loput mahdollisimman pian.
Lähetä meille WhatsApp kautta lyhyt video itsestäsi numeroon: 040-1982036
Laita videon yhteydessä tiedoksi myös mukaan nimi, syntymävuosi, sähköposti ja tieto onko sinulla kesäseteli.

Olet oikeutettu kesätyöseteliin jos:
1. virallinen asuinpaikka on Helsinki ja olet 9. luokkalainen, tai lukion/ammattikoulun 1.vuoden opiskelija (opiskelet lukukaudella 2022-23).

Työ on mukavaa ja tehtävät opetetaan hyvin. Pääasiassa työskentely tapahtuu yhdessä muiden työkavereiden kanssa. Toivomme sinulta vain kahta asiaa: oma-aloitteisuutta ja reippautta. Nuorekkaassa ja kehittyvässä sesonkiyrityksessä tilanteet muuttuvat jatkuvasti.. Hakaniemen piste on auki ma-la klo 8-16 ja Käpylän piste noin klo 9-19. Työpäivän kesto n. 4-5 tuntia ja yhteensä minimissään 60 tuntia.

Marjapuoti on suomalaiseen lähiruokaan keskittyvää perheyritys. Marjakioskien lisäksi meillä on alan ensimmäinen verkkokauppa.

PALKKA: perustuu kaupan alan (kioski) työehtosopimukseen, tuntipalkkaasi vaikuttaa ikä ja kokemus. Kesätyösetelillä työtä tehdään minimissään kaupungin ehtojen verran (60 tuntia).